Ziek

ISIS zwingt Kinder zum KöpfenBij I.S. worden kinderen scherprechter.

Men vermoedt dat de beelden, die I.S. triomfantelijk de wereld instuurt, ergens in de buurt van Palmyra opgenomen werden.  De jongen wordt niet ouder dan 10 jaar geschat.  Onder gejuich van de volwassen beulen snijdt hij het hoofd van een Syrische militair af en plaatst het vervolgens op diens lichaam.  Spirituele staat?

DailyMail – Buzz.at en talrijke andere bronnen.

13 gedachten over “Ziek

   • Al die filmpjes zijn nep. Ook de grote baas van IS wil dat ze er mee stoppen trouwens.

    • Zegt hij. Maar pas nu om god weet welke reden. Een verlies van een oliebron? Een geldschieter die afhaakt? Er zit een “publiciteitscampagne” achter. Heel professioneel. We hebben hierover al geschreven. De video’s die ze zelf plaatsten getuigen van vakmanschap en ruime financiële middelen. Trouwens, de getuigenissen van de gevangenen die konden ontsnappen of die vrijgekocht werden, zijn die ook nep? Verzinnen de Jezidi’s en de Koerden het soms? heb er een bruggetje naar DailyMail bij geplaatst, met videomateriaal waarbij ze pronken in Palmyra. Zijn de vernielingen van eeuwenoude historische schatten ook nep? Vinden we die binnen 10 – 20 jaar ongeschonden terug? De enigste twijfel die we kunnen hebben betr. I.S. is niet of ze de wreedheden begaan hebben maar wel of we de omvang ervan wel kennen. Kom nu. Zijn ze misschien te vergelijken met de witte paters die de zwartjes gingen bekeren? Die er scholen en ziekenhuizen bouwden? Ernstig blijven. Ongedierte kan je niet temmen.

     • De onthoofde balt nog stevig zijn vuisten!?
      Zoek op YT eens op ISIS nepvideos, je gelooft je eigen ogen niet…

    • Nep , nep ? ik heb zojuist met een speld in mijn achterwerk gestoken om te zien of ik geen nep was, maar nee ik voelde de prik wel degelijk , ik ben dus geen nep !

     • Frans, waarom vermeld je niet ‘n paar URL’s van die ISIS-NEPvideo’s op YouTube?
      Let wel, het moeten wel nep-video’s zijn.

  • Reeds 2 jaar geleden tijdens een onthoofdingsritueel werd een negenjarige aangeleerd hoe hij moest onthoofden. Deze onthoofding ging zo traag dat het slachtoffer ongelooflijk veel pijn moet geleden hebben. Het you tube filmpje duurde meer dan vijf minuten.

 1. Op die leeftijd speelde ik nog “Antoinet wie heeft den bal” Nu leren die religieus gehandicapte kindertjes , hoe ze een hoofd moeten afsnijden. Hoe zouden de schoolresultaten van dat broekventje zijn ? Wat wil hij later worden ? timmerman , metser , misschien wel beenhouwer ! Het wordt tijd dat ze die boel gaan uitmesten , die beesten eventueel in een dierentuin als bezienswaardigheid te kijk zetten. Roofdieren in mensengedaante dat zal veel volk lokken . …..Nietemin doven de kerken hun lichten bij protestbetogingen door “mensen” , die de gave hebben om te kunnen nadenken , die het gevaar zien komen van iets , dat zich “” religie”” noemt .
  Tegenbetogers met een linkse geestelijke handicap , zoals hart tegen hard , noemen ons racisten , fascisten , onverdraagzamen enz . De toekomst zal ons gelijk geven . Wat mij opvalt , in geen enkele krant vond ik nooit een artikeltje, waarin een Iman zijn gal uitspuwde over de fratsen van hun extra vrome broeders , uit angst ? De media is al even laf , bij aanslagen zijn de daders gewoon verwarde zielen , hulpbehoevende , gestoorde mensen Het heeft gelukkig allemaal niets met Islam te maken . Na WO I , WO II is nu Allah aan de beurd , de religieuse bezetting is al volop bezig met medewerking van de ,.
  ..groen , rode smartlappen . Onze almachtige God , waar zit die ergens ? OLV vrouw , die ge vroeger regelmatig tegen kwam , langs Vlaamsche wegen , heeft blijkbaar geen zin meer om nog eens te verschijnen , zoals in Lourdes , Fatima ….. Rechts of “gezond” verstand staat er helemaal alleen voor !

 2. Zoals Rene terecht schrijft ” het wordt tijd dat we de boel gaan uitmesten” . Wat mij betreft kunnen de Amerikanen nu echt eens laten zien wat ze al dan niet (militair) kunnen. Op Discovery channel en andere “interessante” zenders zie ik meermaals over welk hoog technologisch materiaal het Amerikaans leger beschikt om “mission impossible ‘s” uit te voeren, maar is dat wel degelijk zo. Of is het propaganda? Het is misschien de hoogste tijd dat legers van westerse landen een coalitie gaan vormen, en de boel gaan uitmesten. In het slechtste geval kan er nog altijd een bommeke gedropt worden.

 3. Mijn vraagstelling ; Zijn deze kinderen nog te redden ? Antwoord : neen. Het zou dan ook normaal zijn dat kinderen met bomgordels, opleidingskampen voor zelfmoordterroristen met kinderen onmiddellijk vernietigd worden. Cru, maar er is geen andere oplossing.

Reacties zijn gesloten.