Wrede vrede

Volgens Bild en andere bronnen zou Angela Merkel goede kansen hebben op de Nobel Vredesprijs.  Reden: haar houding tijdens de Oekraïne- en vluchtelingencrisis.  Beide veroorzaakt door de VSA, de EU en de zetbazen in de resp. EU-lidstaten.  Och, als Obama en de EU die beker konden krijgen, waarom Mutti dan niet?
Oskar Lafontaine (SPD) heeft daar een andere kijk op.
Obama is verantwoordelijk voor duizenden doden d.m.v. dronenaanvallen, waarbij ook burgers omkomen.  Vanuit het Duitse Ramstein wordt de Amerikaanse dronenoorlog gestuurd.

Angela Merkel Stasi Uniform

http://en.metapedia.org/wiki/Angela_Merkel

Tegelijkertijd is Merkel samen met andere EU-lidstaten een voorstandster van het vrijhandelsakkoord dat Afrikaanse landen zal verplichten hun markt tot ca. 83% voor de Europese import te openen en importtaksen af te schaffen.
Dat de Afrikaanse economie niet kan concurreren met Duitsland ligt voor de hand.  Door de vrijhandel dreigt nog meer armoede in Afrika, wat dan weer tot het perfide gevolg van nog meer immigratie naar Europa zal leiden.

Wat Oekraïne betreft kunnen we slechts in herhaling vallen.  De situatie werd door de uitbreidingsdrang van de NAVO, van de VSA en zijn vazalstaten in de EU, in het leven geroepen.  De voormalige kanselier Helmut Schmidt heeft in 2007 gewaarschuwd: “Er is minder gevaar voor de wereldvrede  vanuit Rusland dan vanuit Amerika.”  
Leerling-tovenaar Merkel volgt zonder tegenspreken de richtlijnen van de wrede Nobelprijswinnaar Obama. En daarvoor moet ze beloond worden.

Oskar Lafontaine vindt trouwens dat de VSA de “vluchtelingen” moet opnemen:

FT

8 gedachten over “Wrede vrede

 1. Uiteindelijk zal het Poetin zijn die heel dat IS circus van de kaart zal vegen. Als ik de media mag geloven gaat hij 150.000 soldaten sturen . Hij steunt de Syrische president , waarom niet , als dat een oplossing kan zijn . Obama is natuurlijk “tegen” maar ik las ergens dat Rusland Obama vrij gemakkelijk heeft kunnen paaien met het sturen van een handje bananen !

 2. Wat is het probleem ? Als Erdogan recht heeft op een audiëntie bij de koning en op een erelint, dan kunnen we ook niet moeilijk doen voor IM Erika!!
  Beiden behoren immers tot dezelfde “crypto soort”!!
  http://www.demorgen.be/buitenland/belgie-gunt-erdogan-erelint-omdat-het-moet-a2478816/
  Een citaat :
  “België zit in zijn maag met het staatsbezoek van de omstreden Turkse president Erdogan. Koning Filip zal hem ook ridderen in de Leopoldsorde. Dat protocol stemt niemand in de regering gelukkig, maar hem het erelint ontzeggen kon ook niet.”(=einde citaat).
  Alle gedecoreerden in dit apenland zijn van af nu dan ook in een “deftig gezelschap” wat de marktwaarde van hun linten en medailles nog zal doen toenemen!!
  Het illustreert anderzijds ook wie er hier de baas is!!(= het paard van Troje).
  Na de ontvangst van Erdogan door de Flup .. kan ook de discussie over de ontvangst van Leopold III door Hitler dan ook definitief gesloten worden. De lat ligt nu immers gelijk. Ofwel is er overal een probleem ofwel nergens.
  Nog een citaat :
  “Organisaties van Turkse minderheden hebben al aangekondigd dat ze bij de opening, morgen, zullen protesteren tegen de aanwezigheid van ‘negationist’ Erdogan. Europalia Turkije zal een “valse lezing van de geschiedenis” zijn en de “honderdjarige herdenkingsverjaardag van de genocide maskeren”, vrezen ze. De uitnodiging van Erdogan komt nog van de vorige regering.”(=einde citaat).
  De Armeense genocide wordt er nog eens bij gesleurd, maar eens te meer zwijgt men als vermoord over wie de werkelijke aanstokers waren.
  Zie ook dat De Morgen het heeft over Turkse minderheden!!!
  Voor een door de loge gecontroleerde “riool gazet” is het immers niet vanzelfsprekend de waarheid te schrijven over de rol van de “broeders” bij deze genocide!! Van revisionisme en negationisme gesproken !!!

 3. In Kroatien sind über am Wochenende insgesamt 11.100 Flüchtlinge angekommen, davon alleine am Sonntag rund 5.070, teilte das kroatische Innenministerium mit. Am Montag bis 12.00 Uhr gab es weitere 3.500 Neuankünfte. Die Gesamtzahl der Flüchtlinge, die in den letzten knapp drei Wochen die Route über Kroatien nützten, stieg somit auf rund 115.300, hieß es weiter. (Salzburger Nachrichten d.d. 05.10.2015)
  Bron: http://www.salzburg.com/nachrichten/dossier/fluechtlinge/sn/artikel/mehr-als-11000-neuankuenfte-in-kroatien-ueber-wochenende-168396/

 4. Merkel is niet alleen de dochter van een dominee, ze was zelf beter ook dominee of hoofd vd protestantse kerk geworden, want ze heeft er helemaal het karakter voor: zeer religieus en naief. Net zoals haar Kerk beseft ze dat het christendom op zijn laatste benen loopt in Europa, en ipv de samenleving over te laten aan het verachte atheïsme, wil ze het continent een andere godsdienst cadeau doen: de islam.

 5. Sinds Obama en de EU de Nobel Vredesprijs kregen, heeft die prijs veel van zijn aanzien ingeboet. Als Merkel hem krijgt rest er van dat aanzien niets meer.
  In Duitse media komt toch meer en meer aan bod dat de ernstige problemen met ‘Vluchtelingen’ zijn toegenomen en blijven toenemen. Dat moet kloppen vermits de veroorzaakster van al die problemen zich op een wereldreis naar Indië begeeft. Die dame heeft het talent om zich uit de voeten te maken iedere keer als de problemen de pan uitrijzen.

  • Juist, maar voor ze vertrok heeft ze haar vluchtelingenmantra herhaald: “er is geen bovengrens en wir müssen das aushalten”.

 6. Uniek: de ARD is erin geslaagd om in een interview van een uur met Merkel over de dreigende islamisering van D niet één keer het woord ‘islam’ of ‘moslim’ uit te spreken…

Reacties zijn gesloten.