1 gedachte op ““Wetenschappelijk experiment…

 1. Wel Dries, het antwoord is heel eenvoudig : het Coudenhove Kalergi plan !! (waarachter de 2 Olifanten in de kamer schuil gaan).
  Of men kan het duidelijker maken via een vraag : Wie wil er de blanke “goyim” in (West) Eussr, Noord Amerika, Nieuw Zeeland, Australië en Zuid Afrika vernietigen ? Deze blanke “goyim” is immers de hinderpaal voor de communistische NWO, waarachter opnieuw de 2 Olifanten in de kamer schuilgaan.
  Overal zit er, na een lange mars door de instellingen, een leger cryptocommunisten die meewerken aan deze vernietiging. Cryptocommunisten die gerekruteerd worden bij “roden – groenen – (pseudo)feministen – en etnische en seksuele minderheden”. Deze zitten allemaal te worstelen met frustraties, obsessies, complexen, woede, afgunst en nijd, met daarbij dan een ziedende haat en wraak tegen de autochtone middenklasse die moet vernietigd worden, maar op wiens kosten ze ondertussen wel schurftig parasiteren.
  Een recente etterbuil, gepubliceerd bij de concurrentie :
  https://www.tscheldt.be/topambtenaar-van-fedasil-gebruikt-twitteraccount-om-politici-aan-te-vallen-over-migratie/
  En iedereen die in het verzet staat tegen dit Coudenhove Kalergi plan moet dan ook vernietigd worden. Het voormelde is de essentie van de invasies. Het gaat hier dan ook niet over immigraties, een orwelliaanse newspeak om de ware aard van de samenzwering tegen onze westerse maatschappij en beschaving te verbergen, maar om regelrechte invasies met behulp van verraders en collaborateurs.
  En zolang men het Coudenhove Kalergi plan niet over de lippen krijgt, is en blijft men ongeloofwaardig.
  Een voorbeeld van ongeloofwaardigheid :
  https://www.golfbrekers.be/zogezegd-355/
  Ik verwijs naar de inhoud van het artikel. Het schoothondje van de kust heeft eens te meer de kans gemist om te zwijgen.
  In eerste instantie weigert men alle contacten met de verraderspers(=Humo).
  En dan een citaat :
  Dedecker: “Ik ga zijn walgelijke memes niet verdedigen, maar na 25 jaar in de politiek herken ik het mechanisme van de heksenjacht. Die jongen maakt geen schijn van kans op een eerlijk proces. De logerechtbank gaat hem vierendelen, maar eerst moet hij nog aan de publieke schandpaal, zodat iedereen op hem kan pissen.”” (=einde citaat).
  Ik heb nooit “ walgelijke memes(sic)” gelezen van den Dries, maar wel teksten die nog veel te flauw en te plat waren. Blijkbaar is het “schoothondje” nu ook nog een “sneeuwvlokje” geworden. Waar is de tijd van de pitbull??
  De verwijzing naar de logerechtbank is juist, maar onvolledig. Als men het over de loge heeft, dan moet men het hebben over de logemaffia’s, een criminele organisatie, verantwoordelijk sinds eeuwen voor tientallen miljoenen doden. Een dergelijke criminele organisatie, en het lidmaatschap ervan, moeten verboden worden en strafbaar gesteld worden, en een dergelijke maffia hoort niet thuis bij het gerecht, nergens ten andere. Hier moet het over gaan, en niet over de “”walgelijke memes”. Deze zijn hoogstens een zeer voorzichtige daad van verzet, weliswaar zonder de duizenden moorden en verkrachtingen gepleegd tijdens en na WO II. Wat is dan het probleem ? Wat een bangheid en lafheid !! En dat voor een ex pitbull !!! Zit hij momenteel zonder “pampers ?”.
  De genezing van een kanker begint steeds met een juiste en volledige diagnose ervan. Momenteel kan en mag die diagnose nog altijd niet gesteld worden.
  Voor de zoveelste maal dien ik vast te stellen dat in Vlaamse en rechtse middens, het oorverdovend stil blijft. Elke dag zou men dit rot corrupte regime moeten aanvallen, er is immers genoeg drek in de Vivaldi beerput. Uiteindelijk word ik verplicht om mij vragen te stellen die ik mij nooit zou mogen stellen !!!

Reacties zijn gesloten.