Covid-haar in de Wall Street-boter

Komt het nog goed tussen Wall Street en Pfizer & Moderna?

Edward Dowd was vroeger managing director bij BlackRock – van 2002 tot 2012 – en liet BlackRock binnen een periode van 10 jaar groeien van $ 2 miljard $ naar $ 14 miljard. 

In een interview met Naomi Wolf van Daily Clout gaf voormalig BlackRock investeringsconsulent Edward Dowd uitleg waarom investeerders de aandelen der covid-19 vaccinsproducenten afstoten.   Ze stelde Dowd hem als volgt voor:

“Hij is een buitengewoon moedige en goed geïnformeerde klokkenluider , die het brede publiek uitleg wil geven waarom Pfizer naar zijn mening bedrog gepleegd heeft.”

Dowd beschreef hoe zijn initiële behoedzaamheid t.o.v. het experimentele covid-vaccin hem ertoe dreef de klinische proeven van Pfizer na te gaan. We laten Dowd aan het woord:

“Ik vernam van een vriend in de biotech-industrie dat Pfizer het eindpunt van de totale mortaliteit in de eerste studie niet nagegaan, resp. niet gepubliceerd heeft.  De totale mortaliteit (eindcijfer overlijdens te wijten aan covid-19) is zoals de goudstandaard in elk medicijnenonderzoek bij de FDA (Food & Drugs Administration).  Als men dit eindpunt niet bereikt, wordt het medicijn niet toegelaten.”

Toen de Big Pharma en de FDA (US Food & Drug Administration) niet bereid waren de onderzoeksgegevens over de veiligheid van de vaccins te publiceren werd Dowd nog sceptischer dan hij al was en zag zich gedwongen privaat en publiek kond te maken wat hij voor een groot bedrog hield:

“Ik trad nog meer naar buiten toen de FDA besloot de klinische gegevens 75 jaar lang te verbergen. Ik ben een investeerder – laat mij dus toe even te zeggen hoe ik over die wereld denk. Ik wacht er niet op dat men mij vertelt wat juist gebeurd is. Mijn opdracht was een analyse, een mozaïek en een investeringsthesis op te maken en na verloop van tijd zou blijken dat ik gelijk had.

Ik wacht er dus niet op dat de New York Times, het Wall Street Journal of de Washington Post mij iets mededelen. Want als dat gebeurt is de gelegenheid om geld te verdienen als gepasseerd. Toen ik dat merkte heb ik onmiddellijk “Bedrog” geschreeuwd want is ongeëvenaard dergelijke gegevens voor het publiek te verbergen.”

Telkens een “booster” – een zoveelste in de rij “bevrijdende prik” – goedgekeurd en op de wereld los gelaten wordt, stijgen de aandelen. Logisch toch dan men nu per se een vierde prik wil laten toedienen.

Minister Vandenbroucke waarschuwt: “Corona is nog niet voorbij” | Binnenland | hln.be

Dr. John Campbell berichtte als volgt: