Australische bevolking aan de ketting (2)

Chain free vector download (170 Free vector) for commercial use. format: ai, eps, cdr, svg vector illustration graphic art design

Het toekomstbeeld dat wij in de eerste bijdrage (raadpleeg de cijfers eerst nog eens, vooraleer het onderstaand artikel verder te lezen) getekend hebben, krijgt stilaan het scenario van een griezelfilm. U gelooft uw ogen en oren niet. Het leger werd zelfs ingeschakeld.

De Australische wetgeving op de openbare gezondheid van 2016 werd geactualiseerd en in de wetgeving verwerkt. Het griezelscenario van een medische politiestaat. Deze wet verleent de overheid en andere “gevolmachtigden” het recht mensen te ontvoeren, te isoleren, gevangen te zetten, uit te kleden – zelfs het ondergoed – en te vaccineren! In de nieuwe bevoegdheden staat uitdrukkelijk dat de strafvervolgingsoverheid de legale bevoegdheid heeft “alles te verwijderen dat de persoon in kwestie draagt, met inbegrip van het ondergoed” om de persoon te vaccineren.

Het ontnemen van de kledij en de waardigheid bij volwassenen is blijkbaar niet genoeg. De wet voorziet ook: “Als het bij de betrokken persoon om een kind of een persoon met een handicap gaat, moet dit (het uitkleden) – voor zover mogelijk – in aanwezigheid van een andere verantwoordelijke persoon of een andere persoon gebeuren, die het kind of de gehandicapte persoon ondersteunen en diens belangen kan vertegenwoordigen”.

Deze afschuwelijke mensonterende bevoegdheden – mogen we het verkrachting, misbruik en medische ontvoering noemen? – zijn zonder enig probleem toegestaan zo lang de regering van West-Australië de noodtoestand betr. de openbare gezondheid kan uitroepen – iets dat Australië en talrijke andere regeringen als reactie op de corona-uitbraak gedaan hebben..

Wanneer, of überhaupt, deze zelftoegekende bevoegdheden teruggedraaid zullen worden is een gegeven waar zich nog altijd te weinig mensen vragen over stellen. De angst wordt gekneed, gist toegevoegd, zodat deze kan rijzen. Zo’n kans om de bevolking monddood en aan de leiband te houden, krijgen ze niet snel meer. Telkens de besmettingscijfers – ondanks de forse toename van testen dalen – vinden ze wel weer een reden om de quarantaine verder te zetten of zelfs uit te breiden.

En Australië neemt daarbij het voortouw.

Australian state law empowers officials to forcibly remove underwear to administer vaccine
Australian police can kidnap people for medical reasons and remove anything “including underwear” to forcefully administer vaccines

Bij de BLM-protesten – met het gekende straatgeweld en vernielingen – deed de politie quasi niets. Bij de protesten tegen de anti-corona-maatregelen handelde de politie met een wreedheid – volgens de nieuwslezer – zoals in China of Noord-Korea.

5 gedachten over “Australische bevolking aan de ketting (2)

 1. Dankzij het feit dat de meerderheid van de inwoners géén enkel financiëel verlies lijden en hun opportunistische opstelling,kan dat hier ook gebeuren.

  Ten tijde van Caesar was het reeds “Divide et impera”,precies wat er nu gebeurt.
  In dit verband is het ook duidelijk dat men “de wereld” en zelfs het land opdeelt in zones,die plotseling lijken te verdwijnen(voorbeelden zijn legio).

  Dat de algemene gezondheidstoestand niet alleen een fysieke bedreiging maar ook een geestelijke is,schijnt de mensen te ontgaan.
  Het zal maar duidelijk worden als ze,om een of andere reden,in het ziekenhuis zullen belanden en hun kinderen en-of kleinkinderen niet meer kunnen zien.
  Geld is niet alles,sociale contacten zijn belangrijker.

  • Onze vriendin uit de regio Münster (Westfalen) probeert al sinds maanden een bezoek van enkele dagen hierheen te plannen. Tevergeefs: de kleurcodes veranderen sneller dan de verkeerslichten op de Turnhoutsebaan in Schilde. Vandaag nog een mailtje gekregen met de vraag of onze politici er met de dobbelstenen om gooien…

 2. Beste redactie
  Alhoewel dit geen reactie is op bovenvermeld artikel dacht ik toch om langs deze weg de belangrijke informatie te verstrekken over de covid 19-leugen

  Gisteren ben ik op mijn zoektocht gestoten op een youtube filmpje van een Nederlander,die had het op zijn beurt van een Duitssprekende.

  De link naar het filmpje stond juist op youtube en leverde het bewijs dat Covid19 één grote leugen is.

  -vertrekkende van het webadres espacenet.com en na het invoeren van het patentnummer US2020279585 komt men op het blad waar de publicatiedatum vermeld is t.t.z;03-09-2020
  -vervolgens klikt men op het pijltje linksboven van Results en komt op het blad waar vermeld staat earliest priority date 13-10-2015 ingediend in Engeland door Rotschild Richard A.

  Men wist dus reeds 5 jaar geleden dat er behoefte ging zijn aan een testmethode voor covid 19 in 2019!!

  Een uurtje later kon ik het filmpje niet meer activeren door klikken,ik moest
  de link kopïeren en plakken in het opdrachtvenster.

  Nu is het onmogelijk om het filmpje te openen,blijkbaar is het door youtube geblokkeerd.

  Alleen zijn de gemelde data nog bereikbaar via espacenet.com en het patentnummer US2020279585.

  Dit kan nagecheckt worden,dus het is niet fake.

  Hopelijk kun je hiermee iets.

  • . Intussen toch wel iets gevonden. Inderdaad, de YT-film waarnaar u refereert is verdwenen. Echter vervangen door dit: https://youtu.be/DVa0hQXq89k met meer uitleg. Naar verluidt zou Rothschild inderdaad een patent aangevraagd hebben voor “System and Method for Using, Processing, and Displaying Biometric Data”, die nu opgepikt werd door US2020279585A1 System and Method for Testing for COVID-19, ingediend door dezelfde Richard Rothschild, bij deze tweede patentaanvraag werd achteraan A1 bij het originele patentnr toegevoegd. Met testen in 2017 en 2019. De naam van het patent werd in mei 2020 gewijzigd. Het gaat in se niet om een test, maar wel om de overbrenging van data, zoals hartslag, zuurstof in het bloed, naar computers en netwerken. Te vergelijken met een smartwatch. Voorziet echter ook een gps-systeem, met gegevens over snelheid, afstand, temperatuur. En dan komen we bij de beruchte app, die we zouden moeten downloaden om de overheid in te lichten over waar, wanneer en met wie we tijd doorgebracht hebben. Dus helemaal onschuldig is het zeker niet.
   of het initieel voor het coronavirus bedacht is? Waarschijnlijk niet, maar wel met het doel ons te kunnen controleren. Met als excuus: gezondheidszorg op afstand.

   Hartelijk dank voor de tip. We kunnen niet alert genoeg zijn!

   En we zijn niet de enigen: https://youtu.be/zHC-o9QBW1U

Reacties zijn gesloten.