Wat niet weet, wat niet deert… Wij weten het wel!

Een gunstige wind liet de door Google gewiste informatie over asielcentra bij onze redactie belanden.  Het is zo goed als onmogelijk iets uit het internet te wissen als het ooit geplaatst en verspreid werd: Volg bruggetje naar asielcentra (D).

junJULaug
Previous capture13Next capture
201420152016
1 captures

13 jul 15 – 13 jul 15
sparklines
Close Help
Kein Asylantenheim in meiner Nachbarschaft
Diese Karte wurde im Zuge der Kampagne “Kein Asylantenheim in meiner Nachbarschaft” erstellt.

Bitte teilen Sie uns weitere Standorte von Asylantenheimen im
Format: Ort, Straße + Hausnummer, Bemerkung
zur Erweiterung dieser Karte mit. Nur mit Ihrer Hilfe kann es gelingen, flächendeckend möglichst viele Asylantenheime zu erfassen.
Kontakt: kein-asylantenheim@gmx.de

 

15 gedachten over “Wat niet weet, wat niet deert… Wij weten het wel!

 1. Ik hoor zo weinig over die nieuwe ‘snel weer weg’ wet die uitgevaardigd werd in D? (In ruil voor regularisatie voor langdurig ‘geduldeten’ met werk en duitskennis)

 2. De duitsers plooien zich dubbel voor hun asielzoekers, vooral de vrouwen dan, die na het poetsen van de toiletten voor de tienduizenden luierikken, ook nog eens ‘s nachts tot hun dienst staan. Maar kijk hoe de eeuwig stokende jood dat omschrijft:
  ‘Duitsland behandelt vluchtelingen en asielzoekers nu al op een onaanvaardbare manier.’
  Lees de rest van het weerzinwekkende artikel van Yascha Mounk op de vlaamse extreemlinkse mesthoop bij uitstek:
  http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/07/17/waarom-ik-uit-de-spd-stap

 3. “…de eeuwig stokende jood …”

  Ik stel vast dat de antisemieten nog steeds vanonder de stenen kruipen om hun haat te uiten.

  • Maar toch is er een verschil: Ik stook nl PRO mijn vaderland en PRO Europa (niet pro EU), de joden echter TEGEN hun vaderland (gastland) en TEGEN Europa. Ze willen hier de multikul en de islam invoeren die ze in hun eigen land Israel mordicus NIET willen. Die paar honderdduizend arabieren in Israel werken ze er ook nog eens uit.
   Wist je trouwens dat de Russische revolutie van 1917 ook een joods onderonsje was?

   • Get lost met je crap.
    Je lult wat uit je nek, vermoedelijk ben jij ene van het SOORT die denkt dat Nine Eleven een Joods komplot is en dat IS gestuurd wordt door Bibi.
    Israël heeft helaas ook af te rekenen met appeasers onder hun landgenoten die denken dat vredevol samenleven met de islamiet mogelijk is.
    Dat er (ook buiten Israël) Joden zijn die hetzelfde denken als de linkse islamofiele multikullers is niet verwonderlijk, tegenstand in eigen rangen is van alle tijden net als verraad of onwetendheid door God weet welke reden.
    Tussen haakjes Frans, wil ik je wel meegeven, ik sta —>onvoorwaardelijk<— achter Israël en heb het niet zo begrepen op antisemitsche SOORTEN.

    • Ik zie dat je mij gelijk geeft als ik zeg dat vele joden links zijn.

    • @ Trucker
     ‘onvoorwaardelijk’ gaat wel heel ver. Beveel en ik volg?
     In het ‘Middle East Forum’ met als kleinere ondertitel ‘Promoting American Intrest’, wat op zich inhoudt dat de twee landen een hoop gelijke interesse verdedigen vind je toch bijdragen die je op zijn minst de wenkbrauwen laten fronsen zoals o.a. ‘Can Arabs buy Land in Israel?’. Je kan moeilijk rechten verbieden die je in andere landen voor je soortgenoten opeist. ‘Kunnen joden land (huizen) kopen in Nederland en België?’ Kan je de reacties voorstellen als het antwoord njet zou zijn?
     Jewish News : stop allowing non jews to make aliyah. We must change the laws of return so it will include only those who are jewish according to the halacha. Even aan Zuid-Afrika denken : wij laten enkel diegenen toe die van Germaanse bloede zijn.
     Bestaat voor dit alles geen woord? Apartheid.

