“Ontrechting en onteigening”…

Beangstigend toekomstperspectief!!!

World Economic Forum Presents: The Great Reset—"You'll own nothing, and you' ll be happy." - YouTube

… zo noemt Sky News moderator Rowan Dean de plannen van het World Economic Forum de VN, het IMF en andere internationale organisaties, refererend naar de “Great Reset”, of beter de “Great Deception”, de grote misleiding.

Hij stelt dat het om een programma gaat dat als doelstelling heeft ons van al onze fundamentele democratische grondrechten te beroven en te vervangen door een nieuwe maatschappelijk model, gedicteerd door de elites en dat de coronacrisis misbruikt wordt om hun perfide plannen uit te voeren:

“Het is een anti-democratische ondernemen, met het doel uw arbeidsplaats te vernietigen, uw welvaart te stelen en de toekomst van uw kinderen te beroven.  Het is een knalharde linkse griezelshow, volgestopt met quasi-faschisme.

“You’ll own nothing, and you’ll be happy”, (Je zal niets bezitten en je zal er gelukkig mee zijn) is één van hun reclame slogans” Enkele andere tonen wij u in onderstaande video. Oorspronkelijk was het een tweet uit het jaar 2016, die intussen verwijderd werd.

Ondertiteling en geaut. vertaling via icoontjes onderaan. U kan ook transcript inschakelen. Dan krijgt de geschreven tekst te zien.