Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“Als de verspreiding van nazi-ideologische clichés streng is verboden, waarom geldt dit dan niet voor de verspreiding van de radicale islam?”

Aartspriester Vsevolod Chaplin, de woordvoerder van de Russisch-orthodoxe Kerk, zei dit dinsdag naar aanleiding van de terreuraanslagen van zondag en maandag in Volgograd waarbij 34 mensen om het leven kwamen. Ruim zeventig mensen raakten gewond.

De Russische-Orthodoxe kerk lijkt ons een stuk realistischer dan de R-K of Evangelisch – Protestantse collega’s.   Geen woord over een andere wang aanbieden, geen begrip, geen omarmen, geen verrijking, geen dialoog noch vergiffenis.  Terroristen van eender welke religie zijn geen gesprekspartners.  Moordenaars moeten gestraft worden, zo simpel is dat.  Oog om oog.  Tand om tand.

Rusland moet meer doen ter bestrijding van de radicale islam

 

 

4 gedachten over “Zogezegd

  1. Orthodoxe kerk is een kerk waar de katholieke kerk mag naar opkijken. Zij laten in tegenstelling van de katholieke kerk hun leden niet uitmoorden door de Islamitische volgelingen van het geloof van de liefde, en van de dieren, zij passen de spreuk toe oog om oog, tand om tand, wij katholieken laten alles toe ze reageren niet tegen het uitmoorden van Christenen, niet tegen het in brand steken van kerken, integendeel ze vragen dat we het zouden begrijpen

  2. Het waarom !….. is vrij eenvoudig te verklaren . Bij het opkomen van de Nazi’s , samen met hun fratsen , zoals jodenvervolging enz , lieten ze Hitler met rust , ondanks het feit dat een blinde het gevaar kon zien . Het opkomen van de radicale Islam met hun Jodenhaat en middeleeuwse cultuur , hun vrouwen en sharia-politiek . Ondanks het feit dat ze , als de gelegenheid zich voordoet , verkrachten , moorden plunderen , blijven onze hoogwaardigheidsbekleders nog steeds blind , integendeel . Ze verwijzen steeds naar den brave, gematigde Islamiet en nemen ze in bescherming met woordjes zoals racist, onverdraagzaam , gelijke kansen centra’s enz . Het zijn juist DIE BRAVE Islamieten die de weg vrijmaken voor hun encellige broeders , want als puntje bij paaltje komt , worden ze ook radicaal . Ze gaan zich zeker niet verzetten en kiezen voor ONZE cultuur , ondanks ziekenkas en OCMW ! Toen de aanslag op de Twin Towers wereldnieuws werd , reden JoNgErEn met hun auto’s luid toeterend door Brussel om de dood van meer dan twee-duizend onschuldigen te VIEREN ! Bij mijn weten , heb ik geen enkele officiele en scherpe veroordeling gehoord , die uit de hoek kwam , van den brave Islamiet . “Hamas alle joden aan het gas” hoorde ik scanderen bij een betoging van JoNgErEn….men laat begaan , de lafaarden ! Slechts een handvol politici hebben de moed zich openlijk te verzetten , kritiek te uiten . In golfbrekers zag ik een foto van een eencellige met een groot pamflet KILL GEERT , niets aan de hand , recht op vrije meningsuiting ! In zekere zin is ons heden , er slechter aan toe dan tijdens het opkomen van de Nazi’s. Wij beschermen nu onze vijand , halen ze met duizenden binnen en er zijn nog duizenden wachtenden die kunnen rekenen op het begrip van de verrenigde Van Rompuyten en Barosso’s. Niet een paard van Troye is gevaarlijk maar een hele kudde , een horde ! Toch blijven de meest respectvolle onozel . De Paus bidt zich te pletter . Anciaux vindt Abou tja tja enorm symphatiek . Heel die correcte troep kunnen hun historische vergissingen maar niet toegeven met alle gevolgen . Het VB en zijn politieke gelijkgestemden ver over de grenzen is en blijven de de grootste vijanden en verwerpelijke racisten.

  3. En ok den bleiter komt uit de Volksunie een partij waa ik me in mijn jeugd zo voor heb ingezet, en nu vraag ik me af waarom

Reacties zijn gesloten.