4 gedachten over “‘Niet de zwembaden, wel de grenzen sluiten!’

 1. Als ge die foto van Filip vergelijkt met die van Bert Anciaux krijgt ge een goed beeld over Belgische politiek . Anciaux lacht ontspannen want hij zit op rozen , dank zij de rode partij die hem adopteerde . Filip daarentegen ziet er moe uit , afgepeigerd , al die waarschuwingen door de jaren heen , zijn waarschuwingen , zijn strijd tegen onrechtvaardigheid , tegen een overrompeling van vreemden , al die negatieve uitspraken tegen zijn persoon tegen zijn partij….ge zou voor minder ! Toch geeft hij niet op ! Ik heb hem nooit weten “bleten” zoals Anciaux de salonpolitieker om de indruk te wekken dat hij begaan is met het volk en niet met zijn bankrekening !

 2. Sorry, maar ik ben als nationalist onze Dewinter stilletjes aan beu aan het worden. Zeker nu hij in het interview in Knack al bij de tweede vraag meteen een duidelijke bedreiging uit naar de partijleiding.

 3. Om te beginnen : Ik zou nooit met Humo praten!! Het maakt immers deel uit van de door de belgische bezetter gecontroleerde media, die oorlog voeren tegen Vlaanderen en de Vlamingen. Met Humo gaat men te biechten bij de duivel!!
  De grenzen toe is positief, maar niet voldoende met al wat er al binnen zit.. De Augiasstal moet uitgemest worden. Het probleem van een “softe maatschappij” zijn de verraders verkozen door een laf, vals, kruiperig klootjesvolk, wiens stemmen worden gekocht. Zolang dat er stemmen kunnen gekocht worden door de bezetter en de collaborateurs zal er dan ook niets veranderen in de richting van een weerbare maatschappij.
  Een groot deel is ten andere niet geïnteresseerd in een weerbare maatschappij.
  Het gaat hier over alles wat crimineel, corrupte, decadent en parasitair is.
  We leven in Vlaanderen, in een zeer heterogene maatschappij als gevolg van de “multikul” en ingevolge tal van tegenstrijdige politieke en persoonlijke belangen.
  Het “Algemeen Belang” wordt nog slechts door een minderheid onderschreven.
  Een minderheid die steeds kleiner wordt en die “pompt om niet te verzuipen…”, maar aan alles zijn er grenzen.
  Het komt er dan ook op aan de juiste en volledige analyse te maken van de toestand. Dit is het begin. Mijn ervaring wijst echter uit dat er zich hier al enorme problemen stellen. Een zeer groot gedeelte van de bevolking is bovendien niet geïnteresseerd in de waarheid over de huidige toestand.
  Zoals Udo Ulfkotte het ook al heeft gesteld : zolang dat de verzorgingsstaat kan betaald worden zal er niets veranderen.
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/interview-mit-udo-ulfkotte/ueber-die-macht-der-migranten-und-bevorstehende-unruhen.htm
  met citaat :
  Vraag:
  Glauben Sie, dass die Menschen hierzulande noch wach werden und etwas verändern wollen oder ist der Zug schon ähnlich abgefahren wie zum Beispiel in Belgien, wo die Muslime zahlenmäßig bald das Ruder übernehmen werden?
  Antwoord :
  Wach werden die Menschen doch erst, wenn die gewohnten Versorgungssysteme zusammenbrechen. Solange es noch eine auf Schuldenbasis finanzierte Rundumversorgung gibt, wird die Mehrheit nicht wach. Ich kann das gut verstehen. Keiner ist mehr für sich selbst verantwortlich.
  (=einde citaat).
  Dit citaat verwoordt in een paar zinnen, de essentie van de ganse problematiek.

Reacties zijn gesloten.