Cyclus

BIJ DE BRON BLIJVEN

Indien we ons herinneren hoe het voor maart 2020 was, dan is er het besef hoe groot onze taak is.  Het raakt me diep dat er zo weinigen respons geven op het gegeven dat “niets doen” geen optie is.  En dit kan ook onder pseudoniemen!

De gemiddelde Vlaming heeft in zijn achterhoofd, zich uitsluitend om zijn eigen zaken te moeien.  Dat duidt al op de afwezigheid van veel verzet.  De mensen die, uit idealisme of andere drijfveer, toch tegenstroom roeien kiezen uit de opties politiek of buitenpolitiek.  De Vlamingen, vnl. de gewone man, is al altijd kopschuw geweest, om zich voor de “grote” politiek te engageren.  De tegenstanders (belgicisten) van de strijd tegen de terreur door de Vlaamsgezinden, zijn de grote taak gelukt ook de Vlaams-nationale partijen mee onder verdenking te plaatsen.  Ondanks alles, zoals op belangrijke ogenblikken in de historie, hebben we  nu de taak om deze (Corona)-dictatuur en terreur te bestrijden.  Een kleine welomschreven groep doet dat ook (Rechtsactueel, Golfbrekers, individueel op Doorbraak).

Met verwijzing naar de titel, gaat het hier om de versoepelingen/terugkeer naar vroeger, die o.a. in Nederland en het V.K. aan de orde zijn.  Let op: in Nederland zijn er in maart (gemeentelijke) verkiezingen.  Maar in deze volg ik de lijn van Karel van Wolferen,  met zijn blad Gezond Verstand.  Deze scherpzinnige verzetsman, op jaren, stelt dat de enige optie die openblijft de onvoorwaardelijke verdwijning van de “corona-pass, de muilkorven en andere controle-apparatuur” is.  Het lijkt hier meer te gaan om tijdelijke versoepelingen, om de druk van de ketel te halen.  Scherpe observatie of men bij ons ook naar afschaffing gaat, zal ons veel leren omtrent de ware bedoelingen.

Men kan zich afvragen: is auteur van de artikels vooral niet actief achter het toetsenbord.  Maar de zwaarte van de dagelijkse strijd is – elke dag weer – de samenleving in te duiken, zoals ik doe, en op de grens van wat mogelijk is zoveel mogelijk de verklikkers-samenleving uit te dagen.  Wat ik herhaaldelijk in Nederland kan doen, is hier quasi onmogelijk.  Altijd voelt één of andere onbenul zich steeds weer geroepen om u te corrigeren.  In deze kruipers-mentaliteit, die ik ten diepste veracht, gelijken we sterk op de Duitsers.  Een onderzoek vandaag in de Duitse “main-stream” (dus verdacht) geeft aan dat de helft de mondmaskers zou blijven dragen, ook zonder verplichting!

Het spijt me het te zeggen, en het is niet uit pan-germanisme, maar de Vlamingen kunnen zo gecatalogeerd worden bij de Duitsers/Oostenrijkers.  Men is erin geslaagd Duitsland 75 jaren na de oorlog nog steeds in een bezettings-modus (door de Amerikanen/Britten) te houden. Tegelijk is er een permanente schuld-cultus t.o.v. de derde en vierde generatie na de oorlog, opdat ze zouden beseffen dat ze een fascistische onderlaag vormen.  Identiek voor Vlaanderen, waar “elke hond met een hoed op”, ons lessen in schuldcultuur komt geven, zodra we over werkelijke autonomie, over de rechten van blanken en over het niet-in-het-bezit zijn van Vlaanderen door de hele wereld, spreken.    Zoals hoofdredacteur van Knack Bert Bultinck het onlangs verwoordde: “Het racisme zit de Vlamingen in de genen”. Het is dan ook kenschetsend dat bijna 95 procent van de Vlamingen zich heeft laten vaccineren.  Dat ze ook allerhande – onwettige – maatregelen, zoals het verbieden van de toegang zonder Covid Pass, allerslaafs aanvaarden.  Vooral vanwege de horeca……  En dan nog zijn politici bezig om de verplichte vaccinatie af te dwingen bij die enkelingen die nog overblijven!!  (Conner Rousseau, Wouter Beke, e.a.).

Columnist Johan Sanctorum bekloeg er zich onlangs terecht over dat de roep om Vlaamse onafhankelijkheid volledig is stilgevallen.  Niet onlogisch als Alexander De Croo, rond corona uitspraken komt doen, in naam van elf miljoen Belgen.  Bij het Olympisch brons voor Hanne Desmet en goud voor Bart Swings ontstond er weer een collectief “orgasme” in alle media.  Niet de personen die een medaille behalen zijn in wezen belangrijk; wel de golf van patriotisme (sic) dat ze teweegbrengen is wat echt telt!!   Men slaagt er zo in het volledige falen n.a.v. de overstromingsramp aan de Vesder af te schuiven op klimaatproblemen en het quasi-faillissement van Wallonië en Brussel te behandelen als een fait-divers.

