Anke’s benen

Wij hebben u trouw op de hoogte gehouden van Anke’s schoenen (tot episode 10) , die blijkbaar – ofschoon haar eigendom – niet zonder toelating van de schoenlapper mochten getoond worden.

Nadien kwam er een vervolg met Anke’s benen, die weliswaar haar eigen benen waren, maar waarop een Canadese studente eigendomsrecht claimde.  Het meisje kreeg zelfs een gratis vliegtuigticket om hier haar benenbewijs bij de rechtbank te komen voorleggen.  En nu kreeg Anke in beroep gelijk, weliswaar omdat het benenkind tijdens de klacht niet wilsbekwaam meerderjarig was, maar in elk geval mag Anke haar benen terug tonen.  Wat zonder meer goed nieuws is.  Voor haar en voor ons.  De zomer kan niet warm genoeg zijn.

B86kOenCEAABsCr.jpg large Anke benen proces

Klik voor vergroting

Onze medewerker Studio Rony, onverdroten op pad voor Golfbrekers, signaleerde ons dit reclamefilmpje van Anke’s voormalige schoenenverkoper.  De vraag is wat hij nu probeert aan de man te brengen… en of dit zijn schoenenmerk niet in diskrediet brengt!

PM

FVE

 

 

 

5 gedachten over “Anke’s benen

  1. Elegant schoentje, volks, betaalbaar voor ieder en ideaal om je enkels te breken. Aan te bevelen.

  2. Eindelijk een uitspraak voor het Vlaams Belang die positief uitdraait. 1 Zwaluw maakt de lente niet, maar hopelijk komen rechters tot “betere inzichten” wat betreft rechtszaken tegen het Vlaams Belang, zijn mandatarissen en zijn militanten.

  3. Heeft Louboutin ook geen keuze in mannenschoenen (of voor een “tussenin” ) dan had ik graag dat reklamefilmpje eens willen zien . Blote venten zonder “Soutien Georges” sensatie ! een Louboutin waardig !

Reacties zijn gesloten.