Anke’s schoenen – Episode 10

Met het risico dat we teruggefloten worden, plaatsen we dit artikel toch onder de titel van alle voorafgaande nieuwtjes over de schoenensaga van ons aller Anke.

Ieder herinnert zich de grote opschudding die de wereld verbaasde over durfal-Anke, die haar beminnelijke voetjes in Louboutin-schoenen perste om haar standpunt over de onvrijheid van de islam kracht bij te zetten.  Voor al onze voorafgaande artikels, googel even ‘Golfbrekers – episode 1 (tot 9).

Louboutin mag even van zijn verhoog naar het niveau van de de Torfs-klant dalen: de Rechtbank van Koophandel is immers tot de volgende conclusie gekomen

Rode zolen zijn van iedereen

trademark-shoe-christian-louboutin-v-yves-saint-laurent.jpgHiermee volgt de rechtbank een eerder vonnis in L.A. waarbij Louboutin in het zand moest bijten tegen Yves Saint Laurent.

Uniek!

Wij hebben deze foto nog in ons archief.  U ziet de verboden voetstappen van Anke in Louboutins schoenen.

FVE

2 gedachten over “Anke’s schoenen – Episode 10

  1. Maar die Mr Louboutin is ntl niet gek: de meeste klanten zitten immers in de elite, de kunstenaars- en showbizwereld, de arabieren enz. Allemaal linkse mensen die geen €800 gaan geven aan schoenen die ook door VBers worden gepromoot.

  2. Lou-bottin heeft toch voor de nodige aandacht gezorgd voor de campagne van Anke.
    Dat hij nu lik op stuk krijgt is meegenomen voor Anke.

Reacties zijn gesloten.