De politieke kleren van de keizer

Tussen Rusland en Oekraïne dreigt oorlog. De energieprijzen bereiken hoogten die voor menigeen niet meer betaalbaar zijn. Inflatie dreigt. De economische schade, veroorzaakt door de coronapolitiek, wordt stilaan meer en meer zicht- en uiteindelijk voelbaar. En dan heb je nog het Duitse federale parlement…

In de fractie van de Groenen zit een biologische en juridisch-vastgestelde man… die zich echter vrouw voelt. Dat zou een privé probleem – of hoogstens een Groen-binnenkamers-aangelegenheid zijn, ware het niet dat de man via de vrouwenquota in de Bundestag genomineerd werd. En het wordt pas echt een schandaal als de Bundestag deze man officieel als vrouw erkend heeft – hoewel men zich bij de mandaatbevestiging officieel moet identificeren. In de lijst der volksvertegenwoordigers staat een foutieve invulling.

Indien Tessa inderdaad via de vrouwenquota benoemd geworden zijn, dan zou zij (!) de Groenen ronduit bedrogen hebben. Dat de partij een probleem heeft wordt vooral in de verf gezet als men weet dat (zoals Die Welt berichtte) een Groenen-politicus uit Reutlingen de vrouwenquota gebruikte om een voorbehouden vrouwenplaats te bekomen doordat hij zich bij de partij-interne verkiezingen als vrouw benoemde. In plaats van erover na te denken of deze quota niet willens en wetens met de voeten getreden werden, trekken de Groenen alle registers open tegen alle denkende wezens die op de niet te weerleggen feiten wijzen dat een biologische en juridisch-bevestigde man dàt is wat onweerlegbaar is, nl. een man, eender hoe hij zich voelt of waarvoor men hem aanziet. Het is een mondelinge oorlog tegen feiten.

Ondervoorzitster van de Bundestag, Göring-Eckardt tweette over een “verschrikkelijke lastercampagne” en bevestigt “transvrouwen zijn vrouwen”.

Britta Haßelmann, fractievoorzitster der Groenen, noemde de meningen over de juridische en biologische feiten aangaande Tessa: “afschuwelijk”, “schokkend”, “laag bij de grond”, “zonder reden”, “homofoob” en “diep mensenverachtend”.

In Die Welt kon men tijdens de parlementsverkiezingenstrijd lezen hoe erg “Tessa” eronder geleden had dat zij (!) onder haar juridisch-correcte naam “Markus” moest kandideren. “Zielskwellingen!!!”… Wat Tessa en co. gemakshalve over het hoofd zien is dat er nog nooit in onze maatschappij een zo vanzelfsprekende aanvaarding t.o.v. transseksuelen voorgekomen is. Bij ons zou echt eender wie zalig worden volgens zijn diep-eigenste gevoel.

Die aanvaarding komt echter in gevaar als verwacht wordt dat de meerderheid de feiten niet meer mag als dusdanig erkennen en beschrijven. Het is al lang geen uitzondering meer dat mannen, “die zich als (trans)vrouwen voelen” medailles veroveren die ze nooit zouden gekregen hebben mochten ze bij en tussen de mannelijke kandidaten aan een sportwedstrijd deel genomen hebben.

Voor mij is dit vrouwvijandig en vernederend. Het is vrouwvijandig als een verkrachter die zich als transvrouw presenteert in een vrouwengevangenis doorverwezen wordt waar hij prompt opnieuw een vrouw verkracht. Dàt is niet alleen vernederend maar ronduit crimineel.

Het is vernederend, mensverachtend en crimineel als burgers door de wet verboden worden feiten waar te nemen en te benoemen.

Wat de Groenen en hun consoorten in de Bundestag gepresteerd hebben, lijkt op het sprookje van de keizers nieuwe kleren. Zoals bij iedereen bekend wandelde de keizer poedelnaakt door de straten en iedereen moest enthousiast zijn nieuwe kleren prijzen. Dàt is de vernedering van de menselijke waarnemingszin en het gezond verstand in het kwadraat. In het sprookje breekt een kind de ban door uit te spreken wat iedereen kon zien. De keizer is naakt…! De waarheid komt uit een kindermond… en in het sprookje wordt de zaak hiermee afgedaan.

In het “beste Duitsland ooit” willen de heersende democraten bij wet verbieden dat zoiets gebeurt, dat men feiten waarneemt en vaststelt. Dit is in se dat wat met de nieuwe wet op ons afkomt. Tessa is een biologische en juridisch-vastgestelde man, maar wie dat zegt, moet bestraft worden.

Waar hebben we dat nog gezien? Een heel nieuwe democratie!

Vera Lengsfeld

https://www.cicero.de/innenpolitik/tessa-ganserer-storch-transsexualitaet-afd

https://www.welt.de/politik/deutschland/article236970561/Von-Storch-provoziert-Bundestag-Tessa-Ganserer-als-Frau-verkleidet.html

https://www.welt.de/politik/deutschland/article233804288/Tessa-Ganserer-Abgelegter-Name-auf-Wahlzettel-schmerzvoll-und-erniedrigend.html

Afsluitend: bent u ook zo nieuwsgierig naar de vrouwelijks trekjes die van Markus Ganserer Tessa maakten? Neem hier een kijkje. (Wegens auteursrechten mogen we de foto niet op onze webstek publiceren. U kan er trouwens meer vinden als u zijn naam googelt.) Als we zijn foto met baard en snor bestuderen, dan zou bv. Peter De Roover van de N-VA zich even goed als vrouw kunnen identificeren. Om alle vergissingen te vermijden: dàt is zowat het laatste waarvan we hem verdenken.