Wordt C Star van Identitaire Beweging geboycot?

De C-Star, het schip dat de Identitaire Beweging verwierf met het doel voor de Libische kust te patrouilleren, ‘vluchtelingen’bootjes te localiseren en aan de Libische kustwacht te rapporteren om zo de toestroom naar EUropa te verminderen zou volgens onderstaande video problemen gehad hebben in Famagusta, Turksbezet Noord-Cyprus.  De “(nazi)kapitein” en officieren werden volgens de poco media gearresteerd.  Naar verluidt (Nepnieuws!) zou de Tamil bemanning in Italië of Cyprus (?) asiel aangevraagd hebben, werden de kapitein vroegere wapensmokkel en huidige mensensmokkel ten laste gelegd.  Daar bovenop zou de kapitein ‘bootvluchtelingen’ gedwongen hebben de terugreis naar Libië te ondernemen.  Quod non.  Je moet geen geografisch genie zijn om te weten dat de C Star nog een behoorlijke afstand moet afleggen naar Libië.

Why the Defend Europe anti-migrant ship was briefly detained in Cyprus

Voorafgaand aan dit verhaal, werd bekend gemaakt dat het schip in Egypte ‘gearresteerdvastgehouden werd.  Onheilstijdingen of wensdromen.  Benieuwd wat er nog meer op ons afkomt.

Onze redactie heeft de C Star even gepeild.  Via www.marinetraffic.com kan men de juiste locatie van schepen te weten komen.  Hieruit blijkt dat de C Star gisteren om 19.40 u Famagusta verlaten heeft. Volgens Marine Traffic bevindt het schip zich momenteel ten zuiden van Limassol, tussen de Libanese en Cypriotische wateren.  De locatie wordt bevestigd door www.vesselfinder.com. 

Hopelijk kan de C Star ongehinderd haar koers naar de Libische kust voortzetten.  Een beetje sabotage is nooit veraf.  Een ongeluk is snel gebeurd.

‘Génération Identitaire’ koopt boot om migranten te stoppen

 

 

14 gedachten over “Wordt C Star van Identitaire Beweging geboycot?

 1. De woordvoerder: voor de bevordering van de massa invasie; eveneens actief als promotor voor het omverwerpen van staten (Oekraïne) en daarbovenop nog DE vertegenwoordiger van en liberale One World, die man heet George Soros.

  Met zijn Open Society Foundation sponsert hij Hope not Hate in GB.
  Daaraan verbonden is Crowdfunding-Platform Patreon dat erin slaagde rekeningen van de activisten van Defend Europe te blokkeren. Slachtoffer hiervan werden leidende figuren als Martin Sellner en Patrick Lenart.
  Tevens werd het gerucht verspreid, bij de tot nog toe grootste actie van de Identitaire Beweging, dat het schip zwaar bewapend is. Wat direct werd tegengesproken, maar als je tegen een Soros moet opboksen??? aan wiens kant staan dan de media???

 2. In Hagalil (26 juli) las ik toch weer een staaltje over slecht gedrag.
  Stel je voor: de voorzitter van AfD in Leverkusen, Yannick Noé, wou op 14 juli een ‘zomerfeest’ houden in Schloss Morsboich in Leverkusen.. Dit woord wordt al met aanhalingstekens geplaatst omdat een dergelijk woord het ergste laat vermoeden.
  Dat vermoeden wordt al ras bevestigd want Noé had vertegenwoordigers van de rechts extreme scene uitgenodigd, namelijk uit de door de staatsveiligheid in het oog gehouden Identitäre Bewegung en uit de rechtse, door gewelddaden bekend geworden Kontrakultur. Die vertegenwoordigers waren respectievelijk Martin Sellner en Mario Müller.
  Hoe ik ook zocht in de Duitse kranten op Google, ik kon geen gewelddaden van beide heren vinden noch van Kontrakultur. Wat niets wil zeggen want zoals we allen weten, vegen de media de gewelddaden uit rechtse hoek onder de mat.

  Het is niet alles: de aankondigingen voor het ‘zomerfeest’ verschenen uitsluitend in rechtse media en produkten, zoals Phalanx Europa, Patriot Peer, Jungeuropa Verlag, Cuneus Culture en Pils Identitär.
  Ik dank Hagalil voor het vermelden van deze bronnen, zodat ik mijn horizon kan verwijden en lezen wat die mensen te vertellen hebben.

  De Antifaschistische Aktion Leverkusen (Aalev) kon met het aangekondigde zomerfeest niet lachen. Het was niet vergeten dat AfD, in december 2016, al een verkiezingsmeeting met 60 bezoekers in het Stadsmuseum Morsboich had gehouden, waar Noé de tegenstanders ‘meningsfascisten’ noemde. Wat natuurlijk heel fout was van Noé. In datzelfde jaar, 2016 dus, en wel bepaald in oktober had Beatrix von Storch gesproken. En ook op deze meeting mochten alleen aangekondigde sprekers hun woord doen. Ik concludeer daaruit dat de mannen van Aalev het podium niet op mochten, noch de vertegenwoordiger van de Bond zonder Naam. Afgezien van Speakers Corner in Londen, ken ik geen enkele plaats waar sprekers onaangekondigd het podium op mogen, maar dat gebrek aan kennis is mijn eigen fout.

  Gelukkig, vindt Hagalil, reageerde de stad Leverkusen ditmaal snel: het ‘zomerfeest’ werd verboden. Waarmee een staatsgreep vermeden werd.

 3. Vooraleer Bert de Bruyne me op de vingers tikt: ik geef het toe, damals was in het Oranje Huis een Speakers Corner waar je op zaterdagnamiddag je ideeën, je filosofie en de manier waarop je Vlaanderen kon redden, uit de doeken mocht komen doen. De Hofnar, H.v.O, heeft daar gretig en niet uitgenodigd gebruik van gemaakt.

 4. +++Die C-Star ist wieder frei++

  The CStar crew has just been released. Lies and FakeNews from NGOs have been exposed once again. Defend Europe onward to Catania!

  L’équipage du CStar a été relâché. Les mensonges et FakesNews des ONG ont encore échoué ! Defend Europe en route pour Catane !

  Die Crew der CStar wurde freigelassen. Die Fakenews der NGOs waren wieder wirkungslos. Defend Europe auf dem Weg nach Catanien!

  La crew della Cstar è stata appena rilasciata. Le bugie e le FakeNews delle ONG sono state smentite! Defend Europe verso Catania!
  Bron: https://www.facebook.com/identitaere/

Reacties zijn gesloten.