Media hebben gelijk, moslim zijn is een psychische aandoening.

Vrijdagochtend om 10.30 uur werd in de Zuid-Franse Albi een 34-jarige lerares van een basisschool in de klas dood gestoken door een moeder van een van haar leerlingen.
De moeder heet “Rachida” (Arabisch: ”de Wijze”. Die naam gehoord op het nieuws? Zijn ze bang voor de reacties, het zal je kind maar zijn.
Inmiddels is er al meer dan 380 keer gereageerd op het artikel in de Franse krant en de tendens is vooral: “Guillotine!”, “Peine de mort!”, “Tribunal populaire!” – maar ook veel comments met medeleven voor de lerares, die een baby van zes maanden achterlaat.

Niemand kan de aard (het haatgehalte) van de jihad ontkennen na deze horror, het is geen psychisch geval die moeder zoals de media ons wijs maakt, via de duizenden schotelantennes en bij het “vrijdaggebed” worden de moslims geïndoctrineerd, ook de moorden van isis geven een impuls aan verrijkers in het westen om hun ware aard te laten zien, het word overal in de wereld uitgezonden. Iedereen die de wrede moorden van isis en andere terreurgroepjes gezien heeft moet toch tot het besef komen dat er maar een schuldige is en dat is die doodsreligie met name islam. Maar meer zijn de Europese politici schuldig die de islam in al zijn horor faciliteren.
Zoals ik al eerder zei, het is wachten tot het hier begint.
Maar onze door en door corrupte en van islam doordrenkte media en politieke klasse zullen deze wreedheden blijven ontkennen.

Screenshot_26“Als je te weten wilt komen wat de islam is, hoef je alleen maar te kijken naar wat moslims zijn”

De reactie om het tij te keren zal van het volk moeten komen, bewijs dat de geesten er rijp voor zijn is de enorme populariteit van “het blondje van Youtube” in Frankrijk, een gewone huismoeder met kinderen zoals ze zichzelf noemt, tussen de was en de plas heeft ze de verzuchtingen van haar en haar buurt op het net gegooid, nu kent heel Frankrijk haar. Ze is tot de conclusie gekomen dat de enige oorzaak van samenlevingsproblemen de islam is, sindsdien heeft ze de reacties op haar filmpjes moeten stop zetten omdat de bedreigingen niet ophielden, het bekende scenario, overal in wereld hetzelfde met die haatcultus.
De eerste link heeft ze het over de geschiedenislessen die vervangen zijn door islamles.

PS: Ik weet dat het Frans is, in Frankrijk spreken ze Frans, wie zich geroepen voelt om de vertalingen op zich te nemen, ga je gang.

Coucou “La blonde de Youtube”
http://rutube.ru/video/40df354c8e9f8cacb394c5a43160900d/
https://www.youtube.com/channel/UCQxcanBoiTUIcz1GKgMoAOA

 

1 gedachte op “Media hebben gelijk, moslim zijn is een psychische aandoening.

  1. In de US werd vastgesteld, dmv onderzoek op ééneiïge tweelingen, dat overdreven religieuze aanleg (dus niet alleen islam) genetisch bepaald wordt.

Reacties zijn gesloten.