Vlaams?

De strijdvlag is vervangen door de officiële leeuwenvlag met rode klauwen.    Politiek-correct gekleurd. Een statisch trio. Vlaams Bewegen? Voorbij.  Passé.  Zoals Eric Defoort het  verwoordde “De Vlaamse Volksbeweging (VVB) moet de 21e eeuw instappen en het oudbakken flamingantisme achter zich laten” en daarmee de VVB bijna ten grave richtte.

Ondanks een kritische  Bart De Valck houdt schaduwvoorzitter Peter Der Over de touwtjes strak in handen.  TAKtivistische toespraak op het Conscienceplein bij de Gulden Sinjoren, maar de landsknechten marcheren niet meer.  Ze houden zelfs niet meer de wacht.  Hoeven ze ook niet, zolang de subsidiemachine maar draait.  Elke vergelijking met de ECB en de EU-politiek is louter toevallig.

Lees meer…

Rita De Bont in Angeltjes

Als regeren een doel op zich vormt

 

 

 

3 gedachten over “Vlaams?

  1. Ik zal hier het passend gevolg aan geven via het toedraaien van de financiële kraan.

  2. Een bewuste zet. Omdat er nog enkele Vlaams Belangers aanwezig zijn en anderen niet kwamen hebben ze er iets op gevonden. Een driekleurige leeuw, een krullebol en een geel uitziend manneke. Nu alle VB-ers weg zijn kan hun ledenaantallen groeien met groenen, roden, blauwen en alleskleurde tsjeven die nu de Vlaming zullen uithangen. Hopelijk blijven die hypocrieten weg van IJZERWAKE en ZANGFEEST.

  3. Toen Eric Defoort Voorzitter was van de VVB ben ik als jarenlang lid afgehaakt tot op heden. Een nieuw lidmaatschap zit er nu niet onmiddellijk in. Waarschijnlijk nooit meer.

Reacties zijn gesloten.