De Guchtige Weldoener & andere poco vluchtelingenredders

De Gucht villa opvang SyriëKarel De Gucht heeft geen bezwaar tegen een Syrische buur.   Bij ieder ander zouden we kunnen denken aan hypocrisie, maar zoals we kunnen zien heeft De Gucht zijn villa in Toscane reeds ter beschikking gesteld.   Via onze contacten in het rode hoofdkwartier, vernemen we dat Bruno Tobback zinnens is zich met zijn yacht aan te sluiten bij het konvooi van AZG.

Het is wachten op een  ‘initiatief van Vrhfstdt.  In Libië kan hij geen podium beklimmen zoals in Maidan.  In Turkije ook niet.  Daar hebben ze de Kalief; die laat zich niet zomaar opzij duwen door een EU-potentaat.  Dan maar via de EU:

“Verhofstadt wil vluchtelingen verplicht spreiden over de lidstaten. Alleen Zweden en Duitsland werken op dit moment goed mee, juicht hij. Zo moet dat dus overal...

…Het Europees Parlement vindt al decennia lang dat ze te weinig macht heeft en wil die daarom steeds uitbreiden. Ook wil ze ‘meer Europa’. Dat valt helemaal in de lijn van Verhofstadt. Zelfs verdronken bootvluchtelingen kunnen voor dat doel worden gebruikt: het bepleiten van ‘meer Europa’. Aangezien niemand wil dat vluchtelingen verdrinken is dit het moment om de tegenstand tegen meer Europese macht zo klein mogelijk te laten zijn.”

Lees “Verhofstadt misbruikt bootvluchtelingen voor meer macht voor Brussel…

Wes Hardin

20 gedachten over “De Guchtige Weldoener & andere poco vluchtelingenredders

 1. Hij kan altijd het goede voorbeeld geven , hij is eigenaar van verschillende panden in ons land en in het buitenland en als hij wil kan hij daar de vluchtelingen steken en ook hun onderhoud betalen daar hij toch genoeg verdient als Europees fractieleider van de blauwe maffia in het Europees parlement en zijn talrijke goed betaalde bijjobs.Hij zal zeker geen honger lijden en hij kan een voorbeeld zijn voor vele andere profiteurs in de politiek

 2. Waar het in feite om draait is dat Verafstoodt zijn voeten veegt aan wat de kiezer wil, en democratie is voor hem onbestaande. Nog meer Europa gaat voor de Europese burger nog verstikkender werken. Net of er nu nog niet voldoende kutregeltjes doorgevoerd zijn. Mr Verafstoodt is waarschijnlijk het (terechte) boerenprotest van de afgelopen weken al vergeten. Om maar 1 voorbeeld te noemen.

  • Het enige dat hij niet vergeet is het Poenscheppen daar is hij een specialist in samen met zijn vele blauwe broeders

  • Hoe zou in deze democratie een staatsman kunnen opstaan, als men nog volop bezig is om mensen die iets presteerden de nek om te wringen?
   Dit jaar bereidt Frankrijk de herdenking van het 50 jaar geleden overlijden van Charles Edouard Jeannert voor, wereldwijd bekend als Le Corbusier. Maar dat is buiten de ‘goedmensen’ gerekend, die zullen er alles aan doen om dit te verhinderen. Xavier de Jarcy meldt ons in zijn boek ‘ Le Corbusier a French Fascism’ dat de man een bewondering had voor Adolf Hitler want hij schreef aan zijn moeder ‘ Hitler kan zijn leven kronen met de heropbouw van Europa’ ‘Hij laat het goede schijnen’ en bovendien verwelkomde Le Corbusier ‘de grote schoonmaak die moet gebeuren’ ‘Het geld, de joden, de vrijmetselarij, alles zal aan de wet onderworpen worden. Deze schaamteloze vesting zal ontmanteld worden’.
   The Tribune van 30 maart 2015 is de Jarcy dankbaar en vraagt zich af waarom het zolang geduurd heeft voor deze schaamteloze beweringen van Le Corbusier aan de oppervlakte kwamen.

   • Anna,
    Le Corbusier zag inderdaad klaar maar niet volledig..Hitler zelf maakte deel uit van het systeem en was een pion van de Illuminati.
    Zie de reeds meermaals geciteerde tekst “Red Symphony” van Rakowski, en ook de publicaties op de webstek van Henry Makow.
    Was Le Corbusier een bewonderaar van Stalin(het grootste monster na Mao) geweest, dan was er geen enkel probleem geweest.
    U verwijst naar de vrijmetselarij… dit is de kanker die al eeuwenlang onze beschaving ondermijnt, en de drijvende kracht is achter tal van bloedige oorlogen en revoluties.
    Ik verwijs naar een recente publicaties over Leo Zagami :
    http://henrymakow.com/2015/04/leo-zagami-vatican.html
    In deze tekst zijn er verschillende belangrijke elementen. Als U deze verder op internet opzoekt, krijgt U een totaal ander beeld op de achtergronden van vroegere en actuele toestanden. Ik verwijs ook naar één van mijn recente reacties op de Armeense genocide en de rol van de loge..!!
    Ik vermoed dan ook dat Le Corbusier geen kandidaat was, om als “bouwmeester” mee te werken aan de heropbouw van de tempel van Salomon!!!

    • Lovenaar,
     volgens een lijst over illuminati waren de volgende personen leden : Ramses II, Aristoteles, Julius Caesar, Mohammed, Christoffel Colombus, Napoleon, Goethe, Bismarck, Hitler, Ghandi,George Bush, Osama Bin Laden, Bill Gates.

     In het boek van Robert Shea & Robert Wilson ‘Illuminatus’ lees ik :
     1-volgens Jacques Ellul werd de orde in de 11 de eeuw gesticht door Joachim von Floris en in 1507 in Bayern verboden.
     2-Hassan i Sabbah stichtte de orde in 1092 en verspreidde ze zich op Spaanse bodem in 1623 en verder in Europa.
     In 1776 infiltreerde ze via Adam Weishaupt in de loge.
     3-Encyclopedia Britannica meldt de stichting door Weishaupt in 1785 die door de Bayerse Regering verboden werd.
     4-East Village meldt dat Mao Tse- tung, Mordecai the Foul, Richard Nixon, Aga Khan, Saint Yossarian, Nelson Rockefeller, Saint Mc Murphy & Lord Omar illuminati zijn.
     5-Nesta Webster schrijft in World Revolution dat alle socialistische, communistische en anarchistische bewegingen de stichting van de illuminatie op 1 mei 1776, op de dag van de arbeid eren.
     6-In The History of Magic schrijft de kabbalist Eliphas Levi dat de illuminati door de Tempeliers, die geloofden in de leer van Zoroaster, in de 12 de eeuw in Europa kwamen.
     7-De High IQ bulletin beweert dat het indringers zijn van de planeet Venus.

     Verder vond ik in het boek dat Marilyn Monroe, de Dalai Lama en Mama Sutra leden waren.
     Verder las ik dat de swastika hun symbool was maar eveneens het Heilig Hart van Christus met kruis.

     Voor ik een houten kop kreeg heb ik al die tegenspraak genoteerd.

 3. Dat komt ervan als na 10 reacties al de overige verdwijnen. Dan ga je op zoek en vindt niet waarop je wou reageren. De Gucht kan de boom in, maar wat ik wou zeggen : ergens reageert de redactie met ‘nooit in de Piet Pot geweest’ op een reactie van René.
  In de Piet Pot hadden de mannen de gewoonte om ‘Lore, Lore, Lore’ te zingen en verder ‘schön sind die Mädchen von17, 18 jahr. Lore, Lore, Lore, schöne Mädchen gibt es überall’ met dan sarcastisch te vervolgen ‘aber nicht hier’.
  We vergeven het hen dat in die donkere kelder hun gezichtsveld beneveld was. Dat ze niet het kunst kennende oog van een Van Gogh hadden, die toen hij in Antwerpen verbleef en studeerde aan de kunstacademie, aan zijn broer schreef :’ gisteren was ik in het café Concertgala, iets als de Folies bergères, ik vond het er saai en heb me geamuseerd met de toeschouwers.’
  En dan komt het ‘ er waren prachtige vrouwenkoppen, werkelijk buitengewoon mooi, en in’ t algemeen vind ik het wel waar wat men van Antwerpen zegt, dat de vrouwen er mooi zijn.’ (Blz.581 brieven van Van Gogh aan zijn broer).
  Een duidelijk bewijs dat die oude Piet Pot bezoekers geen ogen in hun kop hadden. Maar als je de opmerkingsgave van Van Gogh mag geloven, konden ze die ook niet hebben want ze ‘stonden mosselen te eten of bier te drinken, met overdreven gezonde gezichten en brede schouders, krachtig en vol en door en door Antwerps.’

  • Anna, we hebben het al twee keer gevraagd aan de IT-brigade, maar het systeem laat het niet toe ‘oude reacties’ zoals ‘oude berichten’ te plaatsen. Ook bezoeker van Piet Pot geweest?

   • Ja, maar die Concertgala waar van Gogh over schrijft ken ik niet.
    Voor het overige heeft de man hier wat armoede gekend. Ging kapot van de tandpijn, had geen geld om modellen te betalen en werd op de academie gebuisd waarna hij Antwerpen vaarwel zei.
    Het waren dus niet alleen de mannen van de Piet Pot die geen ogen in hun kop hadden, maar ook de lesgevers aan de academie die geen talent konden ontdekken.

 4. Die uitspraken bewijzen alleen maar hoe groot en warm het hart is van , De Klucht en Verhafstotelijk . Zij delen het leed van hun medemensch in nood .Hun begrip , liefde en behulpzaamheid zijn legendarisch . Het doet me pijn als ik dan die negatieve reacties lees , over die groothartige-weldoenenden-samaritaanachtige grootheden .Na het lezen van dat artikeltje in de “Afknack” of was het “Robbedoes”, het heeft mijn bewondering doen toenemen . Om zich nog beter te kunnen inleven in de miserie van hun medemensch , hebben Verhafstotelijk en De Klucht besloten om plaats te nemen in een overvolle rubberboot voor een tocht naar Lampedusa . Laat ons hopen dat zij beiden ……

 5. Wie heeft gisteren Frank Deboosere bezig gehoord in de 7e Dag? ‘ Wij moeten meer Arabieren importeren want de sterren hebben ook Arabische namen’ zei de kwal. Ik wist niet dat je zelfs voor de functie van weerman geselecteerd werd op je linksgehalte. Hij is nog naiever dan hij eruit ziet.

  • Echt? Zullen we opzoeken. Als we dat fragment vinden, proberen we het te plaatsen. Zelfs het weder wordt nu al misbruikt om ons te hersenspoelen!

   • Ik heb dat fragment onmiddellijk opgezocht en gezien via “De Redactie” op mijn PC . Die sterren met arabische namen , dat is nog het minste. Volgens boosere zijn die vluchtelingen een extra waarde , waar in de toekomst iedereen beter van wordt . Hij nam ook het woord verrijking in zijn mond en …..wij kunnen veel van hen leren , maar voegde hij eraan toe , zij ook van ons. Ik heb onmiddellijk Boosere uit mijn prive tempelgalerij van bekende en sympathieke Vlamingen verwijderd en klaargemaakt voor de huisvuilophaling

    • morgen ben ik er weer ,met meer weer.
     of :morgen krijgt Sabinne een beurt !trouwens,hij denkt nog altijd dat WIJ de aarde opwarmen !voze vent !pfft

 6. Het gaat hier dan ook om een type voorbeeld van een NWO : “problem-reaction-solution”. Men veroorzaakt zelf het probleem om dan vervolgens een oplossing voor te stellen ten einde tot het gewenste doel te komen.
  Dit bevestigt nogmaals dat deze “invasie” geen toeval is, maar bewust werd georganiseerd. Het is echter maar één van de vele problemen die opzettelijk worden veroorzaakt. Het doel is een echte EUSSR, een sovjetachtige loge dictatuur, en dito terreurregime.. Verhofstadt en De Gucht spreken hier dan ook als logemannen.. die de verborgen agenda van de NWO mee helpen uitvoeren. Men ziet hier dan ook de “verraders en collaborateurs” in volle actie.(in hun rol van “valiezendragers” van de occulte machten achter de NWO).
  Dit alles werd reeds vroeger voorspeld in de Perestroika Deception : zie bruggetje :
  http://en.wikipedia.org/wiki/Anatoliy_Golitsyn
  Deze vreemdelingeninvasies zijn dus geen doel op zichzelf maar een middel om onze westerse maatschappij te vernietigen en uit deze puinhoop moet dan een “nieuw paradijs” ten hemel opstijgen cfr het principe “Ordo ab chao”.
  Wes,
  U zijt op de goede weg, steek dus nog een tandje bij en onthul nu ook wie de drijvende krachten zijn achter deze invasies.!!!

Reacties zijn gesloten.