5 gedachten over “Als het niets met de islam te maken heeft…

  • Op het gebied van het eigen volk beschermen zijn de joden ons verre de baas. Toegegeven ze worden in dat ons verre de baas zijn ook geholpen door de autoriteiten in Westerse landen.
   Herinner me de hysterische meute van de Mohammed vrienden aan het kleuterschootje op het Kiel. Niemand kwam op voor de eigen kinderen die door die hysterie angstig het schooltje binnen gingen. Er werd geen eigen bewaking in het leven geroepen om aan de meute paal en perk te stellen. De zogezegde pedofiele juf werd niet in bescherming genomen.
   Ik hoorde Netanyaju (of hoe je het ook schrijft) in de synagoge van Parijs spreken over de, voor de joden, enige en eeuwige stad Jeruzalem, uitsluitend joods. Uit de christenheid kwam geen enkele stem die ook aanspraak maakte op die stad. Het grote verschil en gebrek aan durf.

 1. Even iets over islamofobie: dat is door moslims en de linkse kerk uitgevonden om alle kritiek op die veroveringsideologie de kop in te drukken.
  Islamofobie an sich bestaat dus niet.

 2. Ik heb totaal niets met de Islam te maken , zoals de Joden , Katholieken , Protestanten , Mormonem , Bhoedisten , Getuigen van Jehova . Getuigen van dit , Getuigen van dat , Pinkstergemeenschappen , Sinksefooraanbidders enz enz ….. De Keuze in de Goden-Supermarkt is enorm , voor elk wat wils . Momenteel staat de Islam in gedwongen promotie Ge moet een godsdienst kiezen waar je , je “goed” bijvoelt eentje die je geest “verrijkt” die past bij je karakter en intellectueel vermogen Sommigen zien het licht in het helpen van hun medemens , de naastenliefde , de pijn verzachters . Dan zijn er anderen die hun geloof , hun overtuiging belijden in het folteren , verkrachten , doden en onthoofden van hun “naasten” Onze correcte politiekers , vooral Rode en Groenen noemen kritiek op de Islam “Islamofobie” een “””ongefundeerde”””
  irrationele angst voor islam en moslims . Aanslagen , beestigheden , moorden in naam van de Islam zijn geen reden om Islamofobist te worden want zij hebben zogezegd niets met de Islam te maken , ze moeten gezien worden als doorslaande argumenten van de meest vrome overtuigden om onze zielen te redden van het eeuwig hellevuur

Reacties zijn gesloten.