Corona: voer voor het gezond verstand

Zonder ons gek te laten maken, noch in de ene of de andere richting, “believers” en “non-believers”, coronafobieïsten of verwoede complotdenkers, vinden wij in principe dat gezond mensenverstand heel wat zaken op een rijtje zet.

Toen wij vernamen dat de voormalige gouverneur van de Nationale Bank, Fons Verplaetse, aan “de gevolgen van Covid-19” overleden was… weliswaar op de gezegende ouderdom van 90 vruchtbare jaren… dan vonden wij dat de berichtgeving over de coronawaanzin in overtreffende trap gegaan was. Volksopruiing of volksverlakkerij???

Iemand die 90 jaar is, iemand die op die ouderdom pas komt te overlijden, dat is iemand die een zeer lang leven beschoren is geweest en die sowieso – corona of geen corona – één dezer dagen van de eeuwige rust zou mogen genieten, iemand die niet sterft omdat een virus door het land trekt, maar wel omdat zijn hart stopte met kloppen, omdat het bobijntje op was.

Los van het bovenstaande, moet u toch eens luisteren naar deze heldere uitleg van jurist Michael Fuellmich. Mét ondertiteling.

Reiner Fuelmich is een ervaren advocaat, die in zijn 26-jarige carrière met succes rechtszaken heeft gevoerd tegen frauduleuze multinationals. Hij is ook een van de vier leden van het ‘German Corona Investigative Committee’. Sinds 10 juli 2020 heeft hij een groot aantal getuigenissen afgenomen bij wetenschappers, artsen en experts om antwoorden te vinden op de vele vragen over de Corona-crisis. Fuelmich zegt in het begin van het filmpje het volgende:

“Deze corona-crisis moet, volgens alles wat we vandaag weten, worden omgedoopt tot een “Corona-schandaal” en degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten strafrechtelijk worden vervolgd en aangeklaagd voor civiele schade. Op politiek niveau moet alles in het werk worden gesteld om ervoor te zorgen dat niemand ooit nog zo machtig zal zijn dat hij de mensheid kan bedriegen of ons kan proberen te manipuleren met een corrupte agenda. En daarom zal ik u nu uitleggen hoe en waar een internationaal netwerk van advocaten de grootste onrechtmatige daad ooit zal aanvechten; het corona- fraudeschandaal, dat zich inmiddels heeft ontvouwd tot waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid dat ooit is gepleegd.”

Het zijn geen loze woorden, en het is uitermate belangrijk dat dit filmpje op grote schaal wordt bekeken en gedeeld. De getuigenissen zullen niemand onberoerd laten – denk mee, denk na.

4 gedachten over “Corona: voer voor het gezond verstand

 1. Onlangs las ik op twee blogs ( frontnieuws.com en humansarefree.com )dat de naam ” covid-19 ” al in 2015 gebruikt was in een patent aanvraag en leveringen van covid-19 testkits verhandeld werden in 2017 en 2018. Kan dat en is dat wel juist?.

  • Er ging meteen een belletje rinkelen. Bij https://www.golfbrekers.be/australische-bevolking-aan-de-ketting-2/ kregen we deze vraag. Het antwoord vind je eronder:

   op 5 oktober 2020 om 08:57 schreef:

   Beste redactie
   Alhoewel dit geen reactie is op bovenvermeld artikel dacht ik toch om langs deze weg de belangrijke informatie te verstrekken over de covid 19-leugen

   Gisteren ben ik op mijn zoektocht gestoten op een youtube filmpje van een Nederlander,die had het op zijn beurt van een Duitssprekende.

   De link naar het filmpje stond juist op youtube en leverde het bewijs dat Covid19 één grote leugen is.

   -vertrekkende van het webadres espacenet.com en na het invoeren van het patentnummer US2020279585 komt men op het blad waar de publicatiedatum vermeld is t.t.z;03-09-2020
   -vervolgens klikt men op het pijltje linksboven van Results en komt op het blad waar vermeld staat earliest priority date 13-10-2015 ingediend in Engeland door Rotschild Richard A.

   Men wist dus reeds 5 jaar geleden dat er behoefte ging zijn aan een testmethode voor covid 19 in 2019!!

   Een uurtje later kon ik het filmpje niet meer activeren door klikken,ik moest
   de link kopïeren en plakken in het opdrachtvenster.

   Nu is het onmogelijk om het filmpje te openen,blijkbaar is het door youtube geblokkeerd.

   Alleen zijn de gemelde data nog bereikbaar via espacenet.com en het patentnummer US2020279585.

   Dit kan nagecheckt worden,dus het is niet fake.

   Hopelijk kun je hiermee iets.

