Islamitische Staat of Saoedi-Arabië: één pot nat!

Het laagje beschavingslak op Saoedi-Arabië is flinterdun.  Wie contacten heeft bij de deelnemers van de stoet der hypocrisie, wordt verzocht hen ingesloten video te bezorgen.

“De vrouw die aan de haak hangt en met stokken wordt geslagen is een immigrant uit Ethiopië die naar Saoedi-Arabië is geëmigreerd hopende dat ze daar meer geld kon verdienen voor zichzelf en haar familie. Vervolgens wordt ze op deze verschrikkelijke manier behandeld.” 

Lees hier het bijhorend artikel met nog meer beeldmateriaal.

FT

 

5 gedachten over “Islamitische Staat of Saoedi-Arabië: één pot nat!

  1. Ik heb in mijn woordenboek gaan zoeken naar uitdrukkingen om mijn afschuw te kunnen uiten maar ik heb niets gevonden dat van toepassing is . Ze zouden dat You tuubeke onder de neus moeten duwen van de “flup” en heel die sliert “Groten Der Aarde” die hun medeleven kwamen betuigen voor die “grooote hervormer” die nu aan het rotten is in zijn graf en vermoedelijk aan het branden in de hel van God de Vader , de zoon enz enz

  2. Ik vraag me af of er geen delegatie zijn medeleven heeft komen betuigen , bestaande uit enkele kopstukken van het hof voor de bescherming van mensenrechten en dergelijke ultra beschaafde waakhonden . Die pracht organisaties komen enkel in actie als een schoolmeester een draai rond de oren geeft aan een ambetant import jong , of een politie-agent die onbeleefd was tegen een verrijker . Ik zou echt niet in hun schoenen willen staan , tuchtraad , sancties , media , eventueel de stempel van racisme , rood en groen in alle staten ! Terwijl hun olieleveranciers een vrouw aan de haak geselen door “helden” bij wie het genoegen en de pret van hun smikkel druipt.

  3. Wat ze in hun eigen landen uitrichten kan me in de grond geen barst schelen. Toch wordt ik er langs alle kanten mee overstelpt, langs links en langs rechts, langs boven en onder, door de bozen en de goeden. Ik krijg er een indigestie van.

  4. Inderdaad 1 pot nat, de hoogste tijd dat vooral politici dit eens gaan beseffen.

  5. Van de politiekes moeten we geen ‘oplossingen’ verwachten enkel maar meer ellende daarom dat wij he huidige politieke gespuis alles moeten afemn incl. hun gestolen kapitalen en dat dadelijk gevolgd door het verwijderen van alle barbaarse moslims, dus ALLE moslims want anders vinden hier op korte termijn ook dergelijke barbaarse gewelddadige praktij’en.
    Dat die … zoiets ondergaan daar kiezen ze voor want ook zij houden toch zo van hun achterlijke perverse gewelddadige barbaarse profeet en wij walgen nu eenmaal van alles wat met die klootzak te maken heeft.

Reacties zijn gesloten.