“Wij hebben veel werk aan de winkel”…

Verkiezing_nva

Verkiezingsaffiche van de eerste Burger

… zegt de eerste minister van de Vlaamse regering.  Het wij / zij-verhaal van de N-BA.

Wij = actief = werken, belasting betalen, verzorgen…nuttige idioten.
Zij = passief = laten werken, laten belasting betalen, laten verzorgen… parasieten.

1 op 3 kleuters van vreemde herkomst
1,1 miljoen mensen in Vlaanderen zijn van vreemde herkomst, dat is één op de zes. Dat leren we uit een studie van de Vlaamse regering. In Genk bijvoorbeeld is de meerderheid van de inwoners allochtoon. In heel Vlaanderen is één op de drie kleuters van vreemde origine. Vaak spreken ze slecht Nederlands. Uit de nieuwe cijfers blijkt ook dat minder dan de helft van mensen van vreemde origine in Vlaanderen, gaat werken. Ook bij de nieuwkomers is er een beperkte actieve migratie.
Ga naar DS voor beeldmateriaal

FVE

5 gedachten over ““Wij hebben veel werk aan de winkel”…

  1. Het geruststellende is ntl dat het vlg de NVA allemaal ONZE schuld is.
    Maar ‘dat minder dan de helft van mensen van vreemde origine in Vlaanderen, gaat werken’ is ntl misleidend als de meerderheid nog schoolplichtig is.

  2. Ze hebben nog een ander wapen bij zich dat met tijd, geld en levens gaat lopen : de door ons als overwonnen epidemieën en ziekten beschouwd zijn terug van de partij.

  3. Voor al mijn Golfbrekertjes die bang zijn voor de toekomst , die bang zijn voor al die vreemde menschen die naar “onse” landen komen als blijvende tourist , heb ik geruststellend nieuws . Met mijn sombrero op mijn hoofd kan ik jullie allemaal verzekeren dat er geen enkele reden is , om je zorgen te maken voor de toekomst . Ik leef in Thailand tussen vijfenzestig miljoen vreemdelingen en voel me goed . “”vijfenzestig miljoen” er kunnen er bij jullie , dus gerust , nog wat bij

Reacties zijn gesloten.