Multiculturele Familie

VTM-programma Familie: Alle “moderne” thema’s komen erin aan bod: draagmoederschap, de regenboogpopulatie, vrouwenhandel, pleegkinderen, criminaliteit, drugsgebruik, euthanasie, vooringenomenheid en natuurlijk de bewierookte multicul.

Wie als marsmannetje op aarde landt, enkele Familie-afleveringen bekijkt, die zendt onmiddellijk een boodschap aan zijn thuisplaneet, dat ze hem dringend moeten komen oppikken!

Toevallig lazen we vanmorgen bij het diagonaal bekijken van wat er zoal leeft in dit Vlaanderen, dat ons van dag tot dag vreemder voorkomt, dat de terugkeer van “Marie-Rose”, die voorheen al eens “weg”geschreven werd, een kort leven beschoren was. Ooit, lang geleden, werd ze in de fantasie der scenarioschrijvers al eens als “vermist of overleden” getypeerd, tot ze na lange tijd en een relatie rijker, teruggevonden werd ergens, aangespoeld op een strand lijdend aan geheugenverlies, gerehabiliteerd werd tot ze in de gevangenis belandde. Ook een manier om onzichtbaar te worden in een tv-reeks.

Maar nu zou haar vertrek definitief zijn:

“Waarom VTM de beslissing nam om zo drastisch in te grijpen is onduidelijk, al vertelt Martine Jonckheere in Primo wel dat er al langer het gerucht de ronde deed dat Familie meer moest inspelen op het multiculturele…”

Bron: Martine Jonckheere: “dáárom ben ik ontslagen bij Familie” (msn.com)

“Meer inspelen op het multiculturele“.. Nóg méér! Na de reclameblokken met in quasi elk reclamefilmpje een gewenste afspiegeling van de maatschappij met een pallet van kleurschakeringen, gaande van koffie-verkeerd tot zwart-zonder-suiker. Liefst met schattige mulatkindjes, gemengde ouderparen en opvallend veel kapsels met kroeshaar. Mogen we aub nog één programma kunnen bekijken zonder dat de zedenprekers onze ogen en oren belasten met schuldgevoelens en onze slaap verpesten met een toekomstbeeld dat er alles behalve roos uitziet voor onze (klein)kinderen?

Met ingesloten filmpje schakelen we naar een hoger niveau, vèr verwijderd van het b.g. tv-programma. We laten nog even de vermoorde Pim Fortuyn aan het woord. Een citaat: “Ik wil niet aan het kruis eindigen…” Laat dat nu net gebeurd zijn omdat hij zijn mening gaf over de heilige huisjes der multicul. En het werd ook het lot van Theo van Gogh, die in dit fragment de vragen stelt aan Pim. Een memorabel gesprek!… en laat het tevens een les wezen voor de mossel-noch-vis uitspraken der bange blanke politici, die zich zelfs al willen indekken vooraleer een halfslachtig gevormd idee of opinie “hou me tegen of…” geuit wordt… Vrijheid van Meningsuiting??? Vergane glorie!

1 gedachte op “Multiculturele Familie

 1. Als we het over de invasies hebben en één belangrijk aspect, het belangrijkste komt niet aanbod, dan is er str.. aan de knikker. Zelfs Van Gogh en Pim Fortuyn durven het ook blijkbaar niet aan. (zie video).

  Ook de Flup niet n.a.v. de voorstelling van zijn nieuw boek :
  https://www.tscheldt.be/de-olifant-in-de-kamer-hoe-omvolking-de-europese-bodem-omwoelt/
  met citaat :
  “In een stampvol volkscafé op het Antwerpse Kiel voelde Filip Dewinter zich zondag helemaal thuis. De levendige sfeer en de onbedaarlijk pintjes afleverende tapkraan vormden een puike omkadering voor de presentatie van Dewinters nieuwe boek ‘Omvolking. De grote vervanging’. Sam Van Rooy, collega parlements- en gemeenteraadslid, leidde enthousiast zijn politieke leermeester in. ‘In ‘De Zevende Dag’ zal Filip Dewinter alvast niets over omvolking mogen komen toelichten’, sneerde Van Rooy. Het boek biedt een ontnuchterende kijk op de gestage bevolkingsverandering in Europa…” (=einde citaat).

  Als het succes beperkt gebleven is tot de omzet van de tapkraan, dan had men zich de moeite kunnen besparen.

  Het belangrijkste aspect bij deze invasies is het Coudenhove Kalergi plan. Voeg enkele bruggen toe in het Nederlands. De Flup moet mij echter niet komen wijsmaken dat hij dit niet weet.
  https://finding-voices.blogspot.com/2018/12/het-kalergi-plan-het-genocidale-plan-om.html
  https://www.vrijewereld.org/2020/07/31/het-kalergi-plan-de-omvolking-agenda-achter-massa-immigratie/
  https://restkerk.files.wordpress.com/2018/12/Het-Kalergiplan-tot-Wegvaging-van-het-Oorspronkelijke-Europa1.pdf

  Over de rol van de logemaffia’s :
  http://directedemocratie.nu/category/wereldoorlog-iii/
  met citaat :
  “In een Oostenrijkse Masonische uitgave van “Het Baken” uit 1925 stond te lezen:
  “De Vrijmetselarij, met name de Oostenrijkse Vrijmetselarij, kan zeer tevreden zijn om graaf Coundenhove-Kalergi tot haar leden te rekenen. De Oostenrijkse Vrijmetselarij kan rapporteren dat broeder Coudenhove-Kalergi vecht voor zijn pan-Europese overtuigingen. Broeder Kalergi zijn programma is een Masonisch werk van de hoogste orde en om er gezamenlijk aan te werken is een verheven taak voor ons allen.”.. “ (=einde citaat)

  En over de rol van de grootste verraadster van deze eeuw :
  https://vk.com/@masa62-die-geplante-zerstrung-europas-angela-merkel
  met citaat :
  “Als Angela Merkel im Jahr 2015 die Grenzen öffnete und Deutschland mit Millionen von Migranten flutete, beklatschten das Politik und Medien als humanitären Akt. Die Agenda hinter Merkels Handeln ist allerdings eine andere. Es geht um nichts Geringeres als um die vollständige Zerstörung der europäischen Nationalstaaten und deren Völker, sowie die Schaffung eines paneuropäischen Superstaats.”…” (=einde citaat).

  Een communiste blijft een communiste, en daar zit het verraad in de genen.
  Als men het niet aandurft tot de kern van de zaak door te dringen, zwijg dan, en hou met de boel te beliegen en te bedriegen.
  Als men zijn ziel heeft verkocht aan de duivel, zoals Faust, dan moet men niet alleen zwijgen maar op de koop toe de door de duivel afgekondigde leugens herhalen. Wat een vernedering !!!

Reacties zijn gesloten.