Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“De N-VA is nog veel erger dan de CVP. Ik had verwacht dat de N-VA op 11 juli met een groots programma naar buiten zou komen, maar er gebeurt niets, helemaal niets.”

Bart Maddens in een dubbelinterview met Peter De Roover (N-VA), in De Standaard, 11 juli 2015.

Feestdagje spelen?

4 gedachten over “Zogezegd

 1. ‘Als we Vlaanderen niet krijgen, dan nemen we België’

  In dat België wordt gesplitst, verbrokkeld, verkleind, versplinterd en dhr De Roover ziet het als een geheel. Misschien denkt hij er al aan welke delen hij de nieuwe Vlamingen/belgen ten geschenke kan geven. Komen en Moeskroen zijn al weggegeven maar misschien komen Borgerokko en Antwerpen-Noord in vraag, tenslotte wordt daar door een groot gedeelte van de inwoners Arabisch/berbers gesproken. En was dat Frans spreken door sommige inwoners van Komen/Moeskroen nu net niet de reden waarom ze werden weggegeven.
  De multicul schijnt onomkeerbaar, tenzij de nieuw ingevoerde cultuur de oude verdringt en we terug vallen op één cultuur, die alles behalve ingenomen is met multicul.

 2. Voor dat dubbelinterview te lezen moet je betalen zie ik, en voor de Standaard betalen dat is er voor mij te veel aan.

  • Voor ons ook, Frans, vandaar slechts de vrijgegeven versie op het internet.

 3. NV-A lijkt ondertussen helemaal op een nieuwe CVP. Ook deze partij noemde zich “Vlaams” om Leterme verkozen te krijgen. Nadat talloze Vlamingen zich andermaal hadden laten misleiden, en de partij aan de vleespotten kon aanschuiven, werd het Vlaamse masker afgeworpen, en werd de partij opnieuw “Belgisch”.
  Met NV-A is het niet anders. Vlaams-nationalist tot na de verkiezingen, en dan mee aan de vleespotten. Dat er nog zoveel mensen zijn die dit slikken is wel verwonderlijk.

Reacties zijn gesloten.