10 gedachten over “Zegemars van de bezetters

 1. Wat een verrijking voor ons, en de linkse kerk heeft gelijk er moeten er nog meer bijkomen want wij hebben cultuur te weinig

 2. Geen wonder dat mosselslims niet “naar redelijke taal” luisteren… ze zijn potdoof geraakt door àl hun kattengejank. 🙂

 3. Beangstigend.
  Stel voor dat Pegida dit op 19 mei (aanvraag is aangevraagd voor Antwerpen) op groot scherm brengt MET geluidsband, vooraleer de volgende mars met kromzwaarden eraan komt.

  Is er een toelating voor nodig om deze film, gemonteerd op camionetten, op centrale punten in steden en gemeenten te vertonen?

   • Ja, omdat ik begrepen heb dat jullie banden met de Pegida organisatie nauwer zijn en deze mogelijkheid misschien kunt voorleggen.

 4. Italie heeft ondertussen weeral 1200 bezetters ‘gered’. Zij waren bij mooi weer vertrokken maar voor de Libische kust, na 100m dus, kwamen ze in moeilijkheden, gelukkig vlak bij een boot van de Italiaanse kustwacht. Berlijn, Brussel, en Rome in de wolken.

 5. Wij zijn allemaal op het verkeerde been gezet . Dat is een Engelse Pegida betoging tegen de Islamisering , waarbij alle deelnemers zich verkleed hebben in Islamieten !

 6. Duidelijk in beeld gebracht : democratie leidt naar ochlokratie (heerschappij van het gepeupel)

Reacties zijn gesloten.