Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“De islam aanvaardt de waarden van onze samenleving, staat voor vrede.  Zij die het tegenovergestelde beweren, zij dwalen.”

dixit Jan Jambon, enthousiaste meeloper in een nieuwe optocht der hypocrieten, Together for Peace, voor Vrijheid en Respect, gisteren in Brussel (01’30”).

Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

 

18 gedachten over “Zogezegd

 1. Opzij, opzij, opzij
  de clownenstoet komt hier voorbij,
  ze komen recht uit vredesland,
  daarbij dansend hand in hand,
  een Afrikaan, een Alawiet,
  een Zionist, een bolsjewiek,
  een kardinaal, een anglicaan
  en een rabbi met zijn twee imams.

   • Nee, die zou me direct verbeterd hebben, mij erop wijzend dat na : daarbij dansend hand in hand, moest volgen
    en Jan Jambon die loopt van voor,
    nog zotter dan een oude Moor.

  • Ik heb idd een paar kopvodden over het hoofd gezien, maar in een knuffelbetoging voor moslims mochten er toch wat meer meelopen.

 2. Vrede is een raar begrip geworden . Welke vrede ? Voor de mensen van goede wil ? Daar moet ge de Islammers niet bijrekenen want voor hen kan er enkel vrede zijn , als heel de wereld naar de pijpen van Allah en zijn aardse vertegenwoordigers danst . De meest realistische manifestaties voor ” vrede” zijn die van Pegida . Die organisatie wil een rem plaatsen op de primaten die nog steeds de wet willen naleven van een vent die bijna 1400 jaar geleden rondliep. Andere tijden andere wetten maar niet voor de Islam , zoals de verhoudingen man , vrouw . Hun plezante achterlijke sharia , lijfstraffen , beperken van vrije meningsuiting en zowat alles wat het leven draaglijk en aangenaam kan maken . Een vuist maken tegen dat gruwelijk achterlijk en vervelend verschijnsel dat vijftig jaar geleden helemaal niet bestond , mag niet , kan niet , op straf van een GAS boete. Geen probleem als een hoop naievelingen die nog in Sinterklaas geloven de straat optrekt voor vrede samen met de zonnebankgetinte import wiens broeders die dezelfde Allah vereren ‘ in Syrie en Iraq , moorden , verkrachten , folteren voor wie weet , hetzelfde doel ? “Vrede”

 3. Dom, dom, dom! De Islam heeft geen respect voor het leven van andersdenkenden en heeft dat nog nooit gehad sedert zijn ontstaan! Zelfs niet voor eigen volgelingen!
  Moest ik mij vergissen, waarom komen jullie dan op straat betogen??? Om jullie zelfbedrog te bevestigen?

 4. Jan Jambon zei er niet bij hoeveel ze de mossels die meeliepen betaald hebben.

  Ze lieten zowaar weer een islamitische zot opdraven die het bekende vers “wie een mens doodt, doodt de gehele mensheid” mocht komen afratelen. Over het vers van het zwaard, “smite them at their necks and at their fingertips”, waar de mossels hun inspiratie voor het koppensnellen halen, werd niet toevallig met geen woord gerept. Als ik me niet vergis is het eerste vers afkomstig uit de Mekka periode, en het tweede, dat het eerste abrogeert, uit de Medina periode van de heilige profeet.

  • ‘ “wie een mens doodt, doodt de gehele mensheid”
   Met ‘een mens’ wordt wel een moslim bedoeld, zoals vaker in Mein Koran. Anderen mogen immers naar behoefte gedood worden.

 5. Heb het even opgezocht op youtube, niks van teruggevonden. Dit was toch geen in scène gezet geval?

 6. Dat Janbon zo spreekt over de islamieten is een bevestiging dat de NVA nu een NBA geworden is, en als het waar is dat hij op een zeker ogenblik Vlaams Blok is geweest of wilde worden het een groot geluk is dat hij nu bij deze NBA zit

 7. @ Fred
  Vers 5.32 wordt ook door Tarik Fraihi gebruikt om te bewijzen dat de Islam tegen de moord op onschuldigen is en hetzelfde vers wordt gebruikt door Mohammed Bouyeri om zijn moord op Theo van Gogh te rechtvaardigen wegens het scheppen van wanorde in het land. Het verschil tussen Tarik Fraihi en Mohammed Bouyeri is dat de eerste slechts een gedeelte van het vers gebruikt terwijl de tweede het volledige vers gelezen heeft en ook het daaropvolgende vers dat een bijkomende verduidelijking geeft.

Reacties zijn gesloten.