Alles kaat koet in BXL

Niet dat wij in de meerwaarde van een ‘deradicaliseringsambtenaar’ geloven.  Maar het is een teken aan de wand.  Ontkenning van het probleem.  Van het moslim probleem.  Van het gevaar dat dreigt als de islam onze gewesten opzoekt, inpalmt en blijvend bezet.  Vergiftige geesten.  Politici worden volk- en landverraders.

Slechts 5 van de 19 Brusselse gemeenten hebben er voor gekozen om een voltijdse deradicaliseringsambtenaar aan te stellen. Zo besloten ook Sint-Joost en Koekelberg, twee gemeenten die nochtans deel uitmaken van het Kanaalplan, niet van de federale subsidie van 500.000 euro gebruik te maken.

Nog meer pappen en nathouden.  Hoe linkser, hoe meer er geloof wordt gehecht aan de zgn. zachte aanpak.

“Wij hebben ervoor gekozen om deze missie te decentraliseren en in te zetten op sociale preventiecentra in elke wijk, die worden geleid door opvoeders, psychologen en juristen.”

Mogen we enkele suggesties doen waar de subsidie van een half miljoen euro nuttiger kan gebruikt worden?

Lees meer…

Ter illustratie beeldmateriaal van anderhalf jaar geleden: roepen in de woestijn

6 gedachten over “Alles kaat koet in BXL

 1. BXL? Foei redactie!
  Typisch voor Vlamingen en flaminganten …
  Eerst luid maar slechts verbaal protesteren tegen het gebruik van BXL als afkorting voor Brussel maar het uiteindelijk dan maar zelf gebruiken.
  🙁

 2. Stem massaal op het Vlaams Belang en de komedie zal snel eindigen, besparing ± 20 miljard euro of ± 800 miljard belgische franken TPER JAAR.
  Geen gezeik meer met van die EU misdaadinstelling.
  Geen gezeik meer met van die franskiljons.
  Grenzen gesloten en geen islamiet meer binnen enkel massaal buiten.
  De coburgers kunnen in de walen lekker met de handjes zwaaien maar geen Vlaamse eurocent nog in die handjes.
  Waar wachten ze toch op? Eerst de postjes en de poen???

 3. De kans bestaat ook dat een deradicaliseringambtenaar een overtuigd geradicaliceerde moslimaanhanger wordt. Wie met den hond slaapt krijgt zijn vlooien . Ze blijven in sprookjes geloven ! Het zou zestig jaar geleden toen er bij ons nog overtuigde Christenen waren , die knielden als de monstrans in de processie voorbijkwam niet mogelijk zijn dat die (censuur) moslims met pampers rondliepen en betutterd (ander woord voor mensenrechten ) werden

 4. Waauw, dàt is er nog eentje uit Fikken’s macho-tijd met Sacha Distel als Madame la Marquise en de vrolijke knechten Roger Pierre, Jean-Marc Thibault, Jean-Pierre Cassel en Jean Yanne.
  Het liedje was een topper in 1967, en, ondanks de tijd vliegt, is het (helaas) nog steeds actueel: de overheid maakt ons nog steeds blaasjes wijs… èn wil men diè niet geloven, dàn vertellen ze ons… iets ànders, maarrrr : àlles gaat goed !!! 🙁

Reacties zijn gesloten.