Ook de schuldcomplexhamer gevoeld?

mediamanipulatieTwee dagen bij elk journaaluitzending beelden van ‘Biafraanse’ lichamen op uw beeldscherm.  Madaya is aan het verhongeren. We moeten nog maar eens onder de spitsroeden van onze onbetamelijke weelde buigen om begrip te hebben voor de ‘vluchtelingen’ en als het enigszins kan tegelijkertijd een vermanende vinger naar de beul Assad uit te steken.

Als je straks je biefstuk-frit eet, denk dan aan de arme kindjes in Madaya die van deze luxe verstoken blijven.  Doneer aan de eerstbeste poco liefdadigheidsinstelling.  Maak dit weekeinde een gezinsuitstap naar het dichtstbijzijnde asielcentrum (je moet niet ver rijden, er zijn er genoeg, vooral in Vlaanderen (volg bruggetje voor meer info) en verbroeder, verzuster, laat je helemaal onderdompelen in de Gutmenschencultuur.  Realiseer je dat het om de redders van je pensioentje gaat.

Maar kijk eerst even naar deze video:

 

5 gedachten over “Ook de schuldcomplexhamer gevoeld?

  1. DAT zijn de fluchtelingen die niet kunnen vluchten , die zullen geen haram voedsel weigeren . Europa en vooral Mutti land houdt zich bezig met sex geobsedeerde , wel doorvoede atletische negers en getinte broeders te omhelzen . Die uitgemergelde mensen zullen zich niet met sexuele uitspattingen bezighouden en onze samenleving in gevaar brengen . Het is vrij eenvoudig het kaf van het koren te scheiden. Het verschil tussen een avonturier , profiteur en tafelschuimer en een Fluchteling , deze laatste zijn getraumatiseerd , mager en vooral “dankbaar” voor de geboden hulp . De nep vluchtelingen hebben een “grote smoel” helemaal niet onder de indruk van iets of iemand , voldoende en zelfs overtollig vlees rond hun knoken , opstandig als er iets is dat hun niet bevalt , ze eisen dit en dat , zijn gene schot onder hun kl… waard en vooral “ondankbaar” . Toch zijn er idioten of Gutmenschen die met spandoeken dat krapuul verwelkomen . Hun aantal zal met het stijgend aantal aanrandingen wel verminderen .

  2. Dat de foto’s van elders of van vroeger stamden, of van zieke kinderen waren, was al duidelijk doordat ze niemand in de omgeving lieten in beeld komen. Immers, dan hadden we gezien dat die helemaal niet vel oven been waren. Gisteren werd het dan toch per ongeluk verraden toen ze de mensen filmden die de trucks met hulpgoederen stonden op te wachten: weldoorvoed zoals wijzelf.
    Links schrikt voor niets terug.

  3. NATUURLIJK NIET ! Wie trapt er nu in de xenofiele politiek-correct ontaarde propaganda van de sossenrode propagandatoeter S.R.T. ?

Reacties zijn gesloten.