Dit alles staat op conto van de kruiperigheid van de Vlamingen, waar de uitspraak bij past (daar neem ik een patent op), dat ze niet éénmaal per jaar aan Vlaanderen denken.  De partijen met “een Vlaamse agenda” zouden primordiaal de boodschap moeten brengen, dat de Vlamingen fier mogen zijn op hun land/volk.  Ze laten dat volledig na.  Met mijn actie voor de “Vlaamse symbolen”, wat ik als mijn kerntaak beschouw, lijd ik een miezerig bestaan in de marge……   Men is erin geslaagd, zoals in Duitsland, dat heel velen beschaamd zijn zich volksverbonden te noemen en te tonen.

Als er dan een actie voor vrijheid komt i.v.m. corona , dan noemt men dat “Belgians for Freedom”.  De woordvoerder woont in de gemeente Gooik, waar de burgemeester het klaar heeft gekregen, vaccinaties in de kerk te laten doorgaan…..

We benodigen lef en standvastigheid.  Zowel op het vlak van de draad der Vlaamse Beweging terug oppakken, als het bestrijden van de digitale dictatuur.  Hiermee een oproep aan de volksnationale politiekers, om een programma te omschrijven om de banken en de NGO’s te beteugelen!!   Vlaams-nationalisten, neem een voorbeeld aan Forum voor Democratie en de Oostenrijkse FPÖ !  De banken zijn onderdrukkings-instituten geworden en de niet-gouvernementele organisaties moet hun macht en inmenging afgepakt worden.

Jos Wouters, Boom, 21.2.22

 • Jeder Christ muss Widerstand leisten gegen die Freimaurer-Religion – Weihbh. Anasthasius Schneider    kath-zdw.ch

1 gedachte op “Cyclus

 1. Mr Wouters,
  Ik kan U alleen maar bijtreden wat het kruiperige klootjesvolk betreft in Vlaanderen. Dit soort werpt een onuitwisbare smet op het blazoen van Vlaanderen, met een rijk verleden in tal van domeinen. Een laffe soort zonder waardigheid, eergevoel, zelfrespect.. en dat kruipt voor alles wat Vlaams vreemd en vijandig is. Een soort dat verblind is door afgunst, nijd, haat en wraak, tegen over die Vlamingen die weigeren te kruipen. Om deze laatste te bevechten lopen de kruipdieren dan wel over van ijver en lef.

  Het motto van dit soort is : “Ik kruip, de anderen ook, ik veracht mezelf, de anderen ook “, en vooral : “ik de put in, de anderen mee de afgrond in..”. En daar zitten we de facto in het domein van de psychopathologie.

  En wat het verzet betreft : Niet iedereen heeft dezelfde mogelijkheden, maar men kan toch één of andere bijdrage leveren, hoe miniem ook, waardoor men al een deel wordt van de oplossing en geen deel meer uitmaakt van het probleem. Dit is dus enkel een kwestie van te willen, en waar er een wil is, daar is er een weg. Ik heb dus geen probleem met de “toetsenbord activisten” (sic), wel integendeel. Het zijn diegene die men niet hoort en ziet, die het probleem vormen.

  Zoals U ook juist stelt, dienen we aandacht te hebben voor het totale beeld bij deze Covid 19(84) samenzwering, met de daarbij horende verborgen agenda’s.
  Dit kan bovendien niet los gezien worden van het Coudenhove Kalergi plan en Agenda 21 -30. Het gaat hierbij om een aanval op alle fronten tegen onze westerse beschaving. De verdediging hiertegen kan evenmin los gezien worden van de Vlaamse onafhankelijkheid, die er in moet bestaan de Belgische bezetter en de collaborateurs te verjagen. Het komt er dus op aan om niet in de val te trappen van het separatisme, maar om systematisch te verwijzen naar het beëindigen van de Belgische bezetting van Vlaanderen sinds de ramp van 1830.

  Dit is een belangrijke nuance, zeker met wat er nu gebeurt in Oekraïne.

  Bij het verzet tegen Covid 19(84) dient de aandacht dan ook te liggen bij het WEF van Schwab, met zijn huurlingenleger dat tal van landen heeft geïnfiltreerd en er een vernietigende verrottingsstrategie voert, cfr het motto “ordo ab chao”, en uit deze chaos dient dan een communistisch terreurregime op te stijgen. Covid 19(84) is dan ook de facto een communistische staatsgreep :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/great-reset-faalt-nu-al-vs-en-groot-brittannie-starten-financiele-wo-3-tegen-eu/
  met citaat :
  “De communistische staatsgreep tegen het Westen, zoals wij de ‘Great Reset’ (‘Build Back Better’) van het World Economic Forum sinds 2020 noemen, was na dit jaar sowieso tot mislukken gedoemd, maar begint nu al te falen. Na de Amerikaanse Fed heeft namelijk ook de BoE (Bank of England) de rente verhoogd. De Europese Centrale Bank kan na bijna 8 jaar nul/negatieve rente onmogelijk volgen, want dat zou de toch al wankele Europese economie onmiddellijk doen instorten. Het alternatief levert op een andere wijze echter exact hetzelfde op, en zal de Europeanen, en zeker ook de Nederlanders, mede dankzij de verwoestende Covid- en klimaatmaatregelen in zeer korte tijd extreem verarmen. Geniet daarom nog even van de (schijn)welvaart die we nu nog hebben, want het zijn letterlijk de laatste dagen….. “ (=einde citaat).

