Wist u dat er een officieuze “trotse pedofielen-dag” bestaat?

Wij niet. Wij vernamen dat naar aanleiding van een door Elon Musk verwijderde tweet over de zgn. “Alice Day” die jaarlijks herdacht, gevierd, wordt op 25 april. In de tweet had ene ZeebDemon, een volgeling van de “Pedophile Pride Day”, een aangepaste regenboogvlag geplaatst. Blijkbaar zijn de wereldwijde “Prides”, de stoeten als een wansmakelijke uiting van de ondergang van onze cultuur niet genoeg… de kinderen moeten er ook aan geloven. Pedofielen vinden dat de benaming te negatief overkomt: ze willen “personen die aangetrokken worden door minderjarigen” genoemd worden en als zodanig geaccepteerd worden binnen de grote regenboogclan.

Elon Musk liet b.g. ZeebDemon per kerende weten dat hij niet gediend was met pedofielenreclame: “Not tolerated on this platform”.

Hoe ziek moet men zijn om het misbruik van kinderen te vieren, te bewieroken? Blijkbaar is die Alice Day iets dat al langer aan de gang is. Ze misbruiken niet alleen kinderen maar ook een onschuldige teddybeer als symbool. Kijk even mee:

https://www.foxbusiness.com/technology/twitter-user-pedophile-flag-account-suspended

https://thepostmillennial.com/elon-musk-suspends-account-that-tweeted-out-pedophilia-pride-flag-not-tolerated-on-this-platform?utm_campaign=64483

2 gedachten over “Wist u dat er een officieuze “trotse pedofielen-dag” bestaat?

  1. Al de tegenwoordige uitwassen zijn het gevolg van een vele jaren verwaarloosde bescherming van het kind. De politici en de sekten van elke aard zouden in eigen boezem moeten kijken want ze hebben de bescherming van het kind laten afbrokkelen zonder te bedenken dat ze hun eigen graf aan het delven zijn.
    Zelf het ongeboren leven is niet meer veilig in de moederbuik. De aanslagen op elk ethisch vlak worden steeds maar heftiger, dodelijker en onverantwoordelijker.
    De door geslagen moderne wereld is via gerichte media aan een echte neergang aan het gaan. Men zal het maar beseffen als men zelf de negatieve gevolgen er van ondervind. Maar is het dan al niet te laat. .

Reacties zijn gesloten.