“Wij mogen hen zelfs niet tegenhouden.”

Duitse politieagent: “Wij mogen vluchtelingen zelfs niet tegenhouden.”

Politieagent B.K. wordt ingezet in Passau, Freilassing en het Hauptbahnhof in München.  Zijn ervaringen:

“In het begin kwamen nog gezinnen met kinderen die enige opvoeding hadden en Engels spraken.  Intussen bestaat 95% der ‘vluchtelingen” uit alleenstaande mannen.

De helft heeft geen geldige paspoorten of documenten.

Wat er echt gebeurt, krijgt de bevolking niet te horen.  Een asielzoeker wou een andere de keel oversnijden.  Wij noteren aanbrengen van “gevaarlijke lichamelijke letsels” in plaats van “moordpoging”.  Dat staat beter in de statistieken.  

In de laatste paar maanden heb ik juist gesteld één klacht tegen een Duitser genoteerd.  De rest tegen vluchtelingen.

Aan het Hauptbahnhof worden vrouwen regelmatig seksueel lastig gevallen.  Als we hen een plaatsverbod geven, dan krijgen we te horen: “Je bent niet mijn politie.  Je bent een racist.”

Als een ‘vluchteling’ bij een controle er vandoor wil gaan, dan mogen we hem zelfs niet tegenhouden.  Bevel van boven.  Dat zou  nl.  fysisch geweld betekenen.  Intern luidt het: liever laten lopen.

We hebben strengere controles nodig, meer agenten en meer steun van de politiek.  Anders komt het ooit tot een grote knal.  Als die er al niet is.”

 

Bild

 

9 gedachten over ““Wij mogen hen zelfs niet tegenhouden.”

 1. Feigen nach ostern.
  Duits is niet mijn ding.
  “Wij mogen dat niet”,wat stelt uw job dan voor?

  • Geen probleem, lieve Gina, doch… er is (maar) één klein “fauwtje” 😉 geslopen in Uw berichtje: >O< stern .
   Een zelfstandig naamwoord schrijft men steeds met een hoofdletter in het Moffrikaans, dus: Ostern.

   • Niet alleen in het “Moffrikaans” Victor, zelfs in het Schwytzerdütsch schrijft men zelfstandige naamwoorden met ‘n hoofdletter… 😉

 2. Over de plannen met Duitsland( de rest van de EUSSR volgt nadien) :
  HARTGELD 12.01.016
  Deutschland & Euro, EU, Welt:
  [08:58] Leser-Zuschrift-AT zum UNO-Bericht “Replacement Migration”: mustread+mustread+mustread!
  Das hier ist extrem brisant!!!! Schwarz auf Weiß aus offizieller Quelle von der UN mit passendem Titel:
  http://www.un.org/esa/population/publications/ReplMigED/Germany.pdf

