Geluk bij een ongeluk?

Haastige spoed is zelden goed. - Nederlandse gezegden, spreekwoorden;  expressions, proverbes néerlandais; Dutch expressions, proverbs - profNLDS  - Photos - Club Doctissimo

Moeten we eigenlijk tevreden zijn dat de vaccinaties in dit onzalige land op zich laten wachten? Niet dat dit feit berust op verstandig bestuur – eerder het omgekeerde… In enkele landen zien ze wel degelijk liever eerst de kat uit de boom (verwijzing onderaan).

Waarom stellen we nu de vraag of het al bij al niet zo erg is dat het vaccinatieplan pas volgend jaar op gang zal komen?

Dit is de reden en misschien volgen er nog meer redenen naarmate andere landen “ervaring” opgedaan hebben.. tenzij er een geslaagde doofpotactie op volgt:

Vier proefpersonen die het Pfizer Covid-19-vaccin kregen, ondervonden gezichtsverlamming, volgens de Food and Drug Administration. De FDA zei dat het probleem moet worden gecontroleerd naarmate de prik op grotere schaal beschikbaar komt.

De mogelijk zorgwekkende gevallen werden onthuld nadat de Amerikaanse geneesmiddelenregulator een analyse van het Pfizer-BioNTech-vaccin had gepubliceerd voorafgaand aan een bijeenkomst om te overwegen om toestemming voor noodgebruik voor de prik in de Verenigde Staten te overwegen.

Volgens de documenten werd Bell’s verlamming, een vorm van tijdelijke gezichtsverlamming, gemeld door vier deelnemers tijdens fase 3-onderzoeken. De individuen hadden de prik toegediend gekregen en geen enkel lid van de placebogroep had vergelijkbare bijwerkingen.

Verneem hier meer…