Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“Nationalisten aanvaarden geen democratische beslissingen”

“Het Europa zoals wij dat kennen, werkt niet met volkeren die zichzelf besturen.”

EU-lakei, groot licht, sjoemelaar, tweede verblijf-eigenaar, (volg resp. bruggetjes) Karel De Gucht, vandaag in De Ochtend.

FT

 

4 gedachten over “Zogezegd

 1. Als men denkt dat er niet gefoefeld werd, dan is men wel heel naïef. Zie bruggetje.
  https://www.youtube.com/watch?v=kUR-HgAtwtg
  Gezien de belangen die er op het spel stonden voor Londen en vooral voor Brussel, stond het dan ook al in de sterren geschreven wat de uitslag ging zijn.
  Vergeet ook niet Lenin = de tellers zijn belangrijker dan de stemmers.
  Van een EUSSR kan men dan ook niets anders verwachten.
  Reeds voor de stemming waren er al geruchten.
  http://beforeitsnews.com/alternative/2014/09/mi5-election-fraud-certain-if-scotland-independence-vote-is-close-3030786.html
  De commentaren van De Gucht demonstreren voor de zoveelste maal de ware aard van dit individu. We horen hier dan ook de logeman en politiek volkscommissaris, die de verborgen agenda van de NWO uitvoert.

 2. Deze uitspraak van een EUSSR-commissaris is geheel logisch. De EUSSR beoogt een federatiedictaat van lid-staten en GEEN federatie van vrij aangesloten volkeren.
  Zo mag (lees: moet) een Europeaan manipulatief staats-nationalistisch zijn, dus: Lang leve het multi-etnische belgië! Lang leve het multi-etnische spanje! Lang leve het multi-etnische groot-brittannië! enz. Hij/zij mag niet voor een Lang leve een vrij Schotland, Lang leve een vrij Catalonië, Lang leve een vrij Baskenland, Lang leve een vrij Heel-Nederland enz. zijn.
  In dit opzicht zijn de pleidooien van gisteren (Vande Lanotte) en vandaag (De Gucht) voor BDW als eerste-minister zijn niet toevallig! De N-VA zit met haar eenzijdig liberaal-kapitalistisch discours al op de schuif af-tram, weg van het sociale volks-nationalisme. Een N-VA-premier moet de partij alzo verankeren in het koninklijke b-bestel. De N-VA zal NU kleur moeten bekennen: wordt het b of is het VL? Het is nog niet te laat…

 3. Als je denkt dat de NVA voor Vlaanderen zal kiezen dan denk ik dat ge u vergist

 4. Er zijn steeds meer berichten over fraude bij het referendum. Bovendien zijn er aanwijzingen van infiltraties van de SNP door de MI5.. met daarbij enkele “overlijdens”. Kortom de gebruikelijke praktijken!!
  Dit alles lag dan ook in de lijn der verwachtingen. Gezien de enorme belangen die er op het spel stonden voor Londen en ook voor Brussel(=EUSSR) werd dan ook het zekere voor het onzekere genomen, en werd er “geholpen” waar nodig.
  Zelfs zonder aanwijzingen van fraude, kan dit referendum niet zonder fraude verlopen zijn, het systeem immers kennende!!!
  In een door de banksters mafia’s gecontroleerd systeem(= in Londen en Brussel), zijn fraude en bedrog immers een wezenlijk bestanddeel van dit systeem . De fraude, in welk domein ook, is er ingebakken, en bijgevolg “ambtshalve” actief , zelfs als het niet nodig is.
  Dit is ook van belang voor referenda en verkiezingen in andere delen van de EUSSR.
  We moeten ons dan ook geen illusies maken, en zeker niet in Vlaanderen.
  De infiltraties en manipulaties van de Vlaamse en rechtse partijen zijn immers ook al een feit.
  http://aanirfan.blogspot.be/2014/09/vote-fraud-in-scottish-referendum.html

Reacties zijn gesloten.