  “Empfehlung in mehreren Szenarien: 10-30 Millionen Migranten und deren Nachkommen bis 2050 in Deutschland. Bedeutet: 1 Mio Migranten Zuzug pro Jahr, jedes Jahr. Und wir wissen ja, wer bei der UN Generalsekretär werden will! In 25 Jahren wird Deutschland, wie wir es heute kennen, nicht mehr existieren! Wieso schenkt niemand den Menschen reinen Wein ein????
  P.S. Speichert das ab, solange der Link noch funktioniert.
  Das KANN man einfach NICHT kommentieren! TB(=einde citaat)
  Het voormelde bericht is dan ook klaar en duidelijk.
  Het gaat hier dan ook om een gigantische samenzwering tegen onze westerse bevolking en beschaving door de NWO(die gebruikt maakt van de UNO, EUSSR ..).
  Zoals de moderator van Hartgeld meldt, zal het belangrijk zijn het desbetreffende document in het bruggetje af te drukken voor het verdwijnt.
  De erin vermelde cijfers zijn immer “hallucinant”.
  Nog een bron over de samenzwering :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/wolfgang-effenberger/vorboten-einer-westlichen-goetterdaemmerung-.html
  met citaat :
  “09.01.2016
  Vorboten einer westlichen Götterdämmerung?
  Wolfgang Effenberger
  Auf dem Kölner Bahnhofsvorplatz kam es in der Silvesternacht zu einer spontanen Versammlung von 500 bis 1000 jungen Männern, die nach ersten Aussagen der Kölner Polizeiführung »dem Aussehen nach aus dem arabischen oder nordafrikanischen Raum« stammten. Dem widersprachen die vor Ort eingesetzten Polizisten. Die Personenkontrollen hätten ergeben, dass es sich nur bei einer kleinen Minderheit um Nordafrikaner handele, beim Großteil der Kontrollierten um Syrer.
  Handelt es sich vielleicht um das Instrument der Migration als Waffe? Laut einer Studie des Center on Contemporary Conflict werden seit über 50 Jahren Flüchtlingsströme gezielt als Druckmittel gegenüber nichtkooperierenden Staaten eingesetzt (=einde citaat).
  Het gaat hier dus om de inzet van het immigratiewapen als massavernietigingswapens, waar ik reeds vroeger naar verwezen heb in een publicatie.
  Over het doel :
  “Es geht den USA um die Destabilisierung Europas – hier könnten die Migranten eine große Rolle spielen – und die Beherrschung Eurasiens. Die Bauaktivitäten der US-Streitkräfte in Deutschland – so der Neubau eines neuen Militärkrankenhauses bei Weilerbach in der Pfalz –, in Polen und in den baltischen Staaten deuten darauf hin, dass die USA in nächster Zukunft im europäischen Raum mit blutigen Auseinandersetzungen rechnen. Da die USA dabei meist verstärkt auf Söldnerarmeen (Non-Nation Forces) setzen, bilden die jungen und kerngesunden männlichen Flüchtlinge ein verlockendes Reservoir.”(=einde citaat).
  Met de USA bedoelen we hier de NWO krachten.
  We zien hier opnieuw een evolutie naar “huurlingenlegers” met alle gevolgen van dien.
  Deze “immigratie wapens” kaderen dan ook in de strijd om de hegemonie in de wereld :
  “Es geht um nicht weniger als die »full spectrum dominance« zu Land, zu Wasser und in der Luft. Als wichtigste Gegner werden die Konkurrenzmächte China und Russland genannt. Deshalb darf es kein starkes – möglicherweise mit Russland kooperierendes – Europa geben. An zweiter Stelle stehen gegnerische »regionale Mächte« – z.B. der Iran. Trotz der aufgeblähten Monstrosität des Islamischen Staates steht der Kampf gegen den internationalen Terror merkwürdigerweise in der Priorität weit unten. Wir sollten dieses Papier ernst nehmen! Das Vorgängerpapier aus dem Jahr 1994, TRADOC 525-5, wurde eins zu eins umgesetzt.”(=einde citaat).
  Over de rol van het allochtone, maar ook autochtone(=antifa) schuim van de straat :”Speerspitzen des Umsturzes sind meist kleine Gruppen von Jugendlichen ohne eigene Familie. Sie wurden bisher über Prepaid-Handys zwecks schneller und flexibler Bildung von Demonstrantengruppen (Flashmob), in den letzten Jahren vermehrt über Internet, besonders mittels Facebook und Twitter, koordiniert. Mit der dauerhaften Besetzung des wichtigsten Platzes (Maidan, Tahrir) in der jeweiligen Hauptstadt wurde eine maximale Öffentlichkeit ermöglicht(=einde citaat).
  Dit alles bevestigt eens te meer dat Köln en al de rest geen toeval is, maar kadert in een bewust gevoerde strategie met behulp van verraders, in dienst van buitenlandse “samenzweerders” die schuil gaan achter de NWO.
  Het is deze “samenzwering” die in eerste instantie dient aangepakt te worden, en die wat Europa betreft, zich afspeelt op het schaakbord van Brzezinsky.

 3. 9 dode duitse toeristen in Istanbul, dank zij een Syrier. Hoeveel honderdduizenden voeren de duitsers er zo in per jaar? Hoelang nog voordat de Gutmenschen met hun ongeneeslijk Helpersyndroom ook daar in een plas bloed liggen?

 4. Bij ons is het niet veel beter, hier zien ze overtredingen door getinte medemensen ook dikwijls door de vingers. Een tiental jaar geleden zijn door zo’n voorval mijn ogen open gegaan. Wij hadden een oude Mercedes personenwagen, die niet meer gekeurd was en dus niet meer ingeschreven en verzekerd. Ik verkocht hem op een Automarkt aan mannen van ik vermoed Algerijnse afkomst. Een tweetal maanden later krijgt mijn vrouw telefoon van de politie, ze hadden een Mercedes onderschept met een nummerplaat die op onze naam sprak. Die zelfde Algerijnen reden dus rond met een voertuig met valse nummerplaten, niet gekeurd en zonder verzekering. De politie vroeg mijn vrouw om uitleg en zei dat een ze nieuwe factuur nodig hadden.
  Een uurtje later staan die Algerijnen voor onze deur met de Mercedes, mij vrouw belt naar die politieman met de vraag wat ze moet doen, hij zegt geef ze een nieuwe factuur en laat ze maar rijden. Dat toonde toen al aan dat een getinte medemens meer rechten heeft dan de brave Vlaming.

 5. Ik kreeg dat ooit eens te horen toen ik een “Marok” op den bon slingerde ” Ik was een racist” Zolang politiek kleeft aan de politie zal het nooit veranderen ! Vandaag zijn het de socialisten , morgen de Katholieken enz Ze hebben allemaal een andere visie en de politie moet naar hun pijpen dansen . Volgens het boekje is den burgermeester slechts het administratief hoofd van de politie maar de werkelijkheid is anders , een voorbeeldje Gas boetes uitdelen tegen Islamisering en zelfs de kerken doofden hun lichten …Vrije meningsuiting ??? De politie is als een waakhond , zijn tanden werden uitgeslagen , werd aan de ketting gelegd en moet luisteren naar zijn baasje … zoniet geen eten noch drinken.

Reacties zijn gesloten.