Alle middelen zijn goed om Pegida onderuit te halen.

Alle middelen zijn goed om Pegida onderuit te halen.

Om de kritiek op de massale immigratie aan banden te leggen.  Om te doen zwijgen over de samenlevings- en financiële problemen die hiervan het gevolg zijn.  ‘Weg met ons’ als hoogste doel der poco partijen.  ‘Deutschland schafft sich ab’.  Wat geherformuleerd moet worden naar heel West-Europa.

In Dresden, de plaats waar de maandagavond wandelingen begonnen tégen de niet te stoppen vervreemding van Duitsland, werd een Eritrese gelukzoeker, Khaled Idris Bahray, vermoord.  Uiteraard kregen ‘extreemrechtse racisten’ de schuld.  Een verband met Pegida werd snel gelegd.   Intussen kwam aan het licht dat hij door een vreedzame landgenoot – die zonder enige twijfel eventjes ‘onevenwichtig’ was – neergestoken werd.  De dader heeft bekend. Hij wordt beschuldigd van moord doodslag.

De media vielen door de mand. De dader werd zelfs nog voor de tv-camera’s opgevoerd, o.a. bij “Tagesschau”, met de uitspraak – wij citeren – “Wir haben solche Angst.“   En bij de betoging voor Khaled op zaterdag 17 januari liep hij mee door de Dresdener straten en hield een foto van Khaled hoog in de lucht…

Nu men Pegida niet langer hiervoor kan verantwoordelijk houden als dader kan aanwijzen, waaien ze met het wierookvat ter ere van het slachtoffer ”t was toch zo’n brave, goeie jongen”.  Het zijn allemaal onschuldlammetjes, die door ons zodanig getergd worden dat de stoppen doorslagen. Of, als die retoriek niet pakt, dan wordt er behoorlijk druk op de traanklieren gezet én aan de Duitse erfzonde herinnerd.

Laten we wel wezen. Een jongeman van 20 zonder enige opvoeding of scholing, zonder wortels, overlevend volgens de wetten van de straat… wat is daarvan de meerwaarde in onze maatschappij?  Hoeveel inspanning en geld gaat die kosten eer hij voor zichzelf kan zorgen, geen last meer is voor het gastland? Cru?
Onze redactie is niet ongevoelig voor menselijke leed.  ‘s Werelds miserie was, is en zal er altijd zijn.  En wij kunnen die niet oplossen.  Als we iedereen binnenhalen die aan de deur klopt  om hier ‘een beter leven’ te leiden – op onze kosten – dan gaat onze welvaart én onze cultuur de dieperik in.  Willen we dat?

Lees ook: Politici dekken zich in.

FT

6 gedachten over “Alle middelen zijn goed om Pegida onderuit te halen.

 1. In de omgeving van Leipzig kwa aanslagen op wegen om de Pegida wandelingen te kunnen verhinderen. Intussen komen meldingen dat tegenbetogers betaald worden, uurlonen tussen de 10 en 25 euro worden genoemd.

   • Onze kwaliteitsvolle media hebben dit nog niet gemeld. Ze zochten wel naar het verleden van Pegida wandelaars en hebben tot nu niet veel kunnen ontdekken. Hoeveel democraten bij de centraal gestuurde tegenbetogingen ‘vorbestraft’ zijn wegens geweld op personen en drugsmisbruik laten ze na te onderzoeken.

 2. Het begint doorzichtig te worden …onze ” Freres exotic ” zijn allemaal toffe gasten wanneer ze dood zijn . Als zij in leven fratsen uithalen zoals moord , verkrachting en dergelijke , zijn het ofwel slachtoffers van de maatschappij of gestoorden die hulp nodig hebben .De grote boosdoeners zijn demonstranten zoals Pegida , zij tonen geen enkel begrip voor de import culturele activiteiten en hun vraag naar aandacht of hun schreeuw naar liefde en begrip !

 3. Nadat de kunstmatige crisis passé is, is het nieuwe item “kunstmatige terreur”.
  31 dec. massa’s volk , vuurwerk, vreugdeknallen.
  Crisis-terreur : het ene is verbonden met het andere, excuus terreur daden zijn louter enkele individuen, alleenzaten en dienen neergeknald te worden.
  De ‘natie’ (lees volgelingen) eren het beleid(regime) wat in weze de scherpschutters waren.
  ‘Je suis charlie’een massa volk -de natte droom van elke terrorist, opblaaspop.
  Pegida, risicofactor, voor wie?

 4. Vermits het kennen van je geschiedenis altijd een meerwaarde levert voor je acties, stel ik voor aan de organisatoren van Pegida-Vlaanderen hun toekomstige wandeling te laten starten op het Zand of de Oever en zo de Steenhouwersvest in te wandelen. Een prachtig Mariabeeld siert het hoekhuis nr. 22 met de naam ‘Bijstand en Victorie’. Een naam die teruggaat naar de Slag om Wenen op 12 september 1683, toen de belegering van de Turken met succes ongedaan werd gemaakt.

Reacties zijn gesloten.