Monnik-aan-huis-levering

Japanners hoeven niet meer naar een tempel als zij de diensten van een monnik nodig hebben. Tegenwoordig bestelt de echte gelovige zijn monnik gewoon online. Online monnikdiensten schieten als paddenstoelen uit de grond in Japan. Sinds kort biedt ook de Japanse Amazon zijn eigen monnikservice aan genaamd “Obo-san bin”, oftwel “Mr monk delivery”. De traditionele tempels krijgen het ondertussen steeds moeilijker.

Wie de diensten van een online monnik inhuurt, is daar gemiddeld zo’n 265 euro aan kwijt. Diezelfde monnik kost bij een traditionele tempel meer dan het dubbele, gemiddeld zo’n 758 euro.  Meer lezen…

2 gedachten over “Monnik-aan-huis-levering

  1. Een gat in de markt voor onze Katholieke priesters , want uiteindelijk moeten zij met den tijd meegaan en kun je een pastoor binnen afzienbare tijd ook online bestellen, Vervolgens verwacht U aan concurrentie , de promotie , de reclame …..Mijn zegen telt voor twee. voor dumpprijzen . Voor alle zekerheid , bestel nu uw heilig oliessel en sterf later . Biechten doe je thuis , bel….”verenigde biechtvaders” wij komen onmiddellijk tegen een gunstig tarief . Bid je niet graag alleen , de rozenkrans , aarzel niet , neem contact !

Reacties zijn gesloten.