Wie staat er op de FBI-lijst meest gezochte terroristen?

Federal Bureau of InvestigationOp de FBI-lijst van de meest gezochte terroristen staan 30 moslims, 2 linkse “liberals” (niet te verwarren met onze liberalen) en 0 rechtse patriotten.  Klik hier voor de lijst op de webstek van de FBI.

Wie is San Diego (helemaal bovenaan op de lijst)?  Hij is een dierenrechtenactivist, die wordt beschuldigd wegens zijn betrokkenheid bij twee bomaanslagen in San Francisco.
De laatste dagen was Joanne Deborah Chesimard niet uit het nieuws weg te denken: vooral omdat zij de eerste vrouw is die ooit op deze lijst stond.  Zij maakte deel uit van de Black Liberation Army (verbonden met de Black Panter Beweging) en schoot een politieagent dood.  Zij werd tot levenslang veroordeeld maar ontsnapte uit de gevangenis.  Men vermoedt dat zij op Cuba woont onder de naam Assata Shakur.

Al de anderen zijn moslims, ondanks de hetze in de Amerikaanse pers tegen zgn.  rechtse christelijke activisten, zoals de Tea Party.

De Godsdienst van de Vrede is goed vertegenwoordigd.  Verdere commentaar lijkt ons overbodig.

FVE

3 gedachten over “Wie staat er op de FBI-lijst meest gezochte terroristen?

 1. Wààrom zijn wij NIET MEER verwonderd dat het overgrote deel uit aanhangers van het (volgens hèn) “geloof van de vrede” bestaat ?
  Het vermoorden zit letterlijk in hun genen: Indien zij geen kafir vinden om de keel over te snijden, dan moorden zij maar elkaar uit, ZONDER zich af te vragen wàt een (imaginaire) al***** ervan zou denken dat zijn schepselen… een ànder deel van z’n schepselen zo-maar van kant maken.
  Wie géén beredenerend verstand heeft, kàn natuurlijk niet over zulke tegenstelingen nadenken….” da’s de évidentie zelf” zou ouile-frites Martens zeggen (tenminste als hij niet aan ‘t rollebollen is met z’n Miette)

 2. Fikken had beter éérst alle artikelen gelezen alvoor bovenstaande reactie in te zenden… zijn vragen werden beantwoord via een brugje naar “Mediagroep Syriê”.
  Toch hartelijke dank aan de geachte Redactie. (^_-)

  • Beste Fikken,
   Ik ken dat, een reactie plaatsen bij een eerste opwelling. Bij mij geeft dat schrijvvouten tot resultaat of voute sinsbouw. Het is gewoon omdat wij heel die kl*temanswinkel zo beu zijn als koude pap. Dus niets om van wakker te liggen.

Reacties zijn gesloten.