Arm Zweden

flagswedenislamArm Zweden

Wie meent dat de toevloed van moslim immigranten moet gestopt worden, is niet welkom bij de Zweedse strijdkrachten.
Wie bij het leger in dienst wil gaan moet de gedragscode  “diversiteit als een verrijking “ onderschrijven.
In de praktijk is de steun aan de diversiteit een voorwaarde aan de werknemers van Defensie en zij moeten volmondig de huidige immigratiepolitiek steunen. Je kan bv. niet tijdens de werkuren er ogenschijnlijk mee eens zijn en in je vrije tijd tégen de (moslim) immigratie zijn.

Op de webstek van Defensie staat duidelijk dat de geloofwaardigheid van een individuele soldaat – én van heel het leger – dan in het gedrang komt.  Er wordt niets vermeld over moslim immigranten die Zweden haten.  Worden zij ook uit het leger verbannen?  Dat zou betekenen dat er geen diversiteit bij de Zweedse strijdkrachten te vinden valt.

v81nqf

Dit afkeuren is niet toegelaten want dit hoort tot het integratieproces van de verrijking.

Het lijkt paradoxaal dat een basiscomponent van de taak van het leger – de bescherming van het recht van vrije meningsuiting van elke burger – niet geldt voor wie werkt voor dat leger.  Sterker nog, dat die opgelegde gedragscode ook tot in de privésfeer dient gehandhaafd te worden.

In 2010 verwoordde Pat Condell het zo en het heeft niets van zijn actualiteit ingeboet:

Vertaling via rechthoekje onderaan.

FT

Barenakedislam

 

Eén gedachte over “Arm Zweden

  1. De Zweedse regering is nog dommer dan ik dacht . Individuen met een totaal andere ideologie toelaten om soldaat te spelen zal zijn tol vroeg of laat eisen. Was er geen Amerikaan majoor psychiater die enkele van zijn wapenbroeders de dood injoeg , naar voorbeeld van een andere US militair die ook een paar collega’s naar de eeuwige jachtvelden stuurde . De Islam hoort thuis in een zwaar bewaakte psychiatrische instelling.

Reacties zijn gesloten.