Zoals kringen in een vijver

Ook De Tijd schreef erover: Hillary Clinton kreeg de debatvragen op voorhand.  In de laatste week voor de verkiezingen moet Clinton weer afrekenen met enkele onthullingen door de klokkenluiders van Wikileaks.

Wikileaks op facebook

Wikileaks tweets

En ze kent geen schaamte; blijft maar geld vragen.

 

 

 

 

6 gedachten over “Zoals kringen in een vijver

    • Uittreksel uit hierboven vermeld artikel:
     “De pijnlijke waarheid is dat de Boekenbeurs sinds jaar en dag aan censuur doet. Probeer er maar eens een boek te vinden van Vlaams Belanger Gerolf Annemans, bijvoorbeeld, of het recent verschenen Volksverhuizing van de voormalige Tsjechische president Václav Klaus. U zult er vergeefs naar zoeken, want uitgeverij Egmont, die voornoemde werken publiceert, krijgt geen plek in de Expo – merkwaardig, want op de Frankfurter Buchmesse kon Annemans onlangs wél Quid nunc voorstellen, zijn nieuwe boek over “de ordelijke opdeling van België”.

    • @ Ropie,

     dat Ladies gedoe doet me denken aan een reclame spotje dat enkele jaren geleden te zien was. Een arbeider zet zich na een dag hard werken in de zetel en vraagt aan zijn vrouw een pintje. Feministisch protest langs alle kanten.
     De reclame maker draaide nadien het spotje om. Een huisvrouw zet zich na een dag huishoudelijk werk in de zetel en vraagt haar man om een pintje. Niet één mannelijk protest was te horen.
     Had Lannoo misschien ook kunnen doen in plaats van met de staart tussen de benen de zaak af te lassen. Ze moeten tussen hun uitgaven toch nog een boek over klussen kunnen vinden.

     Voor het overige heb ik de boekenbeurs al sinds de jaren tachtig vaarwel gezegd.

 1. Donald Trump for President en dan de corrupte stallen opruimen te beginnen met die clintonschuur.

Reacties zijn gesloten.