   —-
   De Redactie op 5 oktober 2020 om 09:59 schreef:

   . Intussen toch wel iets gevonden. Inderdaad, de YT-film waarnaar u refereert is verdwenen. Echter vervangen door dit: https://youtu.be/DVa0hQXq89k met meer uitleg. Naar verluidt zou Rothschild inderdaad een patent aangevraagd hebben voor “System and Method for Using, Processing, and Displaying Biometric Data”, die nu opgepikt werd door US2020279585A1 System and Method for Testing for COVID-19, ingediend door dezelfde Richard Rothschild, bij deze tweede patentaanvraag werd achteraan A1 bij het originele patentnr toegevoegd. Met testen in 2017 en 2019. De naam van het patent werd in mei 2020 gewijzigd. Het gaat in se niet om een test, maar wel om de overbrenging van data, zoals hartslag, zuurstof in het bloed, naar computers en netwerken. Te vergelijken met een smartwatch. Voorziet echter ook een gps-systeem, met gegevens over snelheid, afstand, temperatuur. En dan komen we bij de beruchte app, die we zouden moeten downloaden om de overheid in te lichten over waar, wanneer en met wie we tijd doorgebracht hebben. Dus helemaal onschuldig is het zeker niet.
   of het initieel voor het coronavirus bedacht is? Waarschijnlijk niet, maar wel met het doel ons te kunnen controleren. Met als excuus: gezondheidszorg op afstand.

   Hartelijk dank voor de tip. We kunnen niet alert genoeg zijn!

   En we zijn niet de enigen: https://youtu.be/zHC-o9QBW1U

 2. Desbetreffend viel er op 25.9.2020 een interessant artikel te lezen op Nageltjes.be, waarin ondermeer ook sprake is van de gegevens van de World Integrated Trade Solution, die echter iets uitermate verbazingwekkend laten zien. Ik citeer:

  “In 2017 en 2018 – twee jaar voor het ontstaan van COVID-19 – werden honderden miljoenen testkits voor COVID-19 wereldwijd gedistributeerd.

  Ook Nederland en Belgie importeerden en exporteerden tientallen miljoenen COVID-19 test kits in 2017 en 2018, twee jaar voor deze ziekte bestond! Je kunt dit duidelijk zien in de bovenstaande schermafbeelding van de website van de Wereld Bank.

  —-In 2017, Top importers of COVID-19 Test kits are European Union ($17,131,541.68K , 2,759,970 Kg), Germany ($8,731,545.89K , 3,015,010 Kg), United States ($7,927,894.38K , 2,627,050 Kg), United Kingdom ($6,291,366.96K , 1,062,590 Kg), Belgium ($5,914,764.97K , 2,074,820 Kg).
  COVID-19 Test kits exports by country in 2017—

  Deze verbijsterende gegevens werden door iemand ontdekt op 5 september 2020, die het op social media plaatste. De volgende dag ging het viraal over de hele wereld. De dag daarop veranderde de Wereld Bank de oorspronkelijke aanduiding ‘COVID-19’ opeens in het vage, nietszeggende ‘Medical Test Kits’.

  In de handel is dat niet toegestaan, je moet altijd specifiek zijn. Er zijn namelijk duizenden soorten testkits voor duizenden soorten ziektes. Deze wijziging is volslagen illegaal.

  Het feit dat ze de specificatie ‘COVID-19’ op onwettige wijze hebben verwijderd, nadat deze data wereldwijd bekend werden, bewijst dat ze niet willen dat iemand dit weet. Dit soort schokkende informatie moet verborgen blijven. Ze hadden blijkbaar niet verwacht dat iemand dit ooit zou opzoeken in hun database.

  Het is echter te laat: deze informatie werd ontdekt en mede door StopWorldControl.com wordt het nu wereldwijd onthuld. Je kunt een PDF downloaden waarop je de oorspronkelijke data van deze website kunt zien.”
  (https://www.stopworldcontrol.com/2017-covid19-testkits.pdf)

  Te lezen op: http://nageltjes.be/wp/?p=37694

  Dat zijn, zacht uitgedrukt, vaststellingen die tot nadenken stemmen over het internationale (en nationale ) “gangsterdom” dat ons blijkbaar serieus in het ootje neemt.

  Ik ben geen fan van complottheorieën, maar op de duur begint er toch een en ander meer dan verdacht voor te komen. Je kan er nog moeilijk naast kijken.
  Zoals met de waarde van de beruchte PCR-test, of hoe heet dat ding weer, dat hier op deze site in een videoboodschap ter sprake is gekomen (Fuellmich).

  Blijft die onbetrouwbare test gehandhaafd, dan blijven we inderdaad nog heel lange tijd met Covid-19 op onze nek zitten, met alle desastreuze gevolgen van dien. Het lijkt er inderdaad meer en meer op dat dit de werkelijke opzet is van een en ander. Een virale griepinfectie als elke andere voorstellen als een monsterlijke bedreiging voor de wereldgezondheid, waardoor wereldwijd de mensen, door panische angst overmand, alle vrijheid beperkende, en zeker buitenproportionele maatregelen kritiekloos aanvaarden.
  Veel puzzelstukjes beginnen zo te zien stilaan op hun plaats te vallen. Het hele plaatje wordt met de dag duidelijker.

  • We verwijzen naar ons antwoord aan Roger Boni. Het is niet altijd gemakkelijk de bomen door het bos te zien.

Reacties zijn gesloten.