Wie het niet eens met de linkse indoctrinatie is dom…

… volgens Bekende (linkse) Nederlander Paul de Leeuw

Afbeeldingsresultaat voor pauls puber kookshow zwarte piet

Paul de Leeuw verbijsterd: hele publiek vóór Zwarte Piet

De kloof tussen de BN’ers en de media aan de ene kant en het gewone volk aan de andere kant werd zaterdagavond pijnlijk duidelijk in Pauls Puber Kookshow. Dat was te zien in de uitzending op NPO 3. De Leeuw confronteerde zijn publiek vol witte kinderen met het besluit van RTL om te stoppen met Zwarte Piet. Hij vroeg kinderen die vóór Zwarte Piet zijn een groen bordje op te steken en kinderen die tégen zijn een rode. Tot De Leeuws verbijstering staken vrijwel álle kinderen een groen bordje op.

De presentator was zichtbaar geschrokken van dit rechtse geluid in zijn VARA-studio. “Massaal, massaal groen, ongelooflijk. Ik zie maar een enkele rode“, zei hij.

De Leeuw vindt kennelijk dat iedereen die het niet met hem eens is, het gewoon niet snapt. “Ik dacht dat jullie er iets anders over nadachten. Dus niemand begrijpt dat het aangepast kan of moet worden?”

Even later kwam zijn studiogast Paulien Cornelisse terug op deze ‘poll’ in de studio. Volgens haar snapten de kinderen niet zo goed wat De Leeuw bedoelde te vragen.

Cornelisse: “Volgens mij stelde je die vraag verkeerd! Je had moeten zeggen: ‘Vind je dat Zwarte Piet wel een beetje van kleur mag veranderen? Wie is het daarmee eens?’”

De Leeuw besloot haar advies op te volgen en zijn jonge publiek díe vraag te stellen. De kinderen waren echter helder: ze staken massaal een rood bordje omhoog. Van hen mag Zwarte Piet niet van kleur veranderen.

“O, sorry hoor. Ha ha ha. Ik zie een klein hoekje rood daar. Die hebben vast linkse ouders“, grapte Cornelisse.

De Leeuw denkt dat zijn publiek nog wel tot inkeer komt. “Ik wil toch zeggen dat ik blij ben dat die verandering plaatsvindt. Over tien jaar zijn jullie er ook blij mee.”

Afbeeldingsresultaat voor emoticon red saying no animatedLinks belerend vingertje op zijn best.  Zij weten hoe wij moeten denken en voelen.

Met dank geleend bij Mediacourant    en bij DDS

Afbeeldingsresultaat voor tv cartoonU kan de uitzending hier bekijken.  Vanaf de 19de minuut komt Zwarte Piet aan bod, voorafgegaan door de zieligheidsindustrie over werkende kinderen – 12 uren per dag aub – in  Syrië en de nauwelijks verhulde oproep om de kledingmerken Zara en Mango te boycotten.  Heel raar dat Testaankoop net deze merken aanprijst als verantwoord consumeren.

4 gedachten over “Wie het niet eens met de linkse indoctrinatie is dom…

 1. Er is duidelijk iets mis met de familie De Leeuw maar de gelijkenis is wel groot
  Rudy De leeuw onze geachte vakbondsman heeft dezelfde kop als zijn naamverwant Paul De Leeuw , beiden zijn zo links als links maar kan zijn , dus Gutmenschen…. Rudy vecht voor de belangen van de verworpenen der aarde en Paul wil zwarte Piet eruit .. Ik kan beiden hun “smoel” niet rieken noch zien Zeker die Paul . Ik heb die ooit op TV , live , een tong zien draaien bij een Vlaamse presentator ( zijn naam ontgaat me) en dat ik van onze Rudy niet zeggen

    • zo zie je maar,
     de brainwashing begint al in de kinderjaren, in de kinderprogramma’s die druipen van de ultralinkse politieke correctheid.
     Dat zijn feitelijk geen kinderprogramma’s meer, het zijn fora voor politieke indoctrinatie.

     Doch, ja doch! de burgers papa’s en mama’s hebben dit al een tijdje door, en hun kindjes beginnen het ook al te snappen, en worden stilaan ook mondiger.

Reacties zijn gesloten.