  En het resultaat :
  “Armstrong karakteriseert Schab als ‘de krankzinnige uit Davos die de wereld verandert’, en de zoveelste academicus is die het immer mislukte communistische pad van Karl Marx opgaat; het pad waarmee de volken een utopische staat met permanente welvaart en zekerheid wordt beloofd, maar waardoor de burgers altijd en overal exact het tegenovergestelde op hun boterham krijgen, namelijk armoede en onderdrukking. …” (=einde citaat).

  De laatste zin zegt alles. En de waanzin neemt toe per uur :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/topeconoom-armstrong-world-economic-forum-vormt-bedreiging-voor-menselijke-beschaving/
  met citaat :
  “WEF wil behalve verplichte vaccinaties nu ook verplichte antibiotica (samenleving wordt opzettelijk verslaafd en daardoor totaal controleerbaar gemaakt) – ‘Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen’

  De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong komt in een van zijn recente commentaren tot dezelfde conclusie als wij in 2020 trokken: het World Economic Forum van Klaus Schwab, met al zijn ‘Young Global Leaders’ en andere trouwe volgelingen in de politieke top van het Westen, vormt een bedreiging voor de hele menselijke beschaving. Klaus Schwab schepte er zelf over op dat hij inmiddels in alle belangrijke regeringen is geïnfiltreerd, waardoor hij nu Europa, Canada, Australië en Nieuw Zeeland onder controle heeft gekregen. Niet één volk heeft een stem gekregen over het overdragen van vrijwel alle macht aan deze autoritaire Marxist, die ook onze regering zover heeft gekregen onze economie deels af te breken en stapsgewijs een einde te maken aan al onze vrijheden…. “ (=einde citaat).

  Dit WEF en Schwab hebben geen enkele officiële opdracht en wettelijke bevoegdheid, en beiden terroriseren nu al meer dan 2 jaar de ganse wereld.
  En alle regeringen laten niet alleen begaan maar werken nog actief mee aan de ondergang van hun landen en volkeren. Hij verbergt niets en spreekt open bloot over deze monsterachtige samenzwering :
  https://www.wochenblick.at/allgemein/polit-marionetten-am-ende-klaus-schwab-laeutet-global-diktatur-ein/
  met citaat :
  “Klaus Schwab fordert nun ganz offen die Welt-Diktatur. Dies umreißt er in seinem Gastkommentar im Handelsblatt. Der WEF-Führer (Weltwirtschaftsforum) wendet sich mittlerweile unumwunden direkt an uns – zukünftig besitzlose – Bürger. Zuvor tat er dies nur mittelbar über seine “Global Leaders” in Politik und Wirtschaft. Doch Schwab hat einen Herrschaftsanspruch und diesen zeigt er immer deutlicher. Er erklärt, dass die soziale Ungleichheit, die nun mitunter in seinem Auftrag durch die nationalen Parlamente umgesetzt wurde, zu einer neuen Regierungsform führen müsse. Und zwar zu einer weltweiten Diktatur. “ (=einde citaat).

  Hij wil dus een communistische NWO dictatuur, en iedereen arm, uitgezonderd natuurlijk de elites.
  Een voorbeeld van deze NWO terreur zien we nu al in Canada.

  Van belang hierbij is, Mr Wouters, Uw verwijzing naar de banken. In Canada zijn de banken immers overgegaan tot het blokkeren van de rekeningen van de actievoerders, maar ook van de sponsors, zelfs voor kleine bedragen.
  Dit zijn typische communistische praktijken, en dat is hier ook niet uitgesloten.

  Ik voeg daar enkel aan toe : “ Een verwittigd man & vrouw is er twee waard”.
  Ik verwijs naar de volledige teksten in de bruggen, waarin ook verwezen wordt naar Oekraïne, waarover ik reeds verschillende reacties heb gegeven, en ik zal hier nog op terug komen, zo gauw een bepaalde webstek opnieuw beschikbaar is, met noodzakelijke info.
  Het is natuurlijk zeer spijtig dat aan Vlaamse zijde er bij de partijen en organisaties veel te weinig slagkracht is. Aan gebrek aan info kan het zeker niet liggen. Wat is dan het probleem, want als men het zelfs aanbiedt op een gouden schoteltje, baart de berg de spreekwoordelijke muis.
  Dit zal zich nog wreken, nog meer dan nu al het geval is.

Reacties zijn gesloten.