3000 euro voor haatzaaierij

Niets te doen met de islam2 Brilleke nodigEric Zemmour werd veroordeeld tot een boete van 3000 euro voor haatzaaierij.  Hij bestond het te durven schrijven dat moslims “hun eigen wetten hebben, de koran”, dat ze “bij elkaar wonen in de buitenwijken, waar de Fransen verplicht werden te vertrekken”. “Ik denk dat we naar de chaos gaan. Deze situatie van een volk binnen het volk, van moslims binnen het Franse volk, zal ons naar de chaos en de burgeroorlog leiden. Miljoenen mensen wonen hier in Frankrijk maar willen niet op zijn Frans leven”. De rechtbank oordeelde dat dit haatzaaien en ongenuanceerde stigmatisering was.

Vrije meningsuiting in lekenstaat Frankrijk, waar kritiek op islam en op moslims kan u duur komen te staan.

Devant le tribunal correctionnel de Paris, Eric Zemmour a soutenu qu’il parlait de « musulmans en banlieue qui s’organisent et qui », selon lui, « sont en voie de sécession ».

Le Monde: Eric Zemmour condamné à 3 000 euros d’amende pour provocation à la haine envers les musulmans.

 

4 gedachten over “3000 euro voor haatzaaierij

 1. De Fransen hun leuze Liberte , Egalite , Fraternite lijkt mij een beetje voorbijgestreefd , althans volgens die rechter .
  egalite ? de moslims hun apartheidspolitiek ! in alles en nog wat , zich verloven als ongelovige met een Fatima , kan rare gevolgen hebben .
  Fraternite bestaat in al zijn vormen bij moslims , de Fransen horen zeker niet bij hun groep . Liberte , vrije meningsuiting ? dat werd door die rechter naar de mesthoop verwezen . De rechtbank oordeelde dat dit haatzaaien en ongenuanceerde stigmatisering was Zou diezelfde rechter de moed hebben om bepaalde imams te veroordelen die jongeren ertoe aanzetten om te gaan vechten voor hun Allah . Ik denk het niet want dat heeft te maken met vrijheid van godsdienst . Ge kunt toch niemand veroordelen die vecht voor zijn ideaal , zijn religie , zijn Allah . Zij overtreden geen enkele goddelijke wet , die trouwens boven de aardse staan Zij handelen volgens de punten en komma’s van hun heilig boek . Ze zijn zo overtuigd , dat zij zelfs in staat zijn hun leven te geven . Dat zijn “helden” , martelaren ! die alle lof verdienen , die wij moeten respecteren !! . Bij bepaalde herdenkingen van Franse slachtoffers werd Allahu Akbar geroepen en was een fluitconcert te horen …. Fraternite ? Egalite ? ongenuanceerde stigmatisering ? Franse Rechter , je bent een zielige sukkelaar of een broekschijter ! Ik denk eerder het laatste . Deze nieuwe oorlog zal zijn helden in de toekomst “eren” en gedenken .Eric Zemmour is er een van !

 2. Zopas een rabbi bezig gehoord in zijn Brusselse synagoge op de vrt: waarvoor hij in eigen land zou opgesloten worden, zit hij hier te stoken: voor open grenzen, meer islam, tolerantie en de hele mikmak. Zo ken ik de jood weer.

 3. Deze veroordeling heeft geen betrekking op “haatzaaierij” maar wel op het schrijven en publiceren van de waarheid. Eric Zemmour ziet hier klaar en voorspelt op een duidelijke manier wat de toekomst zal brengen.
  Iedereen die kan, wil en vooraf durft te zien, zal tot dezelfde vaststelling moeten komen. Men dient hiervoor geen “genie te zijn à la Einstein”.
  Gezien er achter de “multikul” een gigantische verborgen agenda van de NWO schuil gaat die verborgen wordt door bergen van leugens en bedrog, moet dan ook ten allen prijzen voorkomen worden dat de waarheid wordt gezegd, geschreven en gepubliceerd over deze verborgen agenda’s.
  Het gaat hier dan ook niet in eerste instantie over de vrije meningsuiting, maar wel om het voorkomen dat het “bedrog” vroegtijdig wordt ontmaskerd.
  Men heeft hier ook opnieuw een schoolvoorbeeld van de “situationele ethiek” waarbij strenge wetten(in dit geval betreffende de “haat”misdrijven) selectief worden toegepast, door het regime en de handlangers ervan.(=nomenklatura).
  En dit alles volgens “le besoin de la cause”.
  Het feit dat Eric Zemmour die van joodse afkomst is, niet ontsnapt aan een veroordeling, bevestigt dat er hier enorme belangen op het spel staan.
  Men wordt pas aangevallen als men gevaarlijk is, en men is pas gevaarlijk als men de waarheid zegt en schrijft.
  Dit kan het best geïllustreerd worden met een citaat :
  “In a time of universal deceit – telling the truth is a revolutionary act.” – George Orwell quotes from BrainyQuote.com.” (=einde citaat).

Reacties zijn gesloten.