Cyclus

HALT AAN HET SATANISME

Recycling pijlen cyclus | Gratis Iconen

De fase van de vaccinaties is aangebroken.  Veruit iedereen vreest, bij niet-vaccinatie, van zijn grondrechten beroofd te worden!  Geruststellende verklaringen van regeringen zijn hoegenaamd geen garantie, dat er geen vaccin-paspoort komt.

Ondergetekende, strijder voor de vrijheid, wenst zich onder geen enkel beding te laten vaccineren.

Volgende opmerkingen dienen gemaakt:

  • De veroorzakers van de “Corona-ramp” zoals Bill Gates, willen zichzelf en hun kinderen absoluut niet laten inenten.  Men spreekt van de vaccinatie van bvb. “Queen” Elisabeth en Philip haar gemaal, maar neem van mij aan, dat deze operatie NEP zal zijn.  Donald Trump, was ook corona-besmet, na drie dagen liep hij al terug rond.
  • Er zijn een overvloed aan artikels van wetenschappers, die waarschuwen voor de echte bedoeling van het vaccin (toe te dienen elk half jaar), zoals de bijgevoegde nano-partikels aangeven: verandering van het DNA, het opheffen van de vruchtbaarheid en het weerloos worden t.o.v. komende (wellicht ook opzettelijke) nieuwe virussen.
  • Het corona-virus  is voorwerp van mutaties, waardoor een welbepaald vaccin niet meer effectief werkt.

Enige artikels vermelden: Vaccinations are Crime against Humanity (also: in Masters of Health magazine 1.2.20 – Judy Wilyman.

Beroepsethiek medici onder zware druk – Pieter Stuurman – Weltschmerz (video)

Het gehele ineengestoken plan van dit virus duidt op de meest abjecte machtsbronnen en kunnen niet op korte termijn uit de koker gerold zijn. Verscheidene auteurs komen, op basis van verscheidene bronnen, tot besluit dat dit “satanische oerkracht” bevat.  Zelfs een auteur, zoals Michael Mannheimer, die zich een agnost noemt.

Daarom even een woord hierover: veruit de meeste mensen geloven niet in Satan.  De vijand waarvan men niet in zijn bestaan gelooft is het sterkst.  Dit heeft deze auteur, die zoals Amy Coney Barret, Amerikaanse rechter, devoot gelovig katholiek is, ondervonden bij gesprekken in de kerk.  Talrijke ambtsdragers in bvb. de katholieke kerk geloven helemaal niet in Satan.

Dit wordt getriggerd door de voornaamste overwinning van de mei ’68 beweging; de behaalde overwinning van het cultureel-marxisme zijnde HET RELATIVISME.  Veruit de meeste mensen, ook vele fatsoenlijken, geloven in de relativiteit van goed en kwaad en de waarheid.  Dit wordt actief gepropageerd in en door de Loge, waardoor men typische oordelen krijgt, zoals van rechter Hennart in Brussel.  Als goed en kwaad gelijk zijn, is eigenlijk alles toegelaten…..

Het satanisme en absoluut boze, voert zijn strijd steeds in het geheim, totdat ze de macht bereiken tot onnoemelijke dingen te doen.  Dit was duidelijk tijdens het bewind van Stalin, waarbij er niemand zijn leven/welzijn zeker was (miljoenen doden in de Goelag).  Hetzelfde beleven we nu met de meest geslepen, met magie omklede uitbraak van Corona. 

De vereerders van Satan werken in geheime organisaties; soms rechtstreeks in een satanische kerk, maar bedienen zich van de machtsstructuren in de wereld.   Het grootste deel van de wereldleiders zijn hierbij in het spinnenweb van de magie gelokt; bij organisatie(s) die in verscheidene graden werken. Om de machtigen vast in hun structuur te verankeren, gebruiken de luciferianen de tentakels van seksualiteit, geld(misbruik) en satanische (meest schokkende) rituelen (met kinderen, vrouwen).  Eens in zo’n structuur ingekapseld, kunnen de meesten door chantage niet meer terug.

Een absolute top van de wereld, qua rijkdom en “aanzien” gebruikt bloedstollende scenario’s om de mensheid van “gojim” tot absolute afhankelijkheid te brengen.  Het is zelfs niet meer geheim, ze brengen het uit in allerhande YT-filmpjes, zoals de doelstellingen van het World Economic Forum, de Great Reset 201 en de promotie-spots voor vaccins.  U kunt naar de volgende YT’s kijken: Bill Gates is a problem: Karel Beckman & Roger W.Koops (in ’t engels) – Weltschmerz – CIA-Tarning der Freimaurer – Jonathan Speering.

We zitten intussen met die overweldigende (gewilde) angst-epidemie.  Het bewijs van de kwaadaardigheid is ook dat geen enkel medium een tegensprekelijk debat, een tegenstem, toelaat over de ware aard van de crisis.  In een aantal landen neemt het openlijk verzet zeker toe.  De nu nog niet volledig aan banden gelegde Vlaamse Beweging, moet beseffen dat het tegengeluid en het opbouwen van tegenkrachten, de enige mogelijkheid zijn om staande te blijven!  Geen Bart De Wever die nog strengere straffen voor lock-down overtredingen wil.

“The proof of the Pudding”, zal weldra volgend jaar zijn.  Geen enkele van de vrijheidsberovingen wil men ongedaan maken; elke dag roepen Van Ranst en Vlieghe dat het nog erger gaat worden.  Zelfs een MR in Belgie en een rapport over de horeca in Nl, doen de overheden niet overhellen naar mildere regimes.  Men spreekt over steeds nieuwe golven en het terugschroeven van verboden zal ook niet gebeuren na vaccinaties.

Als we deze overmacht zien, dan moeten we besluiten dat er in enigerlei mate een “politieke” tegenstroming moet komen.  De Vlaamse partijen doen hun werk niet; wat dunkt U?  Elke dag moeten we toch onze tegenstem laten horen; de politie moet aangemaand worden zich niet voor de opheffing van de rechtsstaat te laten gebruiken.  Voor uw gezondheid: pomp u niet vol met de psychose-journaals en de eenzijdige MSM verhalen..

Gedenk de spreuken van Albert Einstein : “Twee dingen zijn oneindig : het universum en menselijke domheid.  Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker.”  En: “Blind geloof in autoriteit is de grootste vijand van de waarheid”.

Amazon.com: EV Albert Einstein Human Stupidity Quote Picture Frame - Poster  - Print: Posters & Prints

En gedenk het artikel hier op “Golfbrekers” van 5.12: Als het van deze logeregering afhangt….  gaan de kerken gewoon nooit meer open”.  De overwinning van het satanisme, na 2000 jaren aanbidding van God : de gezagdragers en parochie-leiders sluiten zelf hun kerken, verbieden hardnekkig de toegang en sommigen met grote gretigheid.*

Jos Wouters, Boom, 8.12.2020

*Nvdr: Vandaag in alle kranten: Raad van State verwerpt ‘onevenredig’ verbod op erediensten, regering krijgt nog tot zondag voor aanpassing

1 gedachte op “Cyclus

  1. Ondanks mijn risicoleeftijd zal ik mij niet laten inenten. Ik heb geen greintje vertrouwen in de opgefokte heisa omtrent het corona virus. Onze vrijheid wil men afpakken niets anders en dan kan men ons sturen naar de gewenste richting nl volledige onderwerping aan hun demonische ideeèn. Met alle Chinezen maar niet met den dezen.

Reacties zijn gesloten.