     • ‘onvoorwaardelijk’ inderdaad, en net als jij zijn er nog die in een discussie toch nog enige reserve hebben tegen de Israël, sommigen die dan verwijzen naar Sabra en Shatila of de “agressieve” (buitenland) politiek van Israël…
      “…Beveel en ik volg?…” is (voor mij) geen synoniem voor ‘onvoorwaardelijk’.
      Ik sta achter Bibi in elke zet die hij doet en vind trouwens dat hij nog veel verder kan gaan als nu, dan was om één nijpend probleem te noemen, het islam(ieten) probleem reeds historie.
      “Apartheid” suggereren in de context Israël…ik blijf beleefd en laat deze kelk aan mij voorbijgaan.
      In feite is het het aloude ‘je bent voor of tegen’ en al de rest is praat voor de galerij.

  • Eerlijk is eerlijk. Op dit blog (en vele andere) wordt nog geen klein beetje op Semieten afgegeven, op de slechte Semieten dan, op die waarvoor je vanonder de stenen mag kruipen. ‘t Neemt niet weg dat ‘t antisemietisch is, alleen wordt het zo niet genoemd.
   Zei Arafat het in zijn levendige dagen al niet : ‘t is verkeerd dat Semieten tegenover Semieten staan, jullie zijn onze broeders.

   • Is daar iets mis mee? De Australiërs doen het enigszins anders: zij geven de asielzoekers geen geld, geen visum voor een ander land, geen mogelijkheid om aan werk te geraken (buiten Israël). Als Israël slechts de helft van de aanvragen goedkeurt, dan zitten zij binnen vijf jaar vol met gelukzoekers. Waarom zouden die Afrikanen nog verder trekken als het dichter bij huis kunnen krijgen?

   • Jij bent waarschjijnlijk niet op de hoogte dat er in Israël islamieten wonen, onlangs gelezen dat er IN Israël IS vlaggen opgedoken zijn.
    Als er één natie is die geen éne islamiet op hun grondgebied zou mogen dulden is het wel Israël, het is nog niet genoeg dat ze omringd worden door de meest verwerpelijke ideologie die de mensheid ooit heeft aanschouwd, nee ze zouden nog eens hun vijand moeten binnenlaten en pamperen…

 4. De voetbalploeg Beitar uit Jeruzalem kwam een matchke spelen in Charleroi. Daarbij ontstonden de nodige’ relletjes’, want Beitar heeft zijn spandoeken bij: ‘Beitar voor altijd 100 procent zuiver. ‘t Is maar omdat je het zou weten.
  Volgens onze media waren die relletjes de schuld van Charleroi aanhangers. Kan zijn, maar Haaretz ziet dat anders, omdat ze die Beitar boys kent.
  Een zeker Dan die over Beitar spreekt, zegt dat je je niet altijd meer bewust bent dat de mensen met wie je in conflict bent dezelfde mensen zijn als jiij en ik. Het enige verschil tussen de zuiveren en niet zuiveren is de taal, zegt hij. En dan zijn Hebreeuws en Arabisch als semietische talen nog aan elkaar verwant. Wie mij niet kent, zegt dan, en zich baseert op mijn neus en kleur van mijn huid en haar, houdt mij voor een Arabier, maar ik ben een Jood.
  Verwant of niet, ik gun het hen dat ze een beetje met elkaar op de vuist gaan en wat bommetjes leggen. Waarom zou ik het hen niet gunnen? Ik merk immers dagelijks dat in ons geliefde vaderland een verwant volk met een verwante taal naar de hel wordt gewenst. Blank tegen blank, Semiet tegen Semiet.

Reacties zijn gesloten.