Cijferdans

CijferdansCijferdans

Vakkrachten op Merkels arbeidsmarkt

Op een vermoedelijk totaal in 2015 van 1.1 miljoen geschaffte pensioenredders konden er

400 vaste contracten
500 opleidingsplaatsen
en 1800 stageplaatsen opgetekend worden.

320.000 erkende ‘vluchtelingen’ zochten in juni naar een job.  Dat slechts een heel kleine minderheid Duits verstaat, dat de meerderheid geen enkele broek op de schoolbanken versleten heeft, is geen meerwaarde voor hun slaagkansen als vakkracht.

In de EU-praatbarak zaten ze erbij (…of zelfs dat niet), keken er niet naar en rijden voort richting afgrond.

En het Münchenhausensyndroom sloeg toe bij de Duitse staatszender:

3 gedachten over “Cijferdans

  1. Ook wij gaan erop ‘vooruit’ het knelpuntberoep Haartooi is een enorm sucses .
    De gratis opleiding spreekt tal van moslima’s aan.
    Eens de opleiding volbracht is genieten ze van een werkeloosheids uitkering want de sector waarin ze moeten solliciteren is echter zonder succes… hoofddoek;bijgevolg ‘den baas’ discrimineert ‘de smeerlap!

  2. Verleden week hoorde ik nog op de radio “hoeveel” vluchtelingen er hier aan het werk waren “dankzij” de tussenkomst van de VDAB. Ik ben het cijfer vergeten. Maar de grote speelt toch geen rol, ook hier deed Pinokkio (Pinocchio) zijn duit in het zakje. Dat we worden belogen en bedrogen ivm “informatie” over vluchtelingen staat als een paal boven water.

  3. Het licht Crevits stelde 200.000 euro meer ter beschikking voor de erkenning van diploma’s uit Syrië, Irak, Iran, Palestina, Afghanistan. Ook bewijzen van vak ervaring tellen mee om een trapje hoger te geraken. 88% van de vluchtelingen konden van deze erkenning genieten. Omdat vluchtelingen niet alle nodige documenten kunnen voorleggen start NARIC voor hen de procedure, die voor hen uiteraard gratis is. Deze maatregelen bevorderen de tewerkstelling en integratie. Zo staat in het sprookjesboek.

Reacties zijn gesloten.