Zweden in het verdomhoekje

Zweden, het noordelijkste islamitisch land van Europa, krijgt geen toegang meer tot  Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.  Er worden geen visa meer uitgereikt noch verlengd.

Hun diplomaten werden teruggetrokken uit Zweden.  U vergist zich indien u meent dat de Zweden tot inkeer gekomen zijn.  Niets is minder waar.  Op een klein detail na: hun buitenlandministerin  Margot Wallström heeft de mensenrechtensituatie, vooral die van de vrouwen,  in de Prachtlanden op de korrel genomen.  En ze wil er geen letter van terugnemen.  Bovendien heeft de Zweedse regering geweigerd hun wapenhandel met de Saoedi’s te verlengen.
De Saoedi’s en hun kleine broertjes voelen zich gekwetst: ‘een overduidelijke inmenging in de binnenlandse aangelegenheden’, menen ze.  Geen enkele Zweed mag nog binnen.

Wat let de Zweden om weerwraak te nemen?

FT

Tagesanzeiger

 

2 gedachten over “Zweden in het verdomhoekje

  1. “Wat belet de Zweden om weerwraak te nemen?” De zieligheidsindustrie is véél te lucratief voor de elitaire collaborerende nestbevuilers, die vanuit hun monoculturele enclaves zoveel mogelijk derdevierdewereldparasieten de wijken van het plebs binnenpompen, om er vervolgens zoveel mogelijk geld afkomstig van dat plebs tegenaan te smijten.

Reacties zijn gesloten.