Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast

Haastige spoed is zelden goed. - Nederlandse gezegden, spreekwoorden;  expressions, proverbes néerlandais; Dutch expressions, proverbs - profNLDS  - Photos - Club Doctissimo

… denken de Japanse, Koreaanse en de Zwitserse regeringen en zijn bijgevolg niet gehaast de bevolking de “reddende” inenting te geven

Swissmedic, de autoriteit die over nieuwe medische middelen gaat, heeft meer gegevens over nieuwe vaccins nodig dan andere landen, aldus Siegrist. Die organisatie zal dan ook vasthouden aan de regel om een paar maanden extra te wachten, ‘omdat verrassingen, hoe zeldzaam ook, ook na twee maanden aan de oppervlakte kunnen komen’.

Vier of vijf maanden afwachten is dan een extra voorzorgsmaatregel, voegt ze eraan toe. Dat biedt de gelegenheid te leren van de praktijk in andere landen.

Lees hier meer

1 gedachte op “Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast

  1. Een ” vaccin” werkt anders dan het zogenaamde covid-19 vaccin. Het covid-19 vaccin werkt in op uw DNA en brengt daar een paar veranderingen aan . Die veranderingen zijn onherroepelijk voor altijd en kunnen doorgegeven worden aan een volgende generatie.Het nieuwe vaccin voor Covid-19 is een mRNA vaccin. Een mRNA vaccin verandert het DNA van de gevaccineerde persoon permanent. Wat er na een injectie gaat gebeuren met uw lichaam , is af te wachten en in het slechtse geval de dood.
    Bovendien bevat het vaccin een troep nanodeeltjes en is het gekweekt op menselijk foetaal celweefsel.
    Om over de veiligheid te oordelen moet men minstens twee tot drie generaties wachten en studeren.

Reacties zijn gesloten.