Cyclus

Meer Vlaams-nationale helderziendheid

De inval van Rusland begon op 24 februari ll.  Sindsdien heeft dit medium op een beschaafde wijze getracht evenwichtige informatie te brengen, als antwoord op de oorlogstrommen van de gezamenlijke media.

Slechts bijzonder moedige einzelgänger durven tegen de stroom oproeien, zoals op het discussie-platform Café Weltschmerz, of bij de podcasts van Karel van Wolferen (Gezond Verstand).  Dit heeft ertoe geleid dat in Vlaams-nationale hoek de grootst mogelijke ontkenning van enige sympathie voor Poetin de regel is.  Hoor maar even Tom van Grieken!  Vanuit politiek standpunt is dat ten zeerste te begrijpen; zoals met de corona-oppositie, loert op de achtergrond de verzamelde bende hyena’s van de pers en politiek.  Maar het doet toch wat aan de verloochening van Petrus denken aan het hof van de hogepriesters.

Indien men een aantal stabiele afwijkende nieuwsbronnen raadpleegt, komt men samenvattend tot het besluit dat deze oorlog de specifieke faze is in de agenda van het WEF (World Economic Forum), samen met de geheime diensten van de VS en het V.K., om de geplande wereldheerschappij  te consolideren.  Primordiaal is het besef dat het lot van  de gewone Oekraïner de Bidens en Johnsons niet het minst interesseert, tenzij door fake reportages alle krachten op één lijn te krijgen om Poetin te verslaan.

In plaats van te anticiperen op onze dreigende economische en maatschappelijke instorting, houden onze Vlaams-nationale sprekers zich dan ook bezig met de agenda te volgen van de Illuminati.  De ware bedoeling van dit Rothschild-Rockefeller machts-imperium is dan ook de verarming, de bevolkings-reductie, het in chaos storten van wat nog van de vrijheden overblijft.  De vrijheidsbeperkingen nemen toe en de tekorten/embargo’s bedoeld voor Rusland treffen vooral de Europese landen, met voedseltekorten en galopperende inflatie.

Bij het observeren met alternatieve blik, kan men vaststellen :

 • Blijkbaar wordt het massale vluchten uit Oekraïne doelbewust bevorderd.  Het lijkt erop dat men met een vrijwillige uittocht zoveel mogelijk mensen het land wil uit krijgen.  Zou dit niet goed uitkomen in de planning van een Khazaarse staat, waarbij veel van de eigendommen van dit immense land in de handen van een specifieke groep zouden komen?
 • Dit plan spoort met de uitspraken van Zelensky dat Oekraïne volledig op de lijn zitten van de planning van de “Great Reset”.
 • De coördinatie van dit gestook (gevaar voor een nucleair conflict) vertrekt vanuit het Commonwealth.  Precies ook die landen waar de meest onmenselijke vrijheidsbeperkingen tijdens corona plaatsvonden.
 • Men volgt de verborgen agenda (sinds W.O.I) om het Duitse volk en de Duitse belangen zo veel mogelijk te schaden.  Sinds W.O.II is de bezettingsstatus van de geallieerden (o.a. militaire basissen) niet opgeheven.  Door het opleggen van allerlei economische sancties en het bevriezen van Russische tegoeden wordt het Duits bedrijfsleven in crisis gebracht.

Intussen worden de plannen om het voortzetten van de WEF-WHO dictatuur verder uitgewerkt.  Met de invoering van een verplichte “digitale Pas”, vanaf de zomer, zal men de basis trachten te leggen voor de “Central Bank Digital Currency”.  Door het controlesysteem middels GSM-controle zal niet enkel de medische status, maar ook inzicht in financiële verrichten kunnen ingevoerd worden.  De moeilijke term over Currency wil zeggen dat de centrale banken van de staten, liefst wereldomvattend, de rol van controle op alle financiële stromen en eigendomskwesties zal overnemen.  In Canada is overigens al gebleken dat de staat de inbeslagname vordert van personen/instanties die niet voldoen aan de opgelegde morele graadmeter.  Dit dreigt overigens in Europa op het vlak van gedwongen onteigening voor het logeren en instandhouden van de vluchteling-stromen.

Zoals in bijlage de moedige Dr. Vernon Coleman zegt in zijn thema-uitzending “De dodenfase” (Frontnieuws.com) moeten we het standpunt volgen dat de plannen van de Great Reset ten alle prijze moeten bestreden worden.  In het blad De Zondag” van 10 april kondigde dictator Frank Vandenbroucke trouwens aan dat een veralgemeende Covid Digital Pass zijn voorkeur heeft i.p.v. de vaccinatieplicht.  Dat komt trouwens op hetzelfde neer: ongevaccineerden zullen van alle maatschappelijke lijnen afgekoppeld worden!

Ieder moet verzet plegen: daarom zijn de verkiezingsuitslagen, zoals in Frankrijk zo teleurstellend.  Uit het artikel vandaag in Ouest-France.fr blijkt dat extreem-links met J.L. Mélenchon in vele middelgrote steden in Frankrijk de grootste is, en daar Macron ook een score van rond de 30 procent haalt.  Hieruit moeten onze Vlaams-nationale krachten leren: bij alle opiniepeilingen blijft hun gezamenlijke score rond de 48% liggen (onderling inwisselbaar).

Dit duidt erop dat er een groep van iets meer dan de helft van de Vlamingen resoluut staat voor de belgicistische sirenenzangen.  De schuld ligt grotendeels bij de Vlaamsnationalen: zij doen geen inspanning om de rol en de positie van België t.o.v. de Vlamingen te kaderen.  Zij zijn fout, met den grooten leider op kop, door een identiteitsstrijd uit de weg te gaan en op dit vlak volledig afwezig te blijven op het discussieforum.

Indien men niet inzet op wat ons bindt tot een Vlaamse natie, zal de verrassing van de volgende verkiezingen wel zijn dat de grote winnaar de PvdA is, de communisten.  Het merkwaardige echter, wat alles zegt, is dat hun voornaamste actiepunt de onvoorwaardelijke strijd is voor de eenheid van België en de belgitude.  Daaraan ziet men ook dat bij de occulte, geheime top van dit land, alles op de lijn van de neo-liberalen zit.  

Een verwittigd Vlaming moet achteraf niet komen zeuren!

Jos Wouters, Boom, 12.4.2022

4 gedachten over “Cyclus

 1. Ik beaam ook dat het VB onder leiding van Tom Van Grieken voor het ogenblik de pedalen kwijt is. Als lid van het VB sinds vele jaren zal ik mijn lidmaatschap dit jaar beeindigen.Voor het ogenblik loopt men de media achterna en dat is geen goed teken. Men moet tegendraads zijn en niet alles als waarheid geloven en zeker niet als het van de Poco’s komt. Het VB moet goed of kwaad wils meer de straat op en tegendraads zijn want slechte reclame is ook reclame. Het VB word te gemakzuchtig en denkt dat de peilingen een verworven goed zijn maar dit is niet waar want de strijd van één tegen allen zal niet stoppen.
  Er word beweerd dat men met de oorlog omtrent Oekraiene terecht gekomen is in een nieuwe wereld maar niets is minder waar. De oorlog heeft ons de werkelijkheid van een nieuwe wereld die al lang aan de gang was leren kennen en ons met de neus op de feiten gedrukt dat we de strijd aan het verliezen zijn want zwak en weerloos geworden door de immense negatieve druk van de echte wereldheersers nl de superrijken, de woke adepten, de gewetenloze wetenschappers, de heersers van de corrupte landen en de grenzeloze naiviteit van de gewone burger die niet begrijpt dat we slechts een heel klein raderwerk zijn in het geopolitiek gebeuren. Er staan ons nog vele barre tijden te wachten.

  • Maurice,
   Als men “salonfähig” wil worden, dan moet men beginnen met alles te verkopen en te verraden waarvoor men staat, en dat is nu bezig met het VB. Ik verwijs steeds naar Machiavelli : “Het veiliger gevreesd dan geliefd te zijn”. Zolang men niet gevreesd wordt, stelt men niets voor. Men mag zich nooit verdedigen waardoor men in het spel treedt van de vijanden, maar steeds in de aanval gaan, hoe hopeloos de toestand ook moge zijn.

   M.b.t. Rusland en Oekraïne had het VB de aandacht moeten trekken op de Perestroika Deception, het begrip Eurasië van Halford Mckinder, de rol van de duivel in Tel Aviv in Kiev, de rol van de 2 Olifanten in de kamer die sinds de val van de muur, het westen aan het vernietigen zijn via het cultureel marxisme, Coudenhove Kalergi, Agenda 21 -30 en recent Covid 19(84). Het VB had vragen moeten stellen over wie er werkelijk de macht heeft in de USA, G.B. de EUSSR, en over welke belangen er daar gediend, dan wel verraden worden. Het VB had vragen moeten stellen over de “verraders” in dienst van de Stasi en de KGB… en wie er daarvan nog actief is ? En over de rol van de “sayanim” , en de spionageschandalen door de duivel. En over de PS maffia, die het leger heeft vernietigd, en de logemaffia’s, beiden zijn immers (internationale) criminele organisaties. En over wie er de werkelijke macht heeft in het Kremlin ?? En over de rol van de Lubavitch sekte, die wereld omvattend is. Kortom, er was genoeg materiaal om in de aanval mee te gaan, en de vijanden te ontmaskeren, in plaats van te lullen, als bekakten, dat men zich vergist heeft.

   En passant had het VB de aandacht moeten trekken op al de beerputdossiers waarin dit Belgische wangedrocht grossiert sinds meer dan een halve eeuw. De hoeveelheid drek daarbij is onuitputtelijk. En bij verschillende van deze beerputdossier lopen er sporen naar de Stasi en de KGB.

   Bij Golfbrekers is een massa info gepubliceerd, die men gratis had kunnen exploiteren. Het VB heeft ook materiaal gekregen, en de redactie weet wat ik bedoel. Iets over gehoord ? Alleen een oorverdovende stilte. En als ik ze dan zie staan op het podium bij interpellaties.. allemaal zo flauw, zo plat… en telkenmale stroomt de kakkerij van de trappen van het podium. Ga met zoiets naar de oorlog.

   Als het kot in brand staat, dan wordt er geblust, men trekt dan de broek op, doet de witte handschoentjes uit, men gooit de pampers en de pot vaseline weg… en men neemt de stier bij de horens.. waarbij men dan een duidelijke taal spreekt, ruw, rauw en ongezouten. Als het over overleven of de ondergang gaat, heiligt het doel de middelen.

   Wat wij hier vandaag nodig hebben is een Degrelle, en bij voorkeur een half dozijn, om elke dag storm te lopen tegen de communistische, criminele en corrupte NWO dictatuur & terreur , met daarachter de 2 Olifanten in de kamer.

   Maurice, ik heb begrip voor uw besluit om er uit te stappen bij het VB, maar er is een Franstalig gezegde, ik geef het louter ter info :
   “Quand les dégoûtés seront partis, resteront les dégoûtants”. (=einde citaat).

 2. Bedankt de heer de Graaf (?) Misschien moeten we terug gaan naar een gezegde die zegt de vijanden zitten in uw eigen partij. Ik denk dat Tom van Grieken de weg opgaat van het Pallieterke die niet ziet dat men hun gebruikt om hun ware opdracht te fnuiken nl de Vlaamse Onafhankelijkheid en dit zeker met de hulp van verrader Bart De Wever. Die Bart is de gedoodverfde en dit als weder dank aan de media van de echte Vlaamse gedachte. Ik heb hem altijd als een over het paard getilde personage gezien en dit is inderdaad uitgekomen. Hoe het nu verder moet dat kan alleen maar de uitslag van de verkiezingen in 2024 waarborgen. Ik zie het niet rooskleurig in maar misschien, en dit is mijn hoop, zal het de zwanengang zijn van de Onstaat die Belgie is.

 3. De geest, of beter gezegd : de duivel is uit de fles.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/wef-topadviseur-erkent-dat-covid-wordt-gebruikt-voor-verplichte-geinjecteerde-totale-controle-nanochip/
  met citaat :
  “Biodigital Convergence: Overheden werken actief toe naar volledige integratie mens met digitale entiteiten
  De inmiddels infame futurist en WEF spreker Yuval Noah Harari, professor historie aan de Hebreeuwse universiteit van Jeruzalem en topadviseur van Klaus Schwab, wind er geen doekjes meer om en erkent dat Covid-19 wordt gebruikt om iedereen ‘onder de huid onder totale biometrische surveillance’ te plaatsen. Dat betekent dat de verplichte invoering van geïmplanteerde / geïnjecteerde nanochips er nu daadwerkelijk aan zit te komen, en het digitale aspect van het ‘Teken van het Beest’ binnen enkele jaren een voldongen feit zal zijn. Wij vermoeden dat veel gevaccineerden, wier lichaam via de Covid ‘vaccins’ toch al vol is gespoten met mRNA nanotech, inmiddels dermate gehersenspoeld zijn, dat ze gretig in de rij gaan staan voor die chip. ‘Fijn, weten ze meteen of ik besmet ben!”……………
  ‘Covid is cruciaal, want dit overtuigt mensen om totale biometrische controle te accepteren en erkennen. Als we deze epidemie willen stoppen moeten we niet alleen de mensen monitoren, maar ook wat er onder hun huid gebeurt.’ ‘Dat is wat overheden willen weten: wat is onze lichaamstemperatuur? Onze bloeddruk? Onze medische toestand (oftewel: vaccinatiestatus)?‘…………..
  Meeste mensen blij met androïde slavenstatus
  Mensen zullen zelfs zo kunnen worden geprogrammeerd, dat ze perfect gelukkig zijn met hun androïde slavenstatus. Iedere herinnering aan hoe het ooit was om een natuurlijk, vrij en onafhankelijk mens te zijn, zal worden tegengehouden en uitgewist. Persoonlijk lijkt het mij een gruwel van de ergste orde, maar voor veel mensen die het leven eigenlijk te moeilijk en ingewikkeld vinden zal het uit handen geven van alle verantwoordelijkheden wellicht als muziek in de oren klinken…………………
  Als ik kijk hoe gedachte- en hersenloos het gros van de bevolking vanaf 2020 akkoord ging met de meest absurde en kwalijke corona maatregelen, en daarna met inmiddels zeer schadelijk gebleken experimentele mRNA genmanipulatie injecties, vrees is dat dit wel eens voor de overgrote meerderheid zou kunnen gelden. En daar is het de WEF elite natuurlijk precies om te doen (‘You’ll own nothing and be happy’). (=einde citaat).

  De volledige tekst is van belang voor een goed begrip. Het voormelde sluit dan ook aan bij de The Great Reset van Schwab, en de ombouw van de wereld naar een communistische NWO dictatuur en terreur regime, een gigantische Goelag, waarvoor China nu al model staat, en wat reeds beschreven werd door George Orwell in zijn boek “1984”. Een bloeddorstig systeem intussen al verantwoordelijk voor ruim 150 miljoen doden.

  Van belang is het volgende citaat uit het voormelde citaat :
  “Persoonlijk lijkt het mij een gruwel van de ergste orde, maar voor veel mensen die het leven eigenlijk te moeilijk en ingewikkeld vinden zal het uit handen geven van alle verantwoordelijkheden wellicht als muziek in de oren klinken…” (=einde citaat).

  Dit is een te gemakkelijke verklaring om de “nuttige idioten” van hun misdadige aansprakelijkheid te ontlasten. Het gaat hier immers om een gigantische leger van I.M. (zoals van de Stasi), die verblind zijn door complexen, frustraties, razernij, obsessies, afgunst, nijd, en een ziedende haat en wraak tegen diegenen op wiens kosten te ondertussen parasiteren. En dat is communisme : de dictatuur & terreur van de psychopaten aan de top, en met onderaan de parasieten, die zelf te lui en te tam zijn om iets op te bouwen, niet kunnen verdragen dat anderen (=middenklasse) dit wel doen, en vervolgens het recht opeisen, om deze middenklasse te plunderen en tot een slavenstatus te degraderen, en deze dan op de koop toe op alle mogelijke manieren terroriseren.

  De Covid 19(84) terreur heeft bewezen, dat er hier een gigantisch leger van deze crypto communistische I.M. rond lopen. Een leger dat aangemoedigd wordt door de communistische logemaffia’s met hun cultuur van de afgunst, met daarbij dan het motto : “Rood of geen brood..”.

  Voor de zoveelste maal : Als er nu geen verzet komt, die naam waardig, door diegenen die verkozen werden, en er voor betaald worden, dan kunnen we het in 2030 definitief vergeten. Alle noodzakelijke info voor dit verzet is beschikbaar. Wat is dan het probleem ??? Onkunde ? Bangheid ? Lafheid ? Verraad ???

Reacties zijn gesloten.