Zin in een portie Gutmenschenshow?

Vluchtelingen en toeristen ontmoeten elkaar op Lesbos
The Island of all Together

De een gaat naar Lesbos voor een zonnige vakantie, de ander maakt vanuit Turkije de oversteek in een rubber bootje in de hoop een veilig heenkomen in Europa te vinden. Op één eiland komen twee soorten reizigers samen. Filmmakers Philip Brink en Marieke van der Velden nodigden toeristen en Syriërs uit om met elkaar in gesprek te gaan. In de korte documentaire The Island of all Together spreken vluchtelingen en vakantiegangers elkaar over oorlog en de overtocht, maar ook over werk, auto’s, kleinkinderen en lievelingsfilms.

Ga naar de Volkskrant (video) voor uw dagelijkse portie ‘vluchtelingen’leed, -liefde en -begrip.  Geen interesse?  Geen probleem.  Kijk naar het ‘Journaal’ op ‘Eén’   of andere ‘duidingsprogramma’s.

FT

 

2 gedachten over “Zin in een portie Gutmenschenshow?

  1. Hoog tijd dat de NVA de vruchten gaat plukken voor hun harde werk: voor wanneer stemrecht voor vluchtelingen?

  2. Geachte redactie,
    Ik pas voor een dagelijkse portie vluchtelingen. Op 0000 (VRT), VTM , VIER, VIJF TV en alle andere links geïndoctrineerde media. Ik heb er letterlijk en figuurlijk mijn buik van vol. Van het moment dat bovengenoemde en andere linkse zenders neutrale en objectieve berichtgeving doen zal ik terug kijken. Ondertussen komt er GEEN ENKEL PROGRAMMA van deze nieuwsvervalsers op, ook geen amusementsprogramma’s.

Reacties zijn gesloten.