Arco: De kracht van … het betere bochtenwerk

Alle partijen zijn het erover eens.  Alle.  Ook de N-VA.   De oude regering, de nog te vormen regering, allemaal gaan ze in beroep tegen de beslissing van de EU i.v.m. de niet toegelaten staatsgarantie.

Jan Jambon, eerste luitenant van Bart DW, moest voor de camera door de zure appel bijten.  “Alle rechtsmiddelen uitputten”, noemde hij de démarche.  Het lijkt hem logisch.  Logisch dat de N-VA mee zal ijveren voor de terugbetaling van de Arco co-operanten door de belastingbetaler, die niets met de mislukte belegging te maken heeft.

Straffe koffie.  Even deze zin in herinnering brengen: “Er is geen enkele partij die dit terugfluit.  Geen enkele partij die nog oog heeft voor de belastingbetaler.”  Hij heeft gelijk gekregen, Peter Dedecker, geen enkele regeringspartij geeft er een sikkepit om als de belastingbetaler de rekening gepresenteerd krijgt voor de folliekes van Arco. Ook niet zijn eigen partij. 

De kracht van het betere bochtenwerk.  We moesten niet lang wachten op ‘de collega’s van de N-VA”‘.   We verwijzen naar het vorig artikel van vandaag dat we hieraan gewijd hebben: Arco: uitgesteld is niet verloren.

Kijk even mee naar de verklaring van Jan Jambon tijdens het nieuws bij De Redactie: je zou bijna medelijden met hem krijgen.  Bijna.  We hebben meer medelijden met de mogelijke aanslag op onze portemonnee als de staatswaarborg toch ingelost kan worden.

FVE

2 gedachten over “Arco: De kracht van … het betere bochtenwerk

  1. De slogan Of/Of zou geschikter zijn als slogan voor de N-VA als ‘de kracht van verandering’ dan weten de kiezers tenminste waar de partij voor staat. Of het wordt dit, of het wordt dat.

  2. Had je iets anders verwacht van de NVA? Ik niet hoor , volgens mij zijn zij niet veel beter dan de 3 traditionele partijen

Reacties zijn gesloten.