De verrijking mag iets kosten

Afbeeldingsresultaat voor flüchtlinge kosten pro tagHet kostenplaatje van de importburgers wordt aan de hand van deze video duidelijk gemaakt.  Merkel laat de euro’s rollen voor de nieuwkomers.  Onthutsende cijfers.  Let wel: de genoemde financiële ondersteuning is zonder huur en woninginrichting, zonder dokters- en medicijnenkosten, zonder tolk, zonder sociale assistentie, zonder taxiritjes  naar afspraken, zonder de uitgaven voor openbaar vervoer, zonder toegangstickets voor openbare instellingen zoals zwembaden, enz.  Die kosten krijgen ze bovenop de genoemde cijfers vergoed.

Bv. een paar met twee kinderen mag rekenen op € 7.000 per maand!

Elke ‘vluchteling’ zou tot hij / zij tot een perfecte Merkellander getransformeerd is              € 450.000 kosten.  M.a.w. bij een miljoen ‘vluchtelingen’ moet de Duitse belastingbetaler een asielfactuur van 450 miljard euro ophoesten.  Deze cijfers komen niet van de vermaledijde AfD, maar wel van de gerenommeerde Hans-Werner Sinn, directeur van het Ifo-Institut für Wirtschafsforschung.

Kortom: in Merkelland mogen de vakkrachten rekenen op een 5***** all inclusive.

Vakkrachten… Hans-Werner Sinn ontleedt de schoolkennis, bv. de meerderheid der 15-jarige Syriërs kunnen niet vermenigvuldigen, delen…, kunnen in Duitsland een beroepsopleiding ((Handwerker) niet volgen omdat ze de theorie niet onder de knie krijgen.

 

 

2 gedachten over “De verrijking mag iets kosten

 1. deze akelige vaststelling,
  definitief te betonneren in de rubriek “waanzin” van de geschiedenisboeken,
  en later onder de neus te schuiven van de verraders die luid zullen staan bleiten wir haben es nicht gewusst.

  Kan men trouwens wel uitvlooien welke die landverraders zijn? wie heeft die idiote wetten en reglementen gestemd “in our name” ?

  • @ quousque

   bleiten over ‘wir haben es nicht gewusst’ zal niet pakken. Ze staan er alle dagen met hun voeten midden in.
   En de veroorzakers van die idiotie hebben hun ambtstermijn erop zitten als het kaartenhuisje ineen zakt. De taak om orde op zaken te stellen laten ze aan anderen over. Daarbij komt dat ze in een parlementaire democratie -mocht die blijven bestaan- niet ter verantwoording kunnen worden geroepen.

Reacties zijn gesloten.