Moslim ‘vluchtelingen’ vliegen vanuit Italië naar Merkelland

Zal u allicht nergens in het poco nieuws (mogen) vernemen.  Geliefde vakkrachten krijgen een vliegticket vanuit Italië naar Merkelland.

Nochtans is Duitsland niet verplicht hen op te nemen.  Het Opperste Gerechtshof van de EU beslist dat EU-lidstaten wel degelijk ‘vluchtelingen’ mogen terugsturen naar het eerst betreden land der EU – zelfs bij ongewone omstandigheden.  Dublin blijft van kracht.  Slecht nieuws voor het verdeelplan der EU-potentaten.

EU court rejects ‘open-door’ policy and upholds right of member states to deport refugees

1 gedachte op “Moslim ‘vluchtelingen’ vliegen vanuit Italië naar Merkelland

  1. Het proberen waard:
    Italianen, zeg de moslims dat de patroonheilige van de piloten, of vliegeniers zo je wil, de Madonna van Loreto is. De kans bestaat dat ze het vertikken om het vliegtuig in te stappen. Zeker als je hen vertelt dat deze Madonna heel wat kan. Zo liet ze, toen ze zag dat het Heilig Land voor de christenen verloren was, haar huisje in Nazareth door engelen via Dalmatië naar Loreto overbrengen. Het zou dus wel eens kunnen, moslims, als ze merkt dat door jullie Italië en het christelijke Westen verloren gaat, ze jullie in plaats van naar het beloofde land je ‘en masse’ terug naar af brengt.

Reacties zijn gesloten.