15 gedachten over “Waar?

 1. Het lijkt wel een ploeg bouwvakkers, want er is nauwelijks een vrouw te bespeuren.

  • Een hele trein vol bouwvakkers van of naar Parijs. En wij maar denken dat de nieuwkomers geen kansen krijgen op de arbeidsmarkt!

  • Bouwvakkers? Voor een optimistische noot moet je bij den Frans zijn. Ik van mijn kan geloof niet dat dit tuig ooit een poot uit zal steken. Behalve dan om hun door de collaborateurs gul verstrekte oeitkeringen, aangevuld met het ritselen in allerlei onwettelijk verkregen en verboden substanties, op zak te steken, natuurlijk.

 2. Van de banlieus naar Parijs?…., dan is hen iets gratis beloofd, of ze gaan massaal het justitiepaleis bezetten voor de uitspraak van de twee agenten die geen bijstand verleend hebben bij de twee boefjes die verkoold in de electiciteitscabine zaten, nu 10 jaar geleden. Bij vrijspraak zullen ze wel wakker schieten.

 3. Als niet heel snel drastisch ingegrepen wordt zal dat het toekomstbeeld worden van onze westerse wereld.
  In dergelijke wereld wil ik niet wonen en zeker niet voor betalen.
  Laten we snel de lafaards en volksverraders die dat gecreeerd hebben uitschakelen want de toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen is zelfs zwarter dan het beeld in die metro.

 4. Voor wie ooit Parijs bezocht en met de Thalys in Parijs noord aankwam, en daar even rondliep voor hij zich naar de Eiffeltoren begaf is dit beeld niet echt een verrassing. Ondergetekende spreekt uit eigen ervaring.

 5. Als ik me niet vergis is die dame met bril op de voorgrond een illegale , een sans papier , de rest zijn allemaal echte ” Fransmannen”

 6. Het lijkt wel een bericht uit de Franse krant uit Noord-Amerika ‘Le Commerce’ die op 19 oktober 1837 schrijft : ‘ zwarten, vrije en slaven door elkaar, hokken in grote aantallen in zo klein mogelijke ruimten samen, omdat ze er niet genoeg van kunnen krijgen, hun zwarte, stompneuzige gezicht herhaald te zien.’

Reacties zijn gesloten.