Dan toch corrupt!

Jarenlang trok Oekraïne ‘s werelds aandacht… als meest corrupte land van ons aller Europa. Jimmy Dore geeft u een tijdlijn. En voegt eraan toe dat zelfs NPR (National Public Radio) en de poco media nu bevestigen dat Zelensky en zijn regering / overheidsinstellingen corrupt zijn.

Jimmy Dore maakt de titel “Corruption concerns involving Ukraine are revived…” (m.a.w. de bezorgdheden over corruptie in Oekraïne werden weer tot leven gewekt…) belachelijk en vraagt zich af wanneer ze er niet meer waren. … en geeft meteen het antwoord … vanaf het ogenblik dat het Amerikaanse min. van buitenlandse zaken het verbood hieraan ruchtbaarheid te geven.

En nu mag dat blijkbaar weer. Waarom, vraagt hij zich af. Omdat de Biden-regering het nu toestaat. En als u een andere mening hierover heeft, dan bent u de nuttige idioot die men kan wijs maken dat er nog steeds “weapons of mass distruction” in Irak verborgen liggen…

Het Amerikaanse min. van financiën trok stilzwijgend de sancties tegen de Duitse “dochter” van Gazprom en de “Alfa-Bank” in Kazachstan in. De VSA heffen ook de sancties tegen Rusland op voor meststoffen, voedsel, zaden medicijnen en medische apparatuur. Bovendien stelt de schatkistminister dat de VSA de hoeveelheid olie, die door Rusland wordt verkocht, niet moet beperken als de prijs wordt beperkt. Klik op onderstaande bruggetjes:

https://home.treasury.gov/policy-issues/financial-sanctions/recent-actions/20220714