Geen medische hulp voor baardmannen en zwarte madammen.

Benieuwd hoe lang het zal duren eer deze Brusselse arts zal geconfronteerd worden met de ‘gevoeligheden’.
Het is een kwestie van tijd eer zijn wagen beschadigd wordt, zijn praktijk besmeurd wordt, zijn gezin bedreigd wordt… hij bescherming van de politie moet aanvragen.
    «  J’ai pris deux décisions. 1. Couple barbu-voilée en consultation : désolé, trop dangereux, je refuse. Ce n’est pas du racisme, mais une question de sécurité, de survie.
2. Je quitte l’Europe progressivement pour m’installer sous d’autres cieux. C’est IRRÉVERSIBLEMENT pourri ici. »

Stéphane Résimont, médecin bruxellois, l’affirme: “Je refuse les patients barbus et les voilées”

Suite aux attentats en France et aux événements de Verviers, un médecin bruxellois, ancien candidat aux élections pour le PP, a décidé de ne plus accueillir dans son cabinet de « patientes voilées accompagnées de leurs maris barbus ». Une mesure radicale qui risque de faire du bruit dans le milieu médical. 

Lees verder…

2 gedachten over “Geen medische hulp voor baardmannen en zwarte madammen.

  1. Als mannelijke dokter zal hij niet veel last hebben van gesluierde vrouwen , al of niet in gezelschap van een gure verwarde baard . Ik kan me niet voorstellen dat die een onderzoek kan doen , als een moslima klaagt over aambeien . … laat eens zien madammeke (censuurknop vertaling) Ik neem ondertussen mijn vergrootglas en die verwarde baard zit rustig op een stoel met een tijdschrift, terwijl meneer den doktoor … zijn onderzoek uitvoert (nogmaals censuurknop vertaling)……Neeje , kan niet , maak dat de ganzen wijs.

  2. Een tip om de staats- en stadskas te spijzen : tsaar Peter De Grote, die in de Kloosterstraat te Antwerpen een standbeeld kreeg, omdat hij Antwerpen bezocht en Nederlands de enige vreemde taal was die hij sprak, diezelfde Peter voerde bij zijn terugkeer in Rusland westerse kleding en cultuur in EN EEN BELASTING OP HET DRAGEN VAN EEN BAARD.

Reacties zijn